Schizo

Jag har kommit fram till att alla människor är mer eller mindre schizo..

Många iaf..

T.ex. så är många människor helt annorlunga i det privata livet och i arbetslivet.. sen är även mågna helt förändrade när dom sätter sig bakom ratten..

Och på tal om bakom ratten..

GUUDD va arg jag vart idag på vägen hem..

3 filig väg i en 4 vägs korsning.. Den längst till höger är rakt fram eller höger, den i mitten är rakt fram och den till vänster är då enbart till vänster.. Idag så stod en J tomte i MIN MITTENFIL och tänkte.. Nee.. Vadå.. Jag ska svänga vänster.. Men det är ju bara en hel fil till godo!

GAAAAAAH

Lunch

Var och käkade lunch med en gammal kompis idag. Har nog inte sett henne på typ ett år. Men det var RIKTIGT trevligt.

Jag har nog saknat hennes.. "renhet".. Hon är en sån här äkta ren människa.. Hon visar precis vad hon säger.. Hon tittar på en med sån där oerhörd kärlek i blicken(inte trånande utan ren kompiskärlek) och brukar som regler alltid vara glad..

Får nog gnälla lite på henne så hon inte dröjer lika länge innan hon skaffar tid för en.

Det var dock liiiite störande. Jag var framme typ 25 minuter före hon kom.. Dels för att mitt minne svikigt mig(ovanligt) med tiden vi skulle träffas. Jag trodde kvart över men det var halv. Sen missade hon bussen och blev ytterligare 10 min sen. MEN det var inte alls det som var störande. Vi var och åt på gyllene elefanten. Och den restaurangen har ju en historia i sig själv. Jag återkommer lite med den här nedanför så fort jag har kommit till slutklämmen på vad som var störande.

Dom har typ 10 parkeringar precis utanför restaurangen som -ALLTID- brukar vara fulla.. Med lite tur kan man hitta en ledig. Men idag när jag kom dig och ställde mig för att vänta på henne samtidigt som jag bläddrade i den OERHÖRT intressanta tidningen Geab the phonehouses produktkatalog. MEN.. IAF...  Då fanns det typ 6 lediga parkeringar!!! Varför passerade jag inte där och kollade på väg från jobbet? Varför körde jag en helt annan cp väg.. En väg som innebar en J massa runt runt körning..

Och krogen då?
Eller restaurangen..

Men där har det iaf pågått

Svart klubb med illegala spelning..
Det har varit mord där..
ja. Borås egna sicilien..

http://boras.expressen.se/Nyheter/1.751719/efter-mordet-nu-oppnar-thaikrogen-igen

Hur man vet att man har ett roligt arbete


Mail

Jag måste skaffa en ny mail-adress. Min gammla skriker ju inte seriöshet.

Mitt namn

Fabricio Deepbull

Det är mitt stripp namn. Inte för att jag vet vad det är bra att veta för men nått vettigt är det säkert.

Mat M.M.

För det första.. Jag vägrar betala lika mycke för hamburgebröd som haburgare på coop. Nån måtta får det vara. Då kan jag äta fralla som bröd istället!!

Sen kommer en fundering. Varför säljs inte färdighackad lök? samma med paprika och allting annat.. Ett bra sätt att få oss ungklarlar att äta mer "grönt"

Årsdag

Idag är det exakt ett år sen dom skrev ut mitt körkort. Den 14e november tog jag det.. Så jag har gjort bort mer än hälften av min prövotid.. Och inte en prick.. Trots att jag har

1. kört mot rött.
2. kört genom en stoppplikt(Typ 2-3 gånger tror jag)
3. kört in i en stillastående parkerad bil och därigenom totalsmällde min kompis bil
4. Kört dubbla hastigheten än vad som var tillåtet. (med min far med i bilen ska jag be att få berätta)
5. kört för fort ett X antal gånger.
6. fått en parekringsbot.. Men det var på min kära elaka styvmors bil så det räknas itne :D
7. Missat en polisbil som kört rakt mot mig med blåljus. (Var mitt i stan med mitträcken å grejer mellan och jag struntar väl högaktningsfullt i vad som händer där när det är så mycke mellan)
8. Kört med släkta lysen på bilen (har inge automatiskt ljus på min fina audi och tar väl egentligen bara upp det för jag vill ha 10 puntker)
9. kört på bussfil(händer säkert i snitt 1 ggn per vecka. Det ÄR SÅ drygt att komma fram där jag passerar vid mitt jobb.)
10. Gasat när det var gult [som sagt.. Var tvungen få 10 punkter :)]


Hur ser eran lista ut?

Beslut, beslut och beslut

Ena sekunden bestämmer jag mig för en sak bara för att andra sekunden bestämma mig för tvärtom.. Inte för att ett beslut går ta före jag får besked.. Men.. USCHA! Kan inge bara bestämma åt mig?

The Missing Frying Pan

The Missing Frying Pan

A young man called Peter invited his mother for dinner. During the course of the meal, his mother couldn't help but notice how handsome Peter's flatmate was.

She had long been suspicious of a relationship between the two, and this only made her more curious. Over the course of the evening while watching the two interact, she started to wonder if there was more between Peter and his flatmate than meets the eye.

Reading his mum's thoughts, Peter volunteered, "I know what you must be thinking, but I assure you, Simon and I are just flatmates."

About a week later, Simon came to Peter saying, "Ever since your mother came to dinner, I've been unable to find the frying pan. You don't suppose she took it, do you?"

"Well, I doubt it, but I'll e-mail her just to be sure," said Peter, so he sat down and wrote:

Several days later, Peter received an e-mail from his mother which read:


Trött

Imorse var jag nog inte väldigt pigg. Trots att det känndes hyffsat när jag vakna men sen när jag skulle iväg så hittade jag inte bilnyckeln! GAH! Kollade överallt.. Sen tänkte.. Kan jag ha varit så dum att jag lämnade den i bilen så att jol låste in den när han for igår? Gick dit och kollade igenom rutan. men icke.. SEN.. Kollade jag fickorna på tröjan. Och VOILA! Sen var det bara brummebrumm iväg.

Bright side of life




Detta tänkte jag när jag inte fick upp bultarna på min J bil. Men jag fick låna en hävstång av en vänlig granne så då löste jag det.

En lördag..

Igår hade jag tänkt göra följande.;
röja undan lite i lägenheten
betala räkningar.
byta däck på min bil
gå ut och gå.

Och tjaa.. Det vart inte riktigt som jag tänkte mig men inte så väldans långt ifrån ändå

Gjorde som allt utom att byta däck på bilen. Promenaden vart iofs inte lika lång som jag hade tänkt mig men den höll på utebli helt och hållet


Dagen började vid halv tio tiden och Jol ringer för att han vill sno min bil till ikea.. Visst säger jag. Och våra planer att gå ut och gå försvinner. så även mina planer på att byta däck.. Nåja.. Södang finns ju kvar.
Sen ringer dom vid typ halv 5 och kräver att få hämta upp mig för att äta pizza...
Efter vi har ätit tyckar mai att vi ska gå till videomix för hon vill ha godis.. Och vi GÅR.. Det är typ 2 km eller nått sånt enkel väg.

Men sen så när vi passerade bion så bestämde vi oss för att bio är kul. Så bio vart det.

Men efter bion tycker jag att slöheten får ha sin gräns! Jag går hem! Det tar typ 40 minuter.. Så lite promenad vart det. Och idag ska jag byta däck och gå ut på en promenad till är det tänkt.. 

Jag är en kall människa...

Jag är en kall människa jag vet.. Men..

Om en älg går ner i en pool och du tömmer poolen men faanskapet vill fortfarande inte lämna din "varma"(ursäkta mig men en pool är ju i typ jaa. KEramik av något slag som jag inte kommer på namnet nu på men iaf) så skjut han.. freefood.. eller.. Du får iofs betala kulan men nu ska istället polisen söva älgen sen ska nån komma dit med en kran och lyfta upp h*n ur poolen.. Ursäkta mig nu men varför så mycke jobb för en älg?

