arbetsansökan del 2

Arbetsansökan

Hej.

Jag heter Dan Lundmark och är 26 år gammal. Min uppväxt skedde i guldstaden Skellefteå, och jag flyttade ner till Borås hösten 2002, då hade jag även hunnit med två år i Umeå. Denna flytt till Borås kändes naturlig, då jag kände att jag verkligen ville prova någonting nytt, sökte nya utmaningar. Jag jobbade på McDonald’s Umeå från juli 2001, och att fortsätta jobba inom samma koncern i Borås kändes självklart då jag trivdes med yrket. Jag älskar att träffa nya människor och har är väldigt öppen och social person som ofta har ett leende på mina läppar.

Min senaste anställning var som industriarbetare på LK-pex i Ulricehamn, men då produktionen gick ner försvann min tjänst. Före det hade jag en visstidsanställning på Info-Care i Göteborg som Pc-Tekniker, ett jobb jag trivdes oerhört bra med. Både arbetet med data och få ge kunderna en service utöver vad dem förväntar sig.

Under mina tre år på McDonald’s lärde jag mig mycket. Som till exempel att ansvara över mig själv och andra. Känslan för att kunna ta ansvar kom efter att jag har jobbat både som kökschef och serviceansvarig. I och med att jag jobbade så pass länge på McDonald’s så lärde jag mig alla olika delar av arbetet, dels för att kunna lära de nya medarbetarna men även för att kunna hjälpa arbetsledaren i situationer som var för mycket för en person. Mina kollegor på McDonald’s beskrev mig som drivande och ambitiös i mitt arbete.

Före jag började jobba på McDonald’s så hade jag ett halvårs heltidsvikariat på Tegs Sjukhem i Umeå, ett trevligt och givande jobb. Även på detta jobb ingick det mycket ansvarstagande i tjänsten och det var något som lockade mig eftersom jag gillar utmaningar.

Jag är som många andra i min ålder intresserad av data och teknik. Har tagit ECDL (European Computer Drivers Licence) som är ett certifikat som handlar om att behärska Officepaketet och Windows. Min tid framför datorn spenderas med allt ifrån lära mig nya program till att bygga ihop datorer. Har även haft turen att utveckla mina datakunskaper ytterligare i mitt jobb som dataansvarig och it-tekniker

Något som är väldigt viktigt hos en anställd enligt mig är punktlighet och ärlighet. Man måste kunna lita på sina arbetskamrater för att kunna skapa en bra arbetsmiljö.

I och med min bristande arbetserfarenhet har jag inget specifikt lönekrav, utan satsar på gå in på avtalslön för att förhandla fram en mer specifik lön när mina färdigheter visats.

Jag ser fram emot att höra av er!

Med vänliga hälsningar, Dan Lundmark

Resan...

JAa.. Jag åkte från Borås vid 15-tiden och fick skjuts tack vare en fin vän med mycke pms-humör..

Trots dfet så gick resan ner till stationen bra och det fortsatte hela vägen till herrljunga.. När jag väl var där som kom planeringfsmenister Dan på att Milou bor ju i herrljunga.. Henne kanske man ska hälsa på.. Eller iaf dricka en kopp kaffe med..

Skickade ett sms men hon väntade på att willes pappa skulle komma å hämta han så det bidde inget kaffe där..

Tåget till norrland var typ 10 minuter sen men det var inte mycke att diskutera över.. Satt där snällt å vänta medans jag bok..

Problemen kom sen.. Tåget var fullbokat enligt konduktören och jaa.. Jag såg en mardrömsresa framför mig..

Dock så var det inga problem med plats framtill 23 när mitt batteri i telefonen tog slut.. Dock så kommer jag ihåg att man kunde ladda batteriet genom att dra ut en av brodslamportna i restaurangvagnen.. Problemet var bara att dom eg. stängde 23.. Eh.. tänkte jag..Det går ju försöka..

Precis när jag kom dit så höll dom på stänga igen kiosken och dom brukar låsa vangen så man inte ens kan gå in iden.. Men hade riktigt tur då hon sa att den skulle vara öppen hela natten men bistorn skulle vara stängd.. Vilket var helt okej för mig..

