Onsdag och torsdag.

Först å främst.. I Måndags åt jag faktiskt en finfin Middag med Ozzy.. Underbart med lite mänsklig kontakt..
Hon totaldiggar min mor..

Med all rätt!
Min mamma är världens underaste!

Hon kanske kommer hit isommar.. Hon har pratat om det förr.. Menmen.. Man vet ju aldrig..

Låter som att det "hemliga" sällskapet kommer på fredag.. Måste hitta nånstans att låsa in min nalle.. H*n kommer bara att stjäla den.. och sen vips.. Hittar jag den på ebay.. Startpris.. 2 miljarders miljarder..

Ska klippa mig på torsdag.. Känns bra. Är sjukt långhårig.
enda nackdelen är att jag lär vara min far när jag går därifrån.. Nog för att jag tycker om min far med men det är lite skrämmande ibland.

Imorgon blir sista dagen.. Känns sådär.. Vet inte..

på måndag börjar mitt nya jobb.. känns sådär.. Vet inte..


Känns jättekonstigt. Dels att sluta och ha ett nytt jobb.. Jag vet att om jag inte taigt jobbet så hade jag fått fortsätta i gbg..

Jag vet itne..

För att sammanfatta mitt liv just nu..

Jag vet inte..

Har massa saker som snurrar runt i min lilla invecklade hjärna till labyrint.. eller.. Kanske labyring till hjärna passar bättre?

Jag lever.. Kommer försöka uppdatera lite bättre imorrn.

Måndag och tisdag av sista veckan.

Igår var en.. Mäktig dag..

Kommer till jobbet och får veta att jag måste ut på en båt och göra 3 jobb på 2 datorer. Och båten avgår idag.. Då måste allt vara fixat. Då snackar vi inte om att man har tid att dricka en kopp kaffe på morgon
Nu skulle iofs inte båten iväg förns 17 fick jag veta sen men..

Jag är lite lustigt skapad. När jag är på ett stort fartyg.. Antingen passagerar färja eller fraktfartyg.. Jag får en sån enorm känsla.. Hela jag blir helt upprymd och jag vet inte.. Jag kan inte förklara det.. Det är ungefär som att uppnå total klädje. Sen efter jag fixat datorerna så frågar kaptenen mig om jag vill äta..

Och ni som känner mig.. tackar jag nig till mat?

Eh nej..

Och riktig kinamat.. Inte sån här dravvel som säljs på kinakrogarna.. Det är ju så försvenskat det kan bli. Det var SÅÅÅÅ gott.. Jag åt tills jag höll på dö. Och.. Jag kan äta en hel del..

Men.. Efter sol kommer regn.. Den känslan jag hade igår går knappast uppleva på annat sätt.. Har känt det en ggn tidigare. Det var när jag var med marie på däck när vi var iväg till finland och semstra. Jag tror inte du kan få den känslan genom att käka lyckopiller.. Jag kännde verkligen Inga bekymmer.. Livet var på topp och det fanns ingenting som jag tänkte på.. Jag bara.. titta på vattnet.. andades DJUPA andetag.. och njöt.. Njöt av varje sekund...
Dock så insåg jag även hur tomt mitt liv är på vardagen.

suck. Fåt min lönespec.. Men jag har inte fått min övertid.. Illa!!!

"Leavisisternas menar också att innan industriella revolutionen kom så levde människorna för sina jobb efter i.r. (i.r.= industriella revolutionen) så började man jobba för att leva. Detta gjorde folket mer mottaglig för masskulturen och dess bieffekter. De blev tex missbrukare."

Detta är Jennys djupgående analys av Leavisisternas.. Vet ni inte vilka det är? Ptsss.. det ingår ju i allmänbildningen.

och jag håller nog med lite i deras resonemang.. Sen så är jag väl inte helt överens med det faktumet att det är bättre att leva för sitt jobb än jobba för sitt liv.. Öh.. Ja ni fattar.