Och ja. Människor är mer värda är "djur"

Sajten mrsockmonkey har listat tio riktigt dumma uttalanden från kända personer.

Sajten mrsockmonkey har listat tio riktigt dumma uttalanden från kända personer.

Jag leverar.. Ett par. :)

"Arnold Schwarzenegger: - Jag anser, att ett homoäktenskap är något som bör äga rum mellan en man och en kvinna."
Okej.. Arnold.. Du är ingen raketforskare och kommer aldrig bli.. Men.. Homo bör du väl ändå ha koll på?


"George W. Bush: - Jag har mina egna åsikter. Starka åsikter. Men jag är inte alltid överens med dem."
Den tycker inte jag är så dum.. Man måste bara förstå vad han menar.. Och jag är likadan.

"Dan Quayle: - Förintelsen var en oanständig period i vårt lands historia. Jag menar, i det här århundradets historia... Men vi levde alla i det århundradet... Jag levde inte i det århundradet. "
Humm.. Han snackar ju mer goja än mig!

Alicia Silverstone: - Jag tycker att filmen "Clueless" var mycket djup. Jag tycker att den var djup på det sätt att den var mycket lätt. Jag tror att lätthet behöver komma från ett mycket djupt ställe om det är äkta lätthet.
djup lätthet eller lätt djuphet?

Tara Reid: - Jag får Jessica Simpson att framstå som en stenforskare.
Hur dum är man då? Jessica har nog mest bara otur när hon tänker men.. tara reid har nog bara otur att hon föddes.. Nee.. Nu var jag elak.. Menade det.. kanske... inte..

Och på tal om Jessica
Jessica Simpson: - Jag är inte anorektisk. Jag är från Texas. Finns det folk från Texas som är anorektiska? Jag har aldrig hört talas om någon. Och det inkluderar mig.
Texas.. Frizonen för anorektiker?

Brooke Shields: - Rökning dödar. Och om du dör, mister du en mycket viktig del av ditt liv.

Kloka ord! Kom ihåg det! Dö inte.. För då missar ni en viktig del av ditt liv.

H-VETTE!!!!!!!!!

Glömde lamporna på bilen imorse.. Tror ni jag fick igång den då? Nej självklart inte. Och sen så lastade jag av mitt gammla batteri hos pappa ihelgen. Suck! Hade jag haft med det så kunde jag ha startat med med starthjälp av mig själv. Nu blir det antingen nån på luinchen eller stefans jobb.

Varför säga nånting som en annan redan sagt så bra?

Varför säga nånting som en annan redan sagt så bra?

Älskar min mamma..

Älskar hela min familj..

saknar er..

Kanske..

Aggresion gånger 2

Nu är jag arg... Ordentligt med..

Nummer 1. När man sitter i telefonkö så vill man veta vilken plats alt. hur länge dom beräknar det ska ta innan dom besvarar mitt samtal.. Jag vill ha mer info än att jag är i telefonkö och dom gör så gott dom kan för att besvara mitt samtal så snart som möjligt(vilket jag synar skarpt)

Och nummer 2.

Det ringde från 08 idag... Höll på hoppa 3 m rätt upp.. VERONICA tänkte jag.. Nu ringer hon å säger jag får jobbet. Men det var bara 3..

Från och med nu är det förbjudet för atta stockholmare att rina mig!

Kolsyra bensin

Vad händer om man kolsyrar bensin? Funkar det? kan det vara bra till nått?

Kan "en annan" komma hit?

Enas skräp är en annans skatt... Jag har bra mycke skräp.. Var är den som anser att det är skatt.. KOOOM HIIITT!!!!

Vilka

Vilka artister vill du se göra en duett tillsamamns? artikel på aftonbladet.

Men.. Vilka konstiga blandningar..

Carola och Pete Doherty

Stefan Sundström & Posh Spice

Mando Diao & Jordan

Peter LeMarc & Britney Spears

Håkan Hellström & Beyoncé

Alltså..

Men.. Nee.. Detta funkar inte!


nästa grej.. FYFAAN vad jag är trött...

Har J säng nu.. Den är mjuk... Funderar om inte den är för mjuk.. Men jag är så sjuuukt trött idag.. Undra om det är för att jag sov för skönt i sängen och jag eg. borde fortsätta sova 4 timmar till?

kommer du ihåg?

Och sen har vi denna fina :)

Spice girls

Sprice girls nya låt är verkligen inte bra..


Va faan är detta

Jag looooovar.. Det låg minst 2 meter med is på min bil imorse.. Och deft var ingen rolig is heller.. helslät is som typ inte gick å skrapa.. Stod säkert 10 minuter för att få bort det mesta så man kan köra.

MINDRE IS ÅT FOLKET!

Kanske dags att fixa vinterdäcken till helgen då?

Arn del 2

Enligt aftonbladet har dom klippt bort 52 sekunder.. Snacka om blodiga sekunder!

Citat

Citerar en av mina kollegor..

"Jag vet inte hur vi ska klara oss utan dig men.."

Jag svarar.. Nee.. Jag har itne riktigt fattat det heller men det är inte mitt problem längre. Förhoppnignfsvis har dom en lösning.

Skönt att nån uppskattar en på det här stället iaf.

Grattis

Vill gratta min kära farbror rickard på sin födelsedag. Idag är det 39 år sedan han kom till världen.. Tänka sig att han lyckas bli så gammal..

I sverige är det naturligt att vara naken?

-I sverige är det naturligt att vara naken. Om man ska tro Malin Åkerlund..

Ni som inte vet vem hon är kan jag säga att det är en hyffsat duktig skådespelerska. Har sett henne i Entourage och även i Phoebes egen show.

Men jag har iaf alltid trott att svenskarna var pryda och rädda att sticka ut.. Men nejnejnej.. Vi springer runt nakna heeeela dagarna.

Arg

Läser på expressen och kan säkert läsa en skitload med andra tidningar att filmen om Arn ska klippas om för att den är för blodig. Den är för blodig för att visas för dom under 15. Men WTF! Det är ju en krigshistoria!

Jag ÄLSKAR verkligen dom böckerna.. Och har tänkt se filmen.. PÅ BIO! men.. Nu börjar jag ångra mig..

MAN KAN INTE SPARA IHOP EN BRA FILM!!!!

Humor på hög nivå

wulf



http://www.wulffmorgenthaler.com

Grymt rolig serie!

Youtube2





Roooligt .)

Gott och blandat från helgen+torsdag em.

BAH! Är det första jag säger. 5 minuter före jag slutade kommer chefen in och säger hur går det? Då håller jag på försöka skapa ritningsfönster av en bilhall.. Jag går inte in mer på det för det är itne intresserant. Men vad som är intressant är att jag höll på med det hela trosdag em. och verkligen gneta och meka.. Det var skitknepigt att få till. men när klockan är 20 över så JA! Jag hinner klart detta innan jag går hem för dagen. Iochmed jag skulle åka iväg till papppa direkt efter jobbet och att köra dit tar 3h så hade jag -INGA- planer på att jobba över. Men när chefen kommer in 5 mintuer före jag slutar och säger att jag måste ha dom där ritningarna utskrivna imorgon bitti.

Men.. Jag slutar om 5 mintuer säger jag då.

tjaa... Säger han. Du får ju iaf vara ledig imorrn.

Morr.. Menmen.. jag löste det. Bara sätta igång utskriften och sen rusa iväg.. Suck.. Var inte mycke pigg när jag kom fram till far.. Var lite social innan jag gav upp och gick för att sova.