Så istället för att sitta på trånga sittplatser tänkte jag sätta mig i restaurangvagnen och ta det lungt i livet..
Fick dock oväntat besök..

Precis när jag hämtat laddaren så frågar en tjej.. Åker du också platslöst?
Ajjemen.. Tänkte gå å sätta mig i restauragnvagnen för att ladda telefonen..
Då hänger jag på sa hon.. Gör det tyckte jag..
En liten thailändsk kalixbo som bodde i umeå...
Trevligt att ha sällskap hela natten.. Resan blir så mycke roligare och lättare när man har nån att prata med.
Sen kom dramat.. I bollnäs så fick vi stå typ 1 timme enbart för att det var en ihopkoppling mellan sthlmståget och göteborgståget..
Det är SJ som har tagit över all trafik till norrland nu..När Tågkompaniet körde så gjorde dom den ihopkopplingen i Gävle och när Connex körde så åkte samma tåg från göteborg till sthlm..

Men det värsta var nog att den dumma lokföraren körde på en växel mellan Vännäs och umeå så vi vart stillastående en timme och 30 minuter... Efter typ 45 minuter fick vi veta att det var fel och tåget inte skulle rulla mer och att en buss skulle komma.. Dock fattar jag inte varför det tar 45 min att skaka fram en buss och varför dom itne kan släppa ut en direkt..

Men i övrigt är jag nöjd med resan.. Trevligt sällskap på norrlandståget av Annette och ett annat trevligt sällskap av en från Hjo på vännäsresan.. finns få saker som fömår andra människor att prata med varrandra som en "katastrof".. Nog för att det inte var mycke till katastrof men ni fattar vad jag menar.

Nu ska jag kopiera in mitt nya cv som jag och Jenny jobbade på före jag for..
Hon är en toppenpärla!
Där har jag beviset på att det verkligen lönar sig att hjälpa andra..


Sökt jobb

Glömde ju säga att jag sökt jobb...

It-tekniker.. Lite jobbigt att dom ska ha lönekrav direkt..

Arbetsansökan

Hej.
Jag heter Dan Lundmark och är 26 år gammal. Min uppväxt skedde i guldstaden Skellefteå, och flyttade ner till Borås hösten 2002, efter en tvåårig mellanlandning i Umeå. Denna flytt till Borås kändes naturlig, då jag kände att jag verkligen ville prova någonting nytt, sökte nya utmaningar.
Jag jobbade på McDonald’s Umeå från juli 2001, och att fortsätta jobba inom samma koncern i Borås kändes självklart. Dels för att jag trivdes väldigt bra med mitt yrke, men också för att det var en bra inkörsport till att lära känna nya människor i den nya hemstaden. Jag älskar att träffa nya människor och har är väldigt öppen och social person som ofta har ett leende på mina läppar.

Min senaste anställning var som industriarbetare på LK-pex i Ulricehamn men då produktionen gick ner försvann min tjänst. Före det hade jag en visstidsanställning på Info-Care i Göteborg som Pc-Tekniker, ett jobb jag trivdes oerhört bra med. Både arbetet med data och få ge kunderna en service utöver vad dem förväntar sig.

Under mina tre år på McDonald’s lärde jag mig mycket. Dels ”Clean as you go” men även att ansvara över mig själv och andra. Känslan för att kunna ta ansvar kom efter att jag har jobbat både som kökschef och serviceansvarig. I och med att jag jobbade så pass länge på McDonald’s (tre år) så lärde jag mig alla olika delar av arbetet, dels för att kunna lära de nya medarbetarna men även för att kunna hjälpa arbetsledaren i situationer som var för mycket för en person. Mina kollegor på McDonald’s beskrev mig som drivande och ambitiös i mitt arbete.

Före jag började jobba på McDonald’s så hade jag ett halvårs heltidsvikariat på Tegs Sjukhem i Umeå. Ett otroligt trevligt och givande jobb, då jag tycker det är så fascinerande att sitta och lyssna på allt som dem äldre medborgarna i vårt samhälle har upplevt. Även på detta jobb ingick det mycket ansvarstagande i tjänsten och det var något som lockade mig.