Sista veckan...

Nu är det nära..

Imorgon bitti börjar jag min sista vecka på info-care i göteborg.

Undra om jag ska in i början på veckan för att be om ett skriftligt betyg eller om jag ska vänta till mitten?

tänkte även be min service ledare Martin Henningsson att bli referens.. Det är bra att ha sånna har jag kommit fram till..

Tror jag vet vad han kommer att säga om mig med..

tokig norrlånning lik ingen annan.. Kan aldrig hålla käft och gör sitt bästa..

Om ganska precis en vecka.. Då blir det ulricehamns betong. Undra hur det ska blir..

Kan ju inget.. Men det blir la väl till slut.

idag satt vi hemma hos joel och angagerade oss 2h i att få bort virus från hans dator.. tror vi ska börja köra 200 spänn timmen överlag.. Jag skulle bli rik!

Blir ingen ruta på försäkringen.. Blir att köpa en på skroten istället! ska tydligen vara lika enkelt att pissa i sjön som att byta en ruta.. Får kika på det.. frågan är bara när.. och man vill ju inte så gärna göra det helt själv.. vore rätt revligt att ha någon bredvid som man kan rådfråga om man kör fast..

Men.. Det är inte alltid man får som man vill..

Maritn E från framtiden kanke går övertala.. Han är ju iaf inte alltför många divisioner under mig :)

hmm.. Kanske får "hemligt" besök på fredag.. hmm.. Måste investera i öl *S*

Hmm.. Igen..
Inget kvitto på hjullagrerna.. Nån som behöver delar till en audi.. Känns la sådär att ligga ute med delar värde drygt 2500.. vet inte om det ger nått att försöka sälja dom.

Kopplingscylindern kan jag lämna inge. men får då betala 10% i straff..

The car.......

Var ute å fixa min bil idag..

Hade köpt en kopplinscylider för typ 1800... Den var onödig.. Bara ett rör som lossnat..

Köpte framhjulslager... var onödigt... Det kostade 654 spänn...

Vet inte om det var bra eller dåligt..

DOCK!!1 så upptäckte jag en sak idag..

Jag har 2 rätt grova lackskador efter att dom varit på min bil.. Dels på huvet och dels på dörren där dom slagit sönder rutan..

SUCK!

dock så tror jag inte jag kommer att ta rutan på försäkringen.. Det blir nog att köpa en ruta på skroten istället..

Hmmm...

Denna "storm" hade krossat min bilruta när jag kom utt till min bil idag! Måttligt frustrerande!

Fattar inte vad som driver folk som bara vill förstöra..

Storm.. IGEN....

Det ska tydligen storma igen..

SMHI har utfärdat en klass II varning.
Det innebär väder som kan innebära fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner.


"hoppas" det blir lite mer storm än sist.. förra ggn kunde jag iofs godkänna att man kunde kalla att det blåser men det är rätt stor skillnad mellan storm och hårda vindar.

Men det känns verkligen som det är stromvarning KONSTANT nu..
Varför kan inte tidningar rapportera sanningen..

Var är min journalistutbilande kompis?????

House..

I just loooove this show!!

Han är ju fruktansvärt kall å hård.. Å underbar :D

I säsong 1 avnsitt 3 har han en patient som fått en MP3-spelare uppkörd där solen oftast inte skiner(!?!?!?!?!?!?!?!?!)

Men hans kommentar på det hela var nog bäst!

HMm..
Är det,,
För dess storlek eller fomr?

eller kanske den dunkande

Iofs så lanserar han underbara kommentarer titt somtätt..

Jag gillar denna..

"påminn mig att aldrig tvivla på mig själv"

Han är nästan lika komplett som jag ;)

Och jonte..

Jag anser att vi "löser problemet"(läs minskar det iaf) med min systers händelse genom att hjälpa varrandra med punktering.