Fredag..

vaknade en kvart före klockan ringde och var jättepigg. gick ner och käkade lite frukost. Upptäckte till min förfäran att pappa inte lagt fram gps:en. ringde och frågade när han skulle vara hemma. Men det skulle inte gå förns om typ 2-3h. Och om 4 timmar ska jag vara på intervju. Menmen.. täntke he löser sig säkert. Skulle skriva ut från eniro men pappas skrivare är ju hel mongo. Man ska tydligen först trycka skriv ut, sen får du upp en liten "grej" där du ska förhandsgrandska och SEN skriva ut. Och den extra grejen tog ju mig typ 10 minuter eller nått att se. Var lite förvirrad och kännde ojojojoj hur ska jag hitta i sthlm utan gps. Fick dock lite hjälp av R och hitta som var mycke bättre än eniro.

papperet kom iaf ut och jag brummade iväg. so far so good. Det gick utan problem och började bli lite hungrig när jag såg MAX skylten. eller.. hungrig är nog inte rätt ord med tanke på att jag hade ätit en stabil frukost med flingor fil mackor juice kaffe och hela skiten. Men var lite vattnig i munnen och räknade inte med att vara hemma hos far särsklit tidigt och kunde då få i nå mat. MEN.. Nu kommer det jobbiga.. Bara typ 10 en kvart efter att jag lämnat max...

EN FRASSES!!!!!!

WTF!!!

Jag är norrlänning.. Vi norrlänning gillar frasses.. Frasses goooott.. Grät en skvätt och ringde för att grina ut till J.. Han tyckte att som straff att jag skulle åka upp till krysset(skellefteå) och äta.. Undra om han inte tyckte jag skulle ta med en hem åt han..

Menmen.. det efter att jag gråtit en skvätt så fikuserade jag mig på min bilkörning..

Hade utskrifter både från eniro och hitta så tänkte att detta kan itne gå fel..

Jojo.. Trodde jag.. Hade bra kurs och kännde mig råpeppad.. Och.. Nervös självklart.

sen när jag kommer in i (jag vet inte man jag skänger bara till ett namn här) tingstatunneln ligger jag i mittenfilen(för det har jag lärt mig är det bästa sättet att minska felskörning på. då kan man vika åt både höger samt vänster.) och ser på skylten att ojdå.. där skulle jag kört åt höger.. Precis vid avfarten.. Suck.. Nåja.. Bara gråta en skvätt till och ta av nästa avfart.(blev väldans massa tårar på den resan) tog av nästa och gjorde en norrman i första bästa rondell(eller.. Inte riktigt norrman men.. Nära nog :])) Sen kom jag iaf på rätt avfart.. Bara för att se.. Jaha.. I den här korsningen skulle jag ju ha svängt av. Nåja.. Bara göra en burny nästa avfart..

Då kom jag rätt och allt var frid och fröjd.. I typ.. 2 minuter.. då vart jag sådär.. Fudnersam.. är jag vekrligen rätt? Kännde tokfel.. Hade kört där förr när jag var och hälsa på Henke i sommras under resan hem från norrland med Jol. Men jag fortsatte iaf köra och tänkte som så att jag märker la? Och bara efter en liten bit så ser jag en stor golfboll! JAAA!!! Jag ser den.. men.. Det är ju inga garantier på att man är på rätt väg men tanke på att det är stockholm vi pratar om.

Men efter en liten stund till så kommer det en skylt där det står mässan, globen och nått mer.. JApp.. Jag var rätt.. och sen.. Jaa.. Jag hade ju tänkt parkera i parkeringshuset men kom (för ovanlighetens skull) fel.. dock så hittade jag en annan parkering.. Och för er vana stockholmare kan jag berätta att den var precis vid arenatrappan.

Då kom nästa sak.. det är dryga timmen vkar till min intervju.. Vad ska jag göra i stockholm en timme medans man väntar på få träffa en kvinna som påstås vara så otroligt vakcer att det inte finns någon motsvarigeht i ume. Killen som berättade detta har så klart inte träffat varken min syster eller mor, så hej.. Man kan la inte klandra han då?

Men visst.. Hon såg bra ut.. en 8 på 10 skala.. såg hyffsad vältränad ut och en fin kropp i allmänhet.. Söt i ansiktet med men vad jag fastnade för var att hon hade väldigt fina ögon.

Nåja. Nu lämnar vi henne och går in på intervjun.. Den gick SKITBRA!!! Jag kännde verkligen det när jag gick därifrån att wow! FIIIIFAAAAAAN som erica sa.

Det som jag kände var lite negativ var 1. jag var lite för feg när jag sa mitt lönekrav.. Skulle ha saltat på 2k till Men vafaan.. Jag tror hon ansåg mig vara så otrloligt charmerande att det räknas ändå inte.  och 2. Jag hade inga frågor till henne efter intervjun. Precis som på alla intervjuer så ställs alltid typ sista har du några frågor till mig? Men jag var lite lurig här. Sa nee.. Jag tror inte det.. Tog fram mitt papper där jag hade skrivigt lite stödord från samtalet över telefon och kollade.. Nee.. Det stod rätt bra på hemsidan där ni hade annonserat tjänsten och vi har gått igenom en del här.
 Så jag tror det räknas som att jag hade lite fudneringar men att vi gått igenom dom. Om hon nu är lite analytisk som jag. Inte för att den sannolikheten är speciellt stor.
När jag gick ut därifrån så var det med lätta småhoppande steg av glädje. Kändnes verkligen kanon!

Ringde och pratade av mig lite med lillasyster.. Det var skönt. Hon var lika glad som mig att det hade gått bra.

Efter det bar det hem och att hitta hem var ju inga problem.. Inte ens för en förvirrad norrlänning som jag :)

Direkt jag kommer innanför dörren (eller.. Jaa.. Efter att min #elaka# styvmor frågat hur det gick så var jag tuvngen att slänga mig upp för trapppan och byta om. Då skulle det ivägs för att städa ur hennes anlidne fars garage.

Sen kom vi hem.. Drack goda öl och tomprata lite och åt revbensspjäll samt annat gott.

Lördagen började med att vi for inte till linköping och köpte en 42" plamsa tv åt min far, lite skor åt min lillasyster och nån present till 2 av hennes kompisar.

När vi väl var hemma var det lite stressfaktor. Tv.n skulle monteras upp och kopplas in på en halvtimme. Samtidigt som den gammla tv:n skulle ut och möbel skulle flyttas.. Vart LIIIIIIITe väl tajt men det gick på 40 min. vi missade dock dom första 10 min(nått sånt) av matchen och därigenom även hälften av målen i skellefteås 2-0 vinst hemma mot regerande mästarna modo. Även om vi nollande regerande mästarna så är jag inte helt nöjd. Vi skulle ha gjort mål i 5 minuters PP.. Iofs skulle modo ha fått 2 mål med. Men en 2 stolpar var ivägen för ett mål och 1 stolpe för den andra.

Efter matchen satt jag, far, och min farbror Rickard och tog en snabbbastu. Hade inte mycke tid med tanke på att vi skulle vara hos min styvmors faster kl. 19 och marina(styvmor) skulle köpa blommor först.

Hos gun hade dom väldigt trevligt.. Inte för att jag hade trå¨kigt eller så men så J kul är det inte att sitta på ensam nykter på en PENSIONÄRSFEST!! eller.. Jaja..Okej.. Inte pensio men nästan.. Pappsen är ju gammal..

Och vis..

guns make spelade livemusik på sitt piano.. Min farbror sjöng falskt. Min styvmor sjöng med men det gick inte höra för Rickard sjöng.. Jaa.. Ni fattar spektaklet.. Pappa skröt över min lillasyster framtränade på hennes dotters dop. Och jag håller med.. Erika sjunger vackert. Och hon hade skrivigt en låt till filippa. Ska se om jag itne kan slänga upp den.

Sömdagen var rätt innehållslös.. Steg upp rätt tidigt. Typ vid halv 9. Mös lite med jonna.. Käka frukost. Spika kablar. Åt pizza på pappas visa kort.. Tack pappa :) Och sen hem.. Tog inte fullt 3h.

Lååångt inlägg.. får se om folk orkar läsa allt.. Tog mig typ 40 minuter att skriva :)


Latin

Magister Mundi sum!


Bara så ni vet!

Fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel

så här ska det inte gå till!!

"naa Barnmorskorna sabba ngt min livmodertappvägg när de ksulle byta spiral för 2 mån sen så var tvungen att sövas o op in på ett annorlunda sätt.. o fick tryckfall o sånt e när ja vakna ur narkosen... fick dropp till slut "


Och.. Hon får betala för op och hela köret..