Jag är som många andra män i min ålder intresserad av data och teknik. Har tagit ECDL (European Computer Drivers Licence) som är ett certifikat som handlar om att behärska Officepaketet och Windows. Min tid framför datorn spenderas med allt ifrån lära mig nya program till att bygga ihop datorer. Har även haft turen att utveckla mina datakunskaper ytterligare i mitt jobb som dataansvarig

Något som är väldigt viktigt hos en anställd enligt mig är punktlighet och ärlighet. Man måste kunna lita på sina arbetskamrater för att kunna skapa en bra arbetsmiljö. Och har man en bra arbetsmiljö utan några direkta störningar kan man koncentrera sig bättre på jobbet och man kan ta hjälp alla.

Iom min bristande erfarenhet inom arbetsområdet har jag inget specifikt lönekrav, utan satsar på gå in på avtalslön för att förhandla fram en mer specifik lön när mina färdigheter visats.. Jag ser fram emot att höra av er!

Mvh,
Dan Lundmark

__________________________

Kommentarer??

Tycker nästan jag ska ändra,
jag är som många andra män i min ålder intresserad av data och teknik.

till att jag bara tar bort andra män så det blir

Jag är som många andra i min ålder intressrad...

Resa

Kommer förmodligen åka hem till norrland imorgon.. Ska "bara" förbi på af och söder..

Det känns lite jobbigt med söder för jag måste skälla på dom ang. min lön.. Det känns dumt.. Tycker inte om att skälla på folk..
men för en tusenlapp så är det bara ta tjuren vid hornet å gnälla..

Sen blir det norrland över midsommar..
Blir antingen hos min farbror eller hos nån polare i skeå..

Sen blir det väl idre ett par dagar i pappas sommarstuga.. Har aldrig varit där så det ska bli kul..

Pappa vill dessutom att jag ska måla om smulan.. (ett huss om kallas smulan för att föräldrakooperativet smulan hyr hela undervåningen medans pappas sambo äger kåken) Känns la lite sådär kul men det blir lite pengar iaf..

Igår.. Idag... Imorgon...

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.

En sak till..

Jag glömde ju..

Moderaterna har tagit emot typ 85 miljoner (ca) i donation under 2000-talet.. Vi vet från vem dom kommer då man itne är skyldig att offentligöra det..
Nu vill typ alla andra partier att man ska måste det..

JAG tycker det luktar åsikstregistering.. Jag kan väl få göra vad F jag vill med mina pengar utan att hela sverige ska veta det? Jag antar att det måste skrivas upp i deklarationen på nått sätt men..
Nee.. Vill jag donera pengar till moderaterna, sossarna eller läkare utan gränser ska jag få göra det utan att andra ska komma å lägga sig i!

Eller tänker jag fel? Lämna en ÅSIKT! ;)

Tv4-nyheterna..

Jag har gnällt på dom tidigare.. Kan pängtera det igen..

"idag är det med största sannolikhet helt klart att alexandersson inte spelar mot spaninen."

öhm.. Med största sannolikhet helt klart?

Inte undra på att svenska språket blir slarvigare å slarvigare när inte ens media använder språket..     

Ingen ögonkontakt när du rider?

Om du läser här..

Som bäckis kommenterar.. Man slipper be killen blunda och han kan bli hur ful som helst.. du ser ju bara ryggen ändå.. Knappt det..

Enda jag funderar på.. Om han får erektion... blir han puckelryggad då? Va jobbigt att sitta på en stol med högt ryggstöd i tonåren...

Jaja.. Jag vet.. Den är borta.. Men tänk om :)

Rednex - Football is our Religion



Bra/dålig?

sämre eller bättre än..


Motorhuv...

Yej.. Jag får upp den.. Öh.. motorhuven dvs..

Öppnade den typ 5 ggr på parkeringen :) Hur kul som helst.. Bara lite annat som ska fixas nu med..

Ekorre..

Jag vill ha en tam ekorre.. När jag å Mårten var ute å gick igår så kom vi fram till att dom borde paras med ett marsvin för att få dom tämjda..

Vet dock inte helt om det är så rekommenderat men kommer inte på nått djur som känns besläktat.. Kanske iller?

Hm

Ville eg. bara säga att jag sitter i tittar på en 50 tons pungråtta..