Hur i hela fridens dagar jag får till det? Jo.. Det innebär att vi lär alla nya(både nya i världen och nya i regionen) att vi hjälper varrandra.. Och sen flyttar folk.. Folk åker på semster.. Tar med sig "sitt sätt att leva" och det sprider sig.

Jag kopplar händelsen med gåvor till andra länder genom att jag fortsätter ställa dom 2 sakerna mot varrandra.. Inte för att jag tycker att det ena bör utesluta det andra. Utan för att folk har slutat hjälpa varrandra. Sånt gillar inte jag.

Enkel matte.. Jag vill kunna hjälpa anneli med hennes dator när hon har problem mot att hon kanske lagar mat åt mig. Och jag vill framförallt göra detta utan att det innabär att jag klommer att kräva massa saker.. eller att det innebär att jag vill inget hellre än att dela mitt liv med henne..

Det krävs en speciell kvinna för att lyckas få mig att vlija dela resten av mitt liv med henne.. Jag har iofs hört rykten om att jag inte kommer att leva längre än till klockan 9.42 tisdagen den 28 juni 2011 Det är det nog bara ozzy som klarar av. ;) Men då är hon en helt underbar vän också :) Även om hon felprioriterar lite ibalnd.. Vadå prioritera BF när hon inte prata med han på typ 5 dar eller vad det var när jag ringer.

Marina.. Nee.. Jag har bara tänkt på det nån ggn..


Jag utlovade ju svar i tävlingen ikväll... Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här.. Det finns rätt svar.. Det finns bra svar.. Det finns roliga svar.. Men jag känner ändå att jag kan inte ändra tävligens regler bara för att jag gillar massa olika svar..

Ozzy: Du leverade rätt svar först.  Och precis som milou säger.. så gav hon svaret på msn.. Dock gav hon det före hon läste här.. Så jag har bestämt mig för att kröna er till jämnbördiga vinnare.. Har lite olika ideer på Ozzys "vinst" Milou  har ju mer eller mindre krävt att få titta på min nalle.. Men vet inte om hon är redo för det än.. Det är ju ett stort ögonblick i hennes liv.

Jenny. Du hade nog en av dom mest långsökta svaren :) Men jag gillar dom.. du får nöjet att föra en mailkonversation med mig. :)

Skrikan..  Du hade ju en rätt härlig version :) Och har halvrätt :)  Du får nöja dig med att ha världens bästa bror ;)

Rätt svar är med andra ord: DOM BLIR BLÖTA!

Jag funderar mycke ikväll..

Jag å ozzy sitter å pratar lite etik å moral.. Småsnackar lite..

Men jag sitter å funderar mest på just nu är..

När man är barn.. Då ska man INTE vara unik.. Det är farligt att vara speciell.. Undra varför man måste stöta ut någon som är unik när man är barn. Varför kan man inte när man inte är lika "påverkad av samhällets normer och principer" acceptera folk bättre?

när man är äldre så satsar alla på att "vara unik, sig själv. som jag inte var i skolan" osv.

Ju mer inskränkt och ju mindre man "får" göra desto mer udda varianter måste man göra av det man får göra?

eller tänker jag fel?

Unikt barn=oftast mobbad
unik vuxen=oftast en glädjespridare. Overdelig på många arbetsplatser..

Och nej. Jag har ingen bättre förklaring på unik.. Specciel.. En Dan :D

Edit; Jag menar att barnen blir mobbade av barn själva..

Lärarna har väl alltid försökt undivka mobbning.. dock skulle det vara itnressant å hör mer om dett nån ggn när en lärar kandidat ;) har mer tid att utveckla :)

En intressant fundering...

S4er på house.. Bara sett ett avsnitt än.. Men jag gillart..


Men här kommer min fundering..

Om du skulle få ett jobb.. Fasst du inte hade den bästa kvalifiktaionen..