"o ja fick bet m mer pengar än tänkt...200kr för op o ca100 för decinfektvål.. en semesterdag samt att ja åkte på migränanfall inatt då ja var dålig o tung i huvudet e narkosen igår så ida oxå komp lr sem.."


så ska det inte gå till..

visst.. Fela är mänsligt.. Jag säger inget om att det råka bli fel när hon satte i ny sprial.. Men hon ska inte behöva betala för att få det lagat.. Om jag gör fel så får ju min AG betala det och itne min kund!


Måste tillägga

"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."

Aka.. Jag är perfekt ;)

Uscha

Jaa.. som sagt.. handlade kläder.. Och.. Bjuder för första.. och säkert enda gången på en bild på hur det ser ut.. Blir en dålig bild för det har inte funkat att ta en helkropp på en när man har mobilkamera och min webcam är heeeelt cp..



Bilden går att klicka på för att förstora

Kläder

Har varit och handlar kläder! TACK K... du har återtänt mitt hopp på människan :)

en person som ställer upp och följer med en människa som hon aldrig har träffat är ren godhet.. Unik ren godhet.. Och hon hade inget att vinna på det.. Inget what so ever.. Och jaa.. Jag är henne evigt tacksam.. 1. för att hon ställde upp och tog med sin 4 år pojke som iofs bara ville ha glass och tyckte att jag är skum. 2. ställde upp på kort tid..

Har sagt som regel att det rä fel att säga att världen består av idioter med det finns gott om dom.. Men.. Med folk som hon kanske vi kan lyckas vrida världen på rätt köl?

Konfrontation

Jag har bestämt mig.. Och konfronterat dom.. Det bidde bara att begära att innestående semester betalas ut i lön som kompensation.

Svar från facket

Fått papperna och där stod det ingenting.. Men hittade däremot denna länk.

skickade den till dom och fick detta svaret..

Hej igen Enligt dessa papper är vår klara uppfattning att du har en tillsvidareanställning eftersom provanställningstiden har gått ut och du inte fått besked om att den ska avslutas innan prövotiden gått ut. Då ska arbetsgivaren förhandla innan en anställning ska upphöra. En person som blir uppsagd behöver inte betala tillbaks förskottssemester enligt semesterlagen. Hör av dig igen om du har frågor eller behöver hjälp.

Fusk

Enligt tv4 nyheterna på mix megapol (ja jag vet att det låter lite dubbelt där men mix megapol sänder nyheter fårn tv 4.) så är det fusk att planera sin föräldraledighet så man får maximallängd på det.

öööhhmm... Fusk att planera? Där är anledningen att jag skiter i att planera och bara gör saker DIREKT ;)

Dataansvarig på uniflex huvudkontor

Oj... Och jag som inte ens skickat in mitt cv. Det känns lite.. Konstigt.. Åka tor sthlm för en intervju när man inte ens har skickat in ett cv.

Dagens spel

Helicopter Game

No shit

Mannen som sköt en polis i nyköping för ett tag sen är psykiskt sjuk..

Avd. No shit! Det finns väl ingen vettig människa som skjuter en människa öht?

Sensuell

Okej.. Jag -ÄR- cp.. Jag vet..

MEN...

Jag tycker therese från drömhus.. Hon som gör duett med dany eller vem det är i låten only you har en så sjukt sensuell röst.. Jag tycker inte hon ser så fruktansvärt J bra ut när man titar på henne.. Men hennes röst.. ååh.. Den är så.. mysig att lyssna på.. Iaf i den låten.



Sen att hon i liveframträdandet inte riktigt håller av nån anledning så den här "videon" gör henne inte rättvisa.. Men dom enda som kan ha missat "radioversionen" av låten måste anitngen aldrig lyssna på radio alt. alltid lyssna på p4.

Det lutar

Det lutar åt ett håll..  Det är framförallt 2 st som har "hjälpt" mig. Utan att domv et om det själv. Men vi får se.. JAg ska fundera lite vidare och kolla upp lite saker med.

GAAH! Vad ska jag göra med mitt liv?

Ume/skellefte/norrköping/borås..

Finns fördelar överallt.. Vill helst bo överallt..

Kan ingen bestämma åt mig?

Har funderat rätt kraftigt åt att flytta hem igen.. Hem till familjen; syskon, syskonbarm. farmor/farfar.. Jaa.. Släkt allmänt.. Vänner som man vill återta seriös kontakt med.. men.. Det är ju svindyrt..

smilies

Vad är det med folk och smilies på msn? Det är ju SKITjobbigt att läsa ibland..


Neee... Mindre smilies åt folket! Nån J måtta får det vara!

Kvinnor

Kvinnor är som en skog..

Mystiska och fylld med vargar

Sen har jag för övirgt kommit fram till att billys pan pizza är felkonstruerad. Uppsidan på pizzan måste ju vara på samma håll som du öppnar påsen!

Allvarligt?

Gores "film" mot klimathotet har gjort att han har fått nobels fredspris.

HUR?
GICK?
DET?
TILL?

I min lilla snevridna värld handlar fredspris om att dom ska ha gjort nått för att förhindra krig..

Och tanken att..

Om vi tänker mer på att inte förstöra naturen och världen så kanske vi inte hatar varrandra lika mycke och då kanske vi inte förklarar krig mot varrandra.

BULLSHIT!!!!!

Krig handlar om en sak.. Och endast en sak.. PENGAR!

Pengar ger makt så makt är en bifaktor.

BAH! Jag tror faan nobels fredskomitte är köpt! (Pengar ger makt sa vi va?)

Anledning till att jag inte cycklar

Den går läsa här..

För man kan la inte cykla med hjälm? Det är ju töntigt!

Frustrerad.

Hur störande är det inte att hr/fr. skyddat nummer fortfarande inte ringt.

Och för övrigt hade jag gjort VÄRDLENS tabbe på mitt cv. Kontaktinfo saknades :(

Fick tillbaka ett mail från ett företag i finnspång som jag sökte jobb hos(yupp.. Pappa.. Din son kanske kommer nära denna gång :]) där det stod typ.. tack för din ansökan.. kan du vara gullig och översända lite kontaktinfo till dig med..

DÅLIGT av brittan och syster att inte se det! skyller enbart på er!

Pigg

Hel otroligt.. Jag steg upp mycke tidigare än jag brukar. Tog en dusch och sen läste jag lite aftonbladet. For hemifrån typ 7. Och det är 20 m inuter tidigare än jag brukar.. Iofs så somnade jag just efter 22 så jag har ju fått mina 8 timmar.

Bästa sättet

Bästa sättet att lära sig lura en löngdetektor.. gift dig.. Någon med erfarenhet som kan bekräfta?

Dagens..

tanke; Varför heter det inte ett par bh som ett par byxor.. Ett par lånkalsonger.. Dåligt!

väder.. Riktigt filmhöstväder nu.. Små regn.. Blåst.. Löv.. HUVVA!!!!!! Fryser!

mat.. spaghetti å tonfisksås är förvisso gott.. Men.. Inte 4 dagar i rad :(

Så funkar det.

Allting här i världen funkar på exakt samma sätt.. Gör som alla andra så blir du som alla andra. Ska du bli bäst så får du hitta på något eget..

Jag har med andra ord kommit fram till vad det är som gör mig bäst :)

Mutter

Det ringde någon från privat nummer idag klockan 11. Undra vem det var? Min teleofcn tappade täckning precis när jag svara :(

Någon?

Någon som har nått för mig att göra? Jag har jobbat för fort på jobbet så arbetena är slut och tjaa.. Har ju redan surfat ner heeella internet.com

Fina barndom

Faan vad jag tråna efter denna när jag var typ 18 bast..


Jag kan ha..

Prickig soffa och rutig soffa.. Skit i vad jag gör pissenisse!

fyyyyyy fan

Tur att det inte är lite dammigt ute iaf. Undra om jag ser bilen från ytterdörren.. Det är ju typ 5 meter.. tror inte det. Måste ha en isskrapa med! Jocke! Kom hit med en isskrapa!

Edit; Jag ska vekrligen itne blogga det första jag för på morgon.. Det ska självklart vara dimmigt.

