Målet

vi fick i uppgift att köpa och läsa en bok.. Målet, en process av ständig förbättring..

En process av ständig förbättring

Måste säga att när jag hör, en roman om produktionsteknik så slängde jag mig inte till närmaste bokbutik, cykla allt vad jag hade hem och streckläste den..

MEN..

Började läsa den imorse.. vid 10, läste till 2, sen gjorde jag lite annat, småpyssla lite, diskade, städade.. Sånt där mummel man måste göra när mor kommer på besök dagen efter :)
Sen la jag mig å läste igen.. Har läst 230 sidor och tycker den är sjukt intressant.. Många roliga faktorer man inte tänker på.

Jag känner mig mer å mer komfortabel i utbildning och tror stenhårt på det här :) känns skitkul! :D

Men däremot så känns det väl inte superlockande att göra en sammanfattning med egna reflektioner om boken.. Vad innebär det? Hur gör man det? Det är ju ingen bokretention?

I övrigt är jag nöjd över att Skellefteå har lyckas ta 3 p av hv idag :D Ett smärre mirakel kan man tycka men :)

Sen finns det andra saker som stör ens lycka men man kan ju inte få allt här i världen :D

I övrigt är jag superimpad av min klass.. Tycker den är störtskön.. Hade som sagt massa "värderingsövningar" i slutet på veckan och hon som var "ledare" sa att det märktes inte att vi bara hade träffats 2 ggr innan med tanke på hur frispråklig klassen är.

Det finns ju dom som är mindre "agerande" och mer blyga men det finns ingen som är rädd för att säga vad dom tycker och står för det!

Värderingsövningar..

har kommit igång med skolan.. Den går bra.. Har gjort 2 uppgifter.. känner mig stolt :D

Men en var en sammanfattning och öersättning av en engelsk text som skulle översättas å sammnafattas i grupp..

Kan säga att jag hade inte läst texten spec. mycke.. Utan läste lite gran före jag flyttade upp och sen snabbbläddra jag lite i den denna vecka..

Det jobbiga var inte översättningen utan sammanfattningen.. HAtar att ta fram det viktiga när det står lite om mycke..

men iaf.. Ni vet att jag lvere, och att de känns SKITbra :) Dock inte riktigt lika kul att jag kommer att ha en mycke högre hyra än jag först räknade med då det är direktvärkande el i lägenheten.. och jag betalar varmhyra :(
Nån som har en bra lösning på det?

I övrigt så hinner jag inte skriva mer.. Har mer värderingsövningar å annat mumbojumbo imorgon :(

dock. så var det nära att jag åkte på att bli elevrepresentant för klassen till ledningsgruppen.. vilket hade varit både bra å dåligt om jag blev.. Men känner mig ändå rätt nöjd att jag slapp.. Tror det hade blitt för mycke jobb för mig just nu

RSS 2.0