Nån som kan lista ut vad jag tittar på??

Kan ge en ledtråd.. MITT träd går iaf upp till högsta gren...

Party med husvagn....

Läs denna artikel... Jag tycker den var helt underbar :)

Det är grabbar som vet hur man har ett party iaf ;) Men då är dom jue norrlänningar :)

Frys

La in en öl i frysen för att jag ska fira helg.. Och kom fram till.. Jag måste avfrosta min frys.. Jag har hört att det är bra att göra det nu när det är så svalt och skönt ute???


I övrigt funderar jag lite.. Det är företagsgrillning i Ulricehamn imorrn.. Det är ett par st. på skiftet som har sagt dom vill ha mig där.. Men det är långt.. Och jag har tänkt få lite ordning på alla datalik å all datastrul jag har hemma..

Ska städa imorrn med.. Tommy kommer hit på fredag.. Kul! Han bjuder alltid upp till skratt iaf :)

Ett måste att se!!!



Vem vill se den med mig?




Data.

Först å främst.. Rickard.. Skaffa egen blogg :)

Sen.. Jag hatar data.. Och allt vad data heter.. Nu ska jag..

1. Sura..
2. duscha..
3. Sura..
4. sova..
5. sura..
6. sura..

Och jaa.. Sura kommer jag att göra tills det blir nån logik hemma hos mig...  

Ingen tvättnig

Någon(läs några) har kidnappat min tvättstuga...
Bara för att itne jag har bokat någon tvätttid :(

Men det brukar jag itne behöva göra jue


Nåja..
Tar det imorrn..

En sak glömde jag berätta igår..
Det är FRUKTANSVÄRT mycke reklam i stieg larssons böcker.. Ibook.. Imac.. DELL....

Nåja.. Paolo roberto kom iaf in i boken.. Det är alltid nånting.  

Monarki(typ.. Kungligt iaf)

Varför blir man Drottning om man gifter sig med kungen men inte Kung om man gifter sig med Drottningen?

Nu är jag inte helt hundra på att det faktiskt funkar så men i England har dom jue en drottning och ingen kung, men i sverige har vi en kung OCH en drottning..

(sen har jag aktiverat stavningen i FF men problemet är att FF inte stavar när jag har i "designläge" eller vad jag ska kalla det.. Och har jag det i hrml läge så blir det drygt med mellanslag.. Om du blogga själv skulle du få veta vad jag prata om :) )

Jag har nu läst drygt 1½ bok av stieg larsson..

Först.. Han är från HAMN!!!! Och inte vilken hamn som helst utan SKELLEFTEhamn!! eller.. Bjursele är han uppväxt i..
Det tycker jag är coolt..

Sen måste jag säga.. Första boken.. Inte imponerad av första halvan.. Inte överdrivet imponerad efter 2/3.. Men sen.. DAMN!!! Och andra boken börjar lika bra som den andra slutar.. Har ganska exakt 200 sidor kvar på andra boken.. Och den började jag läsa ordentligt i.. Lördags.. tror jag..

I ondags satt jag ju hela em med första boken.. Från det jag kom hem tills jag somna.. (förutom att jag ÄNTLIGEN!! fått upp min hylla.. )

Men nu blir det sängen.. Sova.. eller läsa först..
Ska upp å tvätta imorrn tänkte jag.. Om jag orkar.. Beror på när jag kan lägga ifrån mig boken.. Men jag är rätt trött..

Faktiskt riktigt skönt att cykla på em skiften.. Man är trött men itne överdrivet trött när man kommer hem.. Rätt lagomt att varva ner en timme sen sova..

Imorrn 11 är det viktigt möte.. Kaffe med ozzy.. Hon har lovat frulle med.. Kaffe är gott.. Ozzy är.. Kanske inte god men ack så god för hälsan.. Man lämnar alltid henne med en känsla av.. positism.. :)
Kan bero på att hon är nog mer förvirrad än mig ibland..

Nej.. Förlåt.. Nu ljög jag :(

_
Om hundra år hur många kor finns det i indien då?  

batman

Nya batman verkar riktigt cools..

Och jag gillar morgan freeman..

Den kommer definitivt att ses!

Se trailer här

RSS 2.0