Julklappar

Nu kan man vara lite nöjd. Jag har handlat 3 julklappar.. Till Erica, julia och filippa.

PANG!

Hmm.. Poff så vart jag på kanonhumör.. Vändning i livet eller bara ett sista dödsryck? Tjaa.. tiden får utvisa.. Men jag sitter här på jobbet och verkligen jobbar på och diggar till radio match borås.. Dom 2 senaste låtarna som dom spelade var black jack och en partymix på björn rosenström. Och ingen av dom är väl mina favoriter.. Men va faaan!1 Jag diggar.. JAg är glad.. Ingen kan stoppa mig nu.. Du kommer att hitta mig som DÖD och begraven.. Jaja.. Jag bjuder på lite orup nu.. Va faan.. Han har ju en mercedes ;)

Renberg

Det vart ju islossning för renberg förra matchen mot brynäs. tre mål och en assist.

Nu har han dessutom blitt "intervjuad" i timeout.. våran egen lilla webhockeytidning.

På det stora hela tycker jag han var väldigt kort och konsekvent i sina svar. Inte som att han utvärderade dom för att blidka fansen direkt :( men en fråga tycker jag var lite lustigt svar

"Du har tidigare varit med i klassiska "Legion of Doom" med John Leclair och Eric Lindros. Nu är du en av medlemmarna i "Bergskedjan". Vilka likheter och skillnader ser du mellan kedjorna?

Leclair är lite större än Antos."

No shit? Leclair är 1.91 lång och väger ca: 106 kg och antos är 169 och väger 70 kg.. Lite störe? hmm..

Sen fick en av väran viktigaste spelare en lite oturlig skada mot brynäs. Pontus fick en lite halvjobbig tackling av brynäsbacken.


Se själv.. Var det medvetet?



För övrigt

Är det nu en vecka sen jag bestämde mig för att börja blogga.. gått rätt bra tycker ni inte det?

Dan Lundmark

Yepp.. Thats me.. Och eftersom min syster haft så väldigt mycke att göra nån dag så hade hon googlat mig av någon anledning. Hon kom fram till denna bild.
Dan lundmark

Sen vet inte jag varför hon googlar på bilder på mig med tanke på att hon borde la veta hur jag ser ut?

Vi hade dessutom en sms-konversation igår. Det gick ut på att ta reda på hur lång tid och vilken väg flygplanen flög sibyrien/alaska.

Jaa.. Hon har lite underliga funderingar.. Men jag fattar nu varför hon fundera lite. Kolla denna länk

Så här funderar jag på göra

Om jag får dom svar som jag tror jag får dvs hon säger att jag har rätt i allt.. Så funderar jag på att lägga fram mailet till chefen/arna och säga.. Läs.. fundera.. Och hör av dig hur du tycker vi ska lösa det. Iom jag vill ha bra referenser härifrån så kan vi säkert komma överens om en lösning.

Vad tycker ni?

Skickade detta till svar..

Hej Helene.

Jag tänkte jag skulle prata med dom själv på grund av att iom dom itne vill ha kvar mig och nu har sagt upp mig så vill jag inte jobba kvar och tänkte då försöka få någon form av kompensation.

I sommras när jag gick på semster fick jag förskottssemester på 4 veckor. Nu anser dom att jag ska betala tillbaka det med den semstern som jag har tjänat ihop hittils. Men enligt som jag har fått för mig så måste dom bjuda mig på den iom dom har sagt upp mig.

Och hurevida man ska gå in och starta en tvist med dom är ju lite fundering iom jag vill få bra referenser.

Det är ingen skillnad bara för att dom har bidrag för mig via nystartjobb?
Med Vänliga Hälsningar: Dan Lundmark

Ang. min provanställning.

Hej Dan Om inget annat har avtalats gäller anställningen tills vidare. Det går dock för arbetsgivaren och medarbetaren att komma överens om en tidsbegränsad anställning tex vid provanställning.

I så fall kan provanställningen vara i högst 6 månader om
    * medarbetarens kvalifikationer inom befattningsområdet är oprövade eller
    * det föreligger särskilda skäl att pröva kvalifikationerna mot arbetsuppgifternas speciella krav.

Om tjänstemannen varit frånvarande på grund av sjukdom under provperioden, kan anställningen efter överenskommelse förlänas med motsvarande tid. Detta enligt kollektivavtalet som gäller på Borås elkonsult.

Du har en tillsvidarenanställning för att ni inte kommit överens om en tidsbegränsad anställning.

Och om nu mot förmodan att ni skulle kommit överens om detta har 6 månader gått och den första dagen efter de 6 månaderna gått så är du tillsvidareanställd om du inte fått något uppsägning. Kort och gott.

Du har en tillsvidareanställning och vill dom säga upp dig måste dom ha en saklig grund för uppsägning till exempel arbetsbrist. Och då måste dom förhandla med oss.

Du är välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill att vi ska agera.

Internationella dagen för psykisk välmående

Det är idag.. Skulle eg. hållt mig hemma för att kunna passa in.. För psykiskt välmpende? Njaa.. Jag är nog lite för.. Knäpp(?) för det.

Och alla ni som känner att ni vill läsa och göra er förstådd när den gundades och varför.. Tji fick ni! Har letat lite men inte hittat nått konkret.


Värdelös

FYFAAAN!!! Det är ju rent tragiskt.. Jag kan inte skriva så mycke som 5-6 meningar för hand på ett papper utan att jag måste skriva om det typ 5 ggr för att det ska bli läsligt.

Monopol!!!

In och rösta http://www.monopolspel.se/ för att just eran stad (Läs skellefteå) ska vara med på nästa monopolspel som centrum!

Ett hett tips.

Om ni ska ligga och dra er i sängen på morgon.. Se då till att ni har snoozat klockan.. Vaknade 7.23 imorse. Och nu är jag på jobbet.. Inte helt fel iaf..

Men den stora frågan är ju eg. varför man stressar till jobbet när man bara har en månad kvar?

Motiverande?

Svar nej!

inget jobb

Happ.. Nu vart man arbetslös om en månad.. Ingen som har jobb över?

Tvättmaskiner

Ok. Att en tvättmaskin stjäl sockar har nog dom flesta varit med om.. Men hur många har lyckats få..

En svart topp av en svart socka?

Ett svart pannband av en annan svart socka?

Eller som igår. Jag fick ett par beiga byxor för en svart och en grå socka..

Det som gör mig extra fundersam är just det att allt ovanstående har hänt på 3 olika maskiner. Så det måste ju vara jag på nått sätt men... Varför det skulle tillkomma en svart damtopp eller pannband är ju för mig ett mysterium. Samma sak med byxorna..

Inte dedikerat

You pies of dirt. Who are you? I step on you! I clean you of my shoe on nights. I step on you and then i throw away the shoe. And that shoe, i threw a way, i worth more then your worthless life mr. And I'm pist. Because i loved that shoe. You piece of subhuman shit.

Do you know who i am? Do you have any idea who i am? Or is your brain to small to have ideas. Is there any kind of thoughts roaming around in that thick skit skull of your.

Ett bra citat att lära sig om man vill komma sig förbi dörrvakter.

No way to gove throu life.

Fat drun and stupid is no way to go throu life..

så ni som känner er träffade.. Sup mer! då blir ni drunk and stupid.. Alkohol har ju en renande effekt i kroppen.. Så vad kan gå fel?

Mat

Nu ska jag springa på netto för att köpa lite tonfisk..

spaghetti å tonfisksås... Mmm...

för övrigt så vill jag leverera ett citat.. "En varg lever ett år medan en åsna lever 3 år"

Tänk på den ni!

Promenad

Idag har jag varit ute och gott..

Hade först tänkt gå en lite längre promenad.. Dryga timmen.. Men.. hur fruktansvärt kul är det att gå utan mål?

Inte alls säger jag.

Det slutade dock inte som det brukar göra. Dvs. jag sitter bara inne.. Och detta till trots att jag gjorde faktiskt nått hemma som jag gärna hade fortsatt med. Nånting som jag itne skulle kunna göra efter promenaden.

