OJ!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/I3071WuqgTs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/I3071WuqgTs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Titta på den... Jag såg den precis och...


Ja.. Jag bara satt å gapa heela videon.. Tycker sånt där är sååå häfitgt!!!


Mamma: självklart inte :) Jag sa det bara för att det skulle låta bra ;)
Milou: Haha.. Förlåt att jag inte bestämde mig för att köra typ 25 mil mittinatten bara för att du ska ta dig från alingsås å hem :)

Dock har jag tänkt jag skulle lägga upp en liten bild på hur det ser ut när jag jobbar och har även en bild på en rätt lustig grej jag såg när handling utfördes på willys..

Men sitter på jobbet just nu så.

en annan grej.. Stefan min goda vän väntar barn.. Och nu är det väääldigt nära :D Ungknöveln kan komma allifrån NU till typ 4 veckor.. Den är beräknad den typ.. 13 kanske?

Men nu måste jag återgå till jobbet.. Har nog fått en del... Konstiga saker i mitt huvud nu som kasnke platsar på bloggen :D

Jag har raklödder i mina öron.. Undra om jag hör bättre nu..

Jaa.. Vissa av er har undrat.. Men samtigit..  Det är 3 pers som lämnat kommetarer sen mitt förra inlägg..

Vilket var nästan 2 veckor sen..
Undra vad som krävs för att folk ska bröjar kommentera.,,

Jag har försökt med lite olika tävlingar vilket iofs bara lett till fullständig förvirrning i hela världen.. Tror USA:s finanskris beror på mina tävlingar.. Eller.??

Men jag tycker det är lite kul.. Det finns folk som läser min blogg som jag verkligne inte trodde gjorde det..  sånt är lite kul..

Varför vill jag ha kommentarer på det jag skriver?

Ja.. Det beror väl i grunden på att jag vill veta att folk läser min blogg för att dom tycker den är rolig att läsa.. eller intressant(jaa.. Det finns säkert nån som är dum nog att tänka så) eller varför dom läser den?
Ibland känns det som att nån läser det för att dom "måste".. Och det är ju lite dumt..

Erica.. SRY! Jag är dum.. Men du vet att jag älskar dig och du betyder mest för mig i hela världen men det var ett rent formuleringsfel..


Har köpt simkort btw.. 1200 fucking spänn kostade det.. Dock så håller det i ett helt år.. Har varit liiite dålig på simma.. Men det har blivit ett par ggr.. Hade tänkt simma imorrn med.. Men det är just det.. Booring att åka själv..
Ozzy brukar följa 1-2 ggr varran vecka när hon inte har oscar.

Hmm.. Kommer inte på nått mer just nu att säga.. Dock skulle jag behöva lära mig uppdatera från mobilen.. Någon som har lite å göra som kan visa mig?


Mitt jobb

Uscha.. Ibland är mitt jobb besvärligt..

Inte nog med att jag måst sitta å göra en krossjämnförelse mellan 2 listor och utesluta vissa artiklar för utskrift så måste jag även gå till den exakta plockplats samt närbuffert för att inte tala om externbuffertplatsen.

Vill det sig riktigt illa måste jag ju ut till magasinet för att göra en översiktsinventering. Sen ska jag bestämma maxkvantiteten av produkten som går in i den specifika plockplatsen


_

Det som faschinerar mig mest är nog det att Eaches(engelska för styck) är inte alltid eaches.. utan eaches kan vara flera pieces...

Vilket iofs är lite logiskt men varför plockar dom styck när en styck är en styck kartong som innehåller 5 st kort när dom andra sakerna på lagret räknas (som regel= i cards om dom är cards.

En boll är en boll men är då bollen en boll??

Okej.. Ställde en fråga till mig själv igår när jag låg å skulle somna..


Om två (2) personer kastar en boll mellan varandra för att ingen vill ha den kan man då säga att dom tävlar om vem som ska ha den?

Tycker det är en lite... Intressant vridning..

Eller jag bara cp nu igen?

Svårt att avgöra ibland :)


_________

Bröstvårta


ookkeejjj...

En modell stämmer en plastikkirurg för att bröstvårtorna hamnat på olika höjd efter en bröstförstoring. Doktorn sa "Heeey,  they looked good to me!".

Eeeh.. ???

aja.. världen består av idioter.. Enkelt..

Sammanfattar..

Jag orkar inte skriva så mycke.. Kan väl bara säga..

Livet har inte gått åt det positiva hållet sista månaden.. Kurvan pekar lika hårt neråt som en försäljningskarta i en kalle anka pocket när det går dåligt..

Det sista som har hänt??

Jaa.. Det är mycke..

t.ex. så är det nån som har backat eller kört på min bil och gjort en hyffsat fin skada (läs tryckt in min kaross rätt ordentligt) precis bakom tanklocket..