Men jag gick iaf till knalleland och tillbaks.. Det är jättefint väder ute och det var skönt. Men jag hade lite för varma kläder på mig. Långärmad tröja och väst var lite väl varmt när det är 14 grader och sol ute.

Det hade man ju kunnat räkna ut med röven :(

Det finns copycats och sen finns det copyrishes

En,, Hmm.. vän... har skapat en blogg.. tänkte jag skulle promota den lite..

Det är ju rätt klart vem som är hans förebild..

Bloggen finns här. (rish.blogg.se)

för övrigt har jag varit duktig idag..

Både fixat kickans internet och gjort mitt eget itp-val..

Världen består av idioter

Jag skulle kunna börja med att citera sean connery när han slutade som skådespelare;"Jag kan inte säga att alla är idioter men det finns gott om dom"

Och.. Ja. hur kom jag inte på det? Utöver det att jag "gillar" att använda det påståendet?

Men läste precis en artikel från aftonbladet om HIF makalösa vändning. Dom torska med 5-3 på bortaplan och ingen trodde nog att dom skulle gå vidare.. Men.. Jaa.. Det är en helt annan historia.. En historia som (om jag skulle skriva den) skulle handla om motaviation slår klass.. Så är det i sporten och även mycke i vardagslivet.. "om du tror att du kan eller tror att du inte kan så har du rätt"

I artikeln går det läsa

"Man gjorde det i en match som startade tio minuter efter att ordföranden Sten-Inge Fredin visat upp det hotbrev som lämnats i hans brevlåda samma dag. Prydligt undertecknat av Mikael med 200 besvikna trogna fans 2007-10-03. Hot där man talar om att man vet var Sten-Inges fru arbetar. Hot om att han ska hamna i rullstol resten av livet ifall han vänder sig till polis eller media."

Sånt där ska faan inte förekomma.. Och framförallt inte mot sin "älsklingsklubb". Det är förmodligen pojkar som precis har fått pubishår och deras röst håller inte riktigt som den brukar, som måste ta ut sin aggresion på något vis.. Men sånt där skadar bara klubben, sporten, dom "vanliga" fansen som precis som alla andra blir besvikna över den dåliga matchen som spelades eller den sura förlusten. Innebär det att man ska ut och slåss eller att man ska HOTA MED VÅLD alla i sitt lag? Sitt lags tränare? sitt lags tränares fru, som för övrigt inte har ett J(!!!) skit med saken att göra.

Jämförelsen med den dockan som hängdes upp på jonathan hedström inför timrå ik:s första borta match mot mitt älskade skellefteå aik förra säsongen är inte långt bort. Okej.. Han hotade ingen direkt.. Men det var ett FRUKTANSVÄRT osmakligt beteende och allt han gjorde var att skapa negativ publicitet för sitt lag och smutskasta hela lagets supporterskara.. Även Lina 13 år som precis har börjat gå på hockeymatcher för hon gillar sporten och stämningen som återfinns på arenan när sitt lag gör mål.

Jag vet inte hur ni känner det men jag tycker inte att varken jag eller Lina ska förknippas med att hänga upp en "judas-docka" från en bro med ett häng-snöre(ett snöre som folk använder för att hänga sig själv med) med texten, 'psykologen hjälpte inte' artikel om just dockan går att hitta här.

Bild på hur det såg ut går att se här.
Hela artikeln om hifs vändning finns att läsa här.

Summan av kardemumman.. Visst förstår jag att man har känslor.. Men det måste finnas nån hejd på det hela.. Även jag har "passerat" gränsen över vad som eg. bör vara tillåtet bara för det är hockey. Jag var nära att be min svåger dra åt H-vete bara för han höll på tracka ner mitt kära skellefteå aik precis efter en väldigt sur förlust. Men det är lite skillnad att bli lite väl irriterad och att hota personer med våld.

MMS

Fick mms från lillasyster tidigare..

Texten vart kort och innehållsrik;

"Du har sjukt jävla snygg syster."
Och bilden som följer med.. image6

Skickade tillbaka "Det ligger i släkten!"

Vad fick jag tillbaka? "hahaha... Exakt ;-)" Ironin bara SKRIKER ut sin närvaro!

När jag sedan berättar för henne att jag ska lägga ut mmset på min blogg säger hon bara "Har du blogg? wtf.."

Jajaja.. Bara för du tycker mitt liv är ointressant .(

Tror mer och mer på min teori ang. hennes tid på Ica maxi ;)

Dött på jobbet

Ibland funderar jag riktigt hur dom tänker på jobbet.. Just nu har jag lite och ingenting att göra så då sätter dom... MIG. på städa!?!? Det kan inte varar riktigt riktigt..

Men fick iaf åka ner till cooperate express å köpa lite grejer.. Mindre ständing... Och.. Tjaa.. Jag måste väl motvilligt erkänna att städning inte är min starkaste sida.

Sveriges skönaste tränare

Ni kan räkna med att få höra mycke roligt som våran kära tränare säger.. Nu tänker jag citera det han sa till david på adam och davids blogg på norran.

- En gång är ingen gång, två gånger är en gånggång, eller som jag sa på engelska till Mats. One time is no time, but two times is a habbit. (En gång är ingen gång, men två gånger är en vana). Vi måste upp igen.

Veckans(?) citat

? En kille satt med en fjärrkontroll och styrde mina bröst, säger Michelle Pfeiffer.

Låter lite.. Skumt?


schulman

Han är ju en av sveriges mest omtalade människa nu.. Och han skrev sin blogg för att få kommentarer.. Och tjaa.. Det är så man blir populär.. Genom att provocera.. Men nu har han lagt ner och jag tror jag läst han blogg 2 gånger..

Men detta inlägg var inte tänkt att det skulle handla om schulmans blogg.. Utan hans krönika. Jag tycker han har rätt på vissa fronter. Tex. så behöver man ju inte kissa framför varrandra om den andra inte är tillfreds med det. Och det borde man ju veta om man är gift med varrandra.

Mer hockey

En kommentar ang. Moras besök hos oss.. Våra "aggresiva" spelare var -INTE- glad på simons.

goren ska ha sagt. P A S S A D I G !!!! Nästa match finns det risk att goren blir lite arg.. Synd eg. för slagsmål brukar idag leda till att det blir iaf en match avstängning.. Och goren behövs! Vi älskar goren. Även om jag själv anser att hårda tacklingar och fysisk kontakt hör hemma inom hockey. Sen ska dom hårda tacklingar vara rena. En riktig tryckare är sååå vackert att se.

Nordgren sa ett och annat till simons när dom satt i varsitt utvsiningsbås.

"'Lägg av med ishockey' 'du är en skam' skrek han flera gånger, och 'Åk hem och krama pappa din så får du kanske ett nytt kontrakt' "

Känslor är bra.. Känslor skapar härliga matcher.

En annan kommentar.. Skellefteå kommer inte att ha mer bortastå än 150 pers. Vilket jag tycker är helt rätt.. Man kan inte ha ett större bortastå för ett lag. Vi bor lite för långt bort för att fler lags supportrar ska orka åka hit.

Går även läsa om hur aik gör för att minska bråket.

Vi gillar snälla människor

Det gör jag med. Nya ICA Maxi reklamen gör ut på att jobbar man på ica så är man hjälpsam. Jag skulle vilja ha en Maxi arbetare som granne, som på reklamen, där grannen ringer på och frågar om han får dammsuga åt en. När han licka hade den framme..

Min lillasyster har jobbat på maxi.. Undra om hon inte jobbar där längre för att hon inte var tillräckligt hjälpsam?

Telefonbutiken

Ni som känner mig vet att jag gillar att byta telefon. Nu har jag dock stadgat mig men jag har fått bra kontakt med en butik här i stan. Det är en aricall butik och han som driver butiken är från Luleå.. Och jaa.. Vi norrlänningar här nere håller ihop.. Får fin rabbat där och det är alltid enklare för mig att gå in med problem än t.ex.min kompis som har haft VÄLDIGT stora problem med sin mobil. Han hade en W880. som först hade problemet att om man stöter till den uppe i vänstra(tror jag det var) så stänger den av sig. Vilket som ni förstår är OERHÖRT störande. Sen när han haft in den på lagning tre ggr så får han en helt ny ubtytes.. Tror ni den funkar? Nee.. Då funkar inte högtalaren. Lämnar in den och får den utbytt.. Men nu fick han välja en HELT ny. Kul för han..


Calskrove

Det är en pizza.. Som serveras i min hemstad. Personligne så låter det inte värst lockande. En hamburgare med strips inbakad i en Calzone. Njaa.. Jag tror jag avstår. Någon som provat?

Därför är hockey roligare än fotboll

Går att läsa här..

Och jag kan itne göra mer än hålla med. Plus att i hockey springer inte enstaka supportrar fram och förstör matchen.

Utvisning

"Kvällens "bästa" utvisning: Tobias Viklund drar iväg ett skott mot Moras keeper Pitkämäki 18.53 i slutperioden, efter det att domare Johansson blåst av. Det resulterade i att Moras Mikael Simons väldigt osmidigt gav Viklund en checking to the head, vilket fick Skellefteåbacken Christoffer Norgen att se rött. Nej, Viklund skulle inte skjutit. Men Simons hade INGEN anledning o dundra in i huvudet bakifrån på honom, och skulle jag stått på isen, hade även jag flygit på honom. Resulterade i Simons och Norgren fick åka o duscha.." Saxat från en VÄLGIGT bra privat hockeyblogg.. (nej. Det är inte jag som skriver den men ni hittar den här)

Håller med i varje ord. Om viklund vill känna på pucken.. Tjaa.. Det ska inte göra att man ska bli checkad i huvet.. sånt gör ju ont!

LEEEEEEEEEEEEEEEEE GOOOOOOOORRRRRRRREEEEEEEEENNNNNNNNNNN

OJ! Vilken spelare.. vilken underbar hockeyspelare. Vinst igår.. UNDERBARA 6-1 mot SKITMORA!

Går att läsa lite om matchen här och här

Men iår.. Iår går mitt kära aik till slutspel!

Andra kommentarer från gårdagens match.. frölunda utspelade igår igen.. Det ser tungt ut för dom.. Var är deras problem? Jag säger att dom inte har någon fysik.. Dåligt på det defensiva jobbet.. Målisarna har inte mycke hjälp när förlundas "städgubbar" är för gammla för att ta bort spelare och hänga med i snabba farliga kontrningar, vilket är ett spel som djurgården spelar.. Och frölundas duktiga backar är offensiva så dom är inte mycket till hjälp.

Fbk vann.. Det ska dom göra på hemmaplan och mot brynäs. Inte direkt imponerad.

Modo.. Grattis werner..tidernas bästa poängplockare i modo..

SSk.. Grattis.. Vinst hemma mot linköping.. Men totalt utspelade.. Hur länge orkar enroth?

men finns det verkligen ingen hockeykultur i stockholm? Inge publik på hovet eller på skaniarinken.. Sen gnäller alla "hockeykunnare" att sverige behöver ett lag från våran fina huvudstad. NJAA!!! Säger jag. Det finns väldigt tydligt inte intresse för det. Som det är nu så ser man ju hellre leksand än djurgården i ES. Sen skulle jag personligen utan att tveka byta ssk mot rögle om jag bara fick. Men rögle är ett underbart lag. Spelar underbar hockey.. Hoppas dom kommer upp å hälsar på oss snart.

Suck. Dessa mornar.

SKAM! På alla som genar i kruvor så dom håller på drämma rätt in i mig.. Jag VILL INTE smälla.. Inte en gång till.. Men vad som hände var att jag virar ju ut mot min trottoarkant.. Sen låter det DONK! Happ.. Det var dom fälgarna.. Nån som är sugen på köpa nya åt mig? Jag nöjer mig så bra med 16". Är inte så krävande :)

Sitter nu på jobbet.. Mitt internet hemma dödde imorse.. Pang boom bara.. JA! Dagen har verkligen börjat bra..


Chefen var och hämta ut sin nya volvo igår.. Den är snygg.. Men den har en stor nackdel.. Det är en volvo..

coop

Var och handlade grejer till plättar när jag var på väg hem. Har självskanning och jag tycker fortfarande det är lite fascinerande att man litar så pass på folk så att man kan handla själv. Okej.. Fine.. OM dom har så att man betalar framför en verkligen människa. Men jag undrar verkligen om det är "slump" på att få en kontroll.. Om man betalar själv till datorn med kort dvs. Sjävlskanning är annars en väldigt enkel och smidig lösning. Om inte "murphs law" kommer in och förstör. Idag kunde hon inte avsluta min skanning av nån mysterisk anledning. Så det var bara att springa till kundtjänst(där det självklart var maaaasssa folk(läs 2) i kö så man var ju tvungen vänta) Men efter att hon i kundtjänst mipplat till och fixa allt och tagit betalt var det bara att springa iväg och hämta maten som jag av förståeliga själ var tvungen lämna vid kassen.. men jag säger bara en sak.. tur lag läste kvittot lite.. Annars hade jag betalat 80 spänn för 2 påsar kanelbullar.. Har 2 kompisar här så vi ska fira kanelbullensdag En dag som jag snart börjar ångra att jag har promotat.. Det är ju snart lika mycke kommersiellt jippo som alla hjärtans dag.


coop

Hammarby Hockey

Nu begärs hammarby hockey i konkurs av skatteverket enligt tomas ros Aftonbladet. Jag kan inte göra mer än sucka, å gråta. Inte för att hammarby går i konkurs för det tycker jag är skilligt.. Kan man inte betala sina åtaganden så har man inget i en affärsverksamhet att göra. Och hockeyn idag är en affärsverksamhet. tom Div1 börjar sakta komma dit, och då är div1 sveriges 3:e högsta serie.

Men vad som stör mig är att dom fått inleda säsongen.. Hammarbys matcher hittils har sett ut som detta;

Västerås hemma.. Torsk med 5-2
växjö borta. Torks med 7-5
nyköping hemma torsk med 4-3

Om det blir som när halmstad begärdes i konkurs sist så dömdes alla matcher som skulle ha spelats med 1-0 vinst men dom lag som mött dom redan behåller sitt resultat. (dock så räknades spelarnas poäng bort)
Men det är även en ekonomisk faktor med.. Även om hammarby är ett bottenlag så är det iaf nån stackars sate som tänker gå på matchen. då tappar klubbarna pengar.

Sen blir "halvorna" ojämna(AS är indelad i 2 zoner där lagen i samma zon möts 4 ggr medans man bara möter dom som ligger i den andra zonen 2 ggr.)

Sen kan det även vara en sportslig faktor iblandad.. En spelare som haft en "cold-streak" kan bryta den genom att han får göra ett mål eller två mot ett stryklag som hammarby var i dagens serie.

Nee.. kort och gott.. Ska lag försättas i konkurs ska dom bannemig göra före säsongen börjar!

Jag är sjuk.

Iaf om man frågar alla mina sk. "vänner". Skulle vara intressant att få veta varför mina "vänner" tycker så om mig :( Jag är en snäll söt liten och ömtålig människa..

Dessa barn

Dom är inte riktigt kloka.. Har precis fått info från en tjejkompis om att hennes dotter inte är riktigt funtad som man ska..

"Hahaha... min dotter... Ojoj.. Hon är inte sann..
Hon sitter och bankar dockan i sitt eget huvud och sen gnäller hon och säger "Ajj.... Dockan slog mig!!"

Tjaa.. Det är iofs helt rätt.. Skyll ifrån dig mesta möjliga :)

Fyllemätare:

Askungen-fylla: Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Törnrosa-fylla: Du slocknar i hundra år.

Snövit-fylla: Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.

Lilla Sjöjungfrun-fylla: Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.

Lilla Rödluvan-fylla: Du vaknar upp med mormor i samma säng.

Kejsarens nya kläder-fylla: Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Fula Ankungen-fylla: Du vaknar upp med en äkta hälft - men det är inte din. Den här är snyggare.

Nalle Puh-fylla: Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.