Sen har jag kommit fram till att jag anser tyvärr inte att alla människor har lika värde..

Alla raser har lika värde absolut men när en person står i en diskussion och skriker att han "föraktar min kung, mitt land och min gud" Sen drar en massa rabbler om att jag är en grinolle och en f*t*a och en h*ra.. för att inte tala om alla olika slag han kan hitta på till min mor..


Tyvärr..

Jag önskar att jag kunde på något sätt se att han var lika mycke värd som min familj..
Men det anser jag inte..

Och det är ungefär allt som jag orkar med att berätta just nu..

Attacken mot WTC

Okej.. allvarligt..

Hörde på radion imorse att det är sju(7) fucking år sen attacken mot World trade Center..

bara jag som tycker att tiden har gått väldans fort?

Huvuuuudvärk.....

först å främst..

Har investerat.. Storshoppat..
gjorde ett av mina livs bästa investeringar ihelgen..

Jag köpte nämnligen mig en.. Riskokare..

Helt klart värt det.. såååå gott ris det vart.. och så ljummlands praktiskt.. In med skiten i kokaren.. Och sen efter 30 min poff klart.. och skiten håller riset varmt med.. så det blir aldrig "dåligt" på så sätt att det inte går använda i matlådan..



Idag och igår har jag iaf varit hemma från jobbet :(

Har haft en av världens mest cp-huvudvärk.. Och ont i ögat med..
Men inte ont i ögat infektionsont.. utan.. Annan ont i ögat??

visst är jag bra på beskriva?

___________

Har fått veta något som jag itne trodde var möjligt.. Jag har blivit mer förvirrad, vimsig, konstig.. (cp för att sammanfatta?) sen jag börja i dalsjöfors..

Och visst.. Det kan ozzy ha en poäng i..
Jag betvivlade det först.. Men sen säger hon.."har du någonsin tidigare haft fest i din hjärna?"

Och nee.. jag har nog inte det..

Frågan är nog.. Är det nån förutom jag som haft en fest i din hjärna som du var nykter på?

Jag har ju skrivigt om den tidigfare.. Tycker det är lite märkligt..
Drömtolkare sökes..

Internet...

"People seem to be getting dumber and dumber. You know, I mean: We have all this amazing technology, and yet computers have turned into basically four figure wank machines. The internet was supposed to set us free, democratize us, but all it’s really given us is Howard Dean’s aborted candidacy and 24 hour a day access to kiddie porn.

People…they don’t write anymore - they blog. Instead of talking, they text, no punctuation, no grammar: LOL this and LMFAO that. You know, it just seems to me that it’s just a bunch of stupid people pseudo-communicating with a bunch of other stupid people at a proto-language that resembles more what cavemen used to speak than King’s English."

Hank Moody i teveserien "Californication".

Tycker jag var bra sagt..

Brandlarm..

Det finns få saker som får en att vakna till på morgon som när man står i duschen och hör piiip pip-pip.,.

Dvs. ljudet från ett branlarm..
dock inte det här nu JJ brinner det ljudet utan mer ljudet.. titta på mig titta på mig.. Jag vill ha uppmärksamhet.. (läs batteri)

Men här kommer det lustiga.. Min brandvarnare är inte batteridriven.. Den drivs med fast ström..

Så en enkel slutsats nu på morgonen..

Hur man vet att man duschar för varmt? Brandvarnaren börjar duscha..

___________

Ska skjutsa Jol till Göteborg city airport idag.. SKITKUL!! 9 fucking mil enkel väg.. På en fredagkväll.. *liiiiiiip*

______________

När jag kom hem en dag här i veckan så hade nån J varit hemma hos mig å sabbat min säkring under dagen. Helt övertygad om att det är en tjuv! Det var nämnligen en tjuv i mitt kök igår kväll när jag lagt mig men eds inte stiga upp för att driva bort den..

_____________

Jag behöver enligt min närmaste chef inte oroa mig än på ett bra tag över min anställning på coats.. Känns rätt bra..Även om jag bara får en vecka i taget från speed, men det är ju för att voats säger det till speed även om min närmaste chef säger annat till mig inofficiellt..

________________

Surströmmingssöndag

Jag å karin käkade surströmming igår..

Jag tyckte det var supersmarrigt.. Karin var inte riktigt lika faschinerad av det...

Dels så höll ju flickstackarn på spy när hon kännde lukten, även om hon inte verkade (och påstod) att det inte smakada som det luktade, vilket jag påstått hela veägn.
Hon sa dock att det var allt annat än gott..

Nåja.. ska äta det med Ozzy (när? Snart?! Absolut! Styr upp det hela!) så det uppskattas!

För övrigt har jag inte inga knäppa ideer längre.. Tror fylleslaget i min hjärna tog död på det mesta..

Eh, va säger jag.. Klart jag kommer att bli "normal" igen:) Är bara för trött :)

RSS 2.0