Stålmannen-fylla: Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Joakim von Anka-fylla: Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.

Musse Pigg-fylla: Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.

Hans och Greta-fylla: Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.

Pippi Långstrump-fylla: Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.

Bambi-fylla: Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.

Attila-fylla: Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.

Hitler-fylla: Du slocknar i en bunker.

Christoffer Columbus-fylla: Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.

Tarzan-fylla: Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.

Y2K-fylla: Din hjärna fungerar inte och din tankeverksamhet är Totalnollad så du börjar om från igår.

Microsoft-fylla: De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem .

Saxat från en gammal kollegas blogg
(2 länkar, en till facebook och en till bloggen)

Mer om kanelbullens dag.

Kanelbullens dag har funnits sedan 1999 när hembakningsrådet fyllde 40 år. Dom firade sitt 40-års jubileum genom att instifta kanelbullens dag.

-Vi i Hembakningsrådet värnar om de svenska hembakningstraditionerna. Och vi tyckte att man under hösten behöver något trevligt att förgylla vår vardag med. Kanelbullen blev en symbol och är ju något av det mest hemtrevliga man kan baka, säger Birgit Nilsson Bergström som är projektledare vid Hembakningsrådet till susanna viklundAfonbladet.

En annan intressant info som framkommer av artikeln är att drygt hälften av alla svenskar bakar någon gång per månad.. Visste ni det?

Finns en annan artikel om just kanelbullen.. Där det står; Kanske är det inte kanelbullen i sig som vi vill fira utan den härliga känslan av trivsamhet, trygghet och gemenskap.

För dom som suktar om mer info ang. kanelbullen kan helt enkelt gå in på kanelbullens hemsida

Banankaviar..

kaviar


Visst.. Okej.. Den ser ju jäääääteeegod ut..
Smaken.. Jag har -INTE- smakat den själv. Men hädanefter så är ordet BANANKAVIAR en förolämpning.. Vill du dissa någon stenhårt så ska du helt enkelt kalla h*n för banankaviar!

Dagens dag och dagens citat.

"Det som inte tål att skämtas med, det förtjänar sällan att tas på allvar."

Sen skulle jag vilja gratta alla kanelbullar på deras dag! Hoppas alla ger åtminstånne en kanelbulle till en vän.

Vi vill inte att denna magiska dag ska försvinna.

image5

Djurgården och väänen

Aftonbladets  tomas ros och jag är inte överens om mycke saker.. Han har dock skrivigt en artikel där det framkommer att väänen kommer till djurgården tidigare. Ett djurgården som måste arbeta in 4,5 miljoner kronor under året för att inte tvångsdegraderas.. Då får man göra det riktigt bra.. Men jag tycker ändå djurgården gör rätt.. Deras enda räddning är att gå till kvarsfinal..

Går dom till KS så finns det inga stockholmare på läktaren på hovet.. Men går dom till kvartsfinal så kan det bli fullsatt.. Och längre än kvarten kommer dom inte.

Fylla.

alltså.. Jag trodde jag var rätt dragen ihelgen.. Men tydligen så var det nån som var värre.. Tagen från v:s  blogg..


Jag: Hej hej, jag vill till Haga!
Chaffisen: Okej, var på Haga?
Jag: Till Lina!
Chaffisen: Ehh, jaha, var bor Lina då...?
Jag: På Haga!!
Chaffisen: Ja, så långt är jag med, men adress..?
Jag: (lite tveksamt) Det vet jag inte.... Men jag kan portkoden!


Sagt mellan V och en taxichaufför.

Bruden har.. Koll?

Godmorgon

ännu en morgon.. Tror dessutom jag håller på bli sjuk :( Men än har jag klarat mig undan med lite ont i huvet och snuva.. Ingen feber.. Men oroa er inte. Den kommer.

Ska se om man kan få i sig lite C-vitamin så kanske man kan få bort det mesta.

I övrigt så skäms jag varje dag jag kommer till jobbet.. JAG SKULLE JU CYKLA!!!

Morgonens tanke; Hur svårt ska det vara att vakna och lakanet ligger på sängen iaf och inte inknövlad i ett hörn. Kan ingen förklara hur ni gör?

Mat2

som jag sa tidigare.. alla affärer bara passerade i min backspegel.. Men nu så här lagomt till typ läggdags håller jag på svälta ihjäl.. Slänger mig själv i frysen i hopp om att hitta nått där som går äta.. hmm.. Panpizza.. funkar..

MEN! ni som tjännar mig ska nog kanske sätta er ner ordentligt och stadigt innan ni läser resten.. resten.. tjaa.. Ni kommer att lära er..

Jag ska äta en vegetarisk fullkornspanpizza.. men typ grillade grönsaker.. Tack Thoxi!

Mat

Hade först tänk fara förbi och handla.. Typ ica, coop eller vad som helst av dom 400 matställen som finns på vägen hem.. Men.. På nått märkligt sätt såg jag bara alla dessa i backspegeln. Hade tänkt laga tonfisksås och spaghetti.. Blir nog bara värma blodpudding.. Blir isf. för andra dagen i rad .(

Jag brukar ha "svårt" för att äta 2 mål mat om dagen. Utan det brukar bara bli frukost lunch/middag.. Idag blev det ingen lunch.. Men.. Jag var förbi hos bisera, en kompis jobbarkompis, och fixa igång hennes ip-telefoni.. Då fick jag 2 mackor och 3 kakor.. Räknas inte det som middag?

Harri(hennes man) erbjöd sig betala för det.. Men.. Man kan inte ta betalt för att fara dit och ringa 1 samtal..

Samma sak när björn/rishmar var här ihelgen.. Den dumma(eller snäll beroende på hur man ser på det hela) erbjöd sig betala 500(!!!!) spänn för att han fick sova på en maddras hos mig.. Men snälla.. Nån J måtta får det la vara?  Tror iofs han hade lite dåligt samvete för sitt "agerande" på söndagen :)

Zebra-brittan

Viktoria´

En "gammal" vän sen tiden när jag bodde i ume och jobba på mcd.. Var lite svalt på kontakt där ett tag men nu är den kanske på väg upp igen..

Men det är klart.. Vem kan leva utan mig en längre tid? Nee.. Just det :P

Men bilden är riktigt rolig!

Fanns även en annan från en tidning för ett par år sedan.. Minns inte vad frågan var men gubben som var typ 60 eller nått svara.. Jag är från skellefte.. Jag vet ingenting.

Läs

fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!


sånt där tycker jag är intressant.. Hur många av er kan läsa det? Skulle vilja ha den "svenska" versionen av texten..

Lady

I wish a had a lady that I could hold tight and tell her I love her.

But.. Maby.. Maby baby.. Love could find its way home..


På tal om kärlek.. Som jag skrev tidigare.. Jag har så underbart gulliga syskonbarn..

image2

filippa.. Erikas "baby"

image3
Julia och

image4

Jesper.. Marinas barn

Hockey

Happ.. 4-0.. Grattis djurgården.. Såg "tyvärr" inte matchen.. Men goren kedjan var som vanligt bra.. Även om han kanske inte gjorde sin bästa match och lyckades(enligt rykten) snacka till sig 10 min. Men han kämpar iaf.. Och jaa.. Han är nog en av es absolut bästa spelare..

2 saker till.. PA!!! Armbågstackling? SLUTA! NEJ! STOPP!! Sånt gör man inte!

Syster

Sitter å messar med min syster som säger att hon tycker man ska uppfinna så mobilen laddas på typ en minut.. Försökte förklara varför det inte går men tja.. Gick inge vidare.

Men.. Jag kan iaf inte sluta tänka på 2 saker när jag pratar med lillasyster.. Det första handlar om en sackosäck.. Det andra om ett tennisrack.. Frågan är.. Vet hon vad jag pratar om? :D

Men.. GUUDDD vad jag längtar hem nu.. Skulle vara så skönt att bara åka hem en månad.. Vara där så man hinner med allt.. I sommras var jag bara uppe en vecka .( Men på en månad hinner jag ju träffa alla syskonbarn, syskon, släkt och även gammla vänner..

RSS 2.0