Dvs. om det är en manlig personalchef och han anställer en kvinna för att hon är vackrare än den andra. Och fortfarande är väldigt duktig.. 

Är det oetiskt att ta emot den då?

Jajaja.. Etik kan inte diskuteras.. Men är nyfiken på höra hur ni resonerar..

OH YEAH!!! All i want for christmas..

Eller.. Njaa.. Födeselsedagspresent.. Eller.. Njaa.. Inte det heller..

men det vore huuuur coolt som hälst att ha 14 säsonger av denna serie...



Ni som har sett den håller med mig och har ni inte sett den så se 2 avsnitt så är ni fast :D Den var sååååå bra...

Men 14 FJORTON fucking säsonger.. Snacka om bra tv för väldigt lång tid framöver..

Jag har dock "köpt" hem 3 säsonger av House som jag täntke börja mala igenom lite.. Hört mycke bra men även en del negativt. vi får la se om jag gillar den eller inte..

Här finns säsong 1-2 på dvd om ni vill köpa åt mig :D



En annan fin serie.

oops..

När jag gör fel så fine.. Det kan få lite dumma å dåliga konsekvenser.. Som att det kostar pengar...

Men...

detta?

Vet eg. inte vad jag ska säga.. Det får inte hända.. Men så länge det är människor som är inblandade så kommer saker att hädna..

Det är naturligtvis jättetragiskt och jättehemskt. 

Mogahaga..

Vet ni vad det är för likhet mellan en banan och en giraff?

Jag tror inte det.. Så¨ni får svaret direkt...

Bägge börjar på B.

Vadå? giraff börjar ju inte på B tänker du då?

Johodå.. Giraffen heter Bengt! HAAHAHAHAHA..

Jag är inte bara trött.. Jag är lättroad med :D

I övrigt så är inte mitt jobb HELT fel imellanåt..

Idag har jag spenderat förmiddagen med att åka ut på götaverket å sätta igång en skiva.. Knappat in datornman å åkt därifrån.. Det tog en kvart.. Sen bytte jag nätagg på en Dell som tillhörde mölndals lassarett.. tog 10 min.

Och han även med att byta display på en fujitsu-siemens laptop.. Det var iofs lite knepigare.. Eller.. Knepigt är fel ord. Det tog lite längre tid bara.  Tog typ 1 timme.  Och då bytte jag även Tbord på den datorn...

Lång lunch på typ en timme.. Eftermiddagen??

Installera Xp å läsa kalle :D Plus att jag får sluta tidigare för jag har haft en hård dags arbete ;)

Sen kommer en cliffhanger....

Vad händer om två elefanter går ut i regnet?

Den som svarar rätt ska få ett pris..

Lämna erat svar tillsammans med eran mailadress så skickas priset till eran e-post..
Vinnaren kröns torsdag kväll..

Lite bättre

Lite piggare idag.. men inte F är det mycke,,

Min reskamrat har inte behagat åka med. Åkte inte med igår å ska inte med idag. Igår fick jag resan hem betald iom jag var i varberg i slutet på dagen.

Tycker min kollega är dum som är i borås när han kan åka med mig å se till att det inte blir så dyrt för mig istället.

Oj....

Dagen efter alla hjärtans dag hade jag flesta antal sidvisningar på bloggen för dom senaste 90 dagarna... Inte unika besökare men 91 sidvisningar.. Minns inte hur många unika men typ 26 eller nått..

DAMN! Ni måste verkligen ha tänkt på mig på alla hjärtans dag å kände att ni eg. ville tillbringa den med mig men dagen efter fick duga..

Nåja.. Jag älskar er alla :D

image17

dummaste kommentaren..

Ojojoj.. "lyssna" här. jag har fått en kommentar på jobbet idag.. Och den var inte ironisk.. TRO mig.. Om det är nån som uppfattar ironi så är det jag... Jag är licksom ironins mästare.

"det är ju ingen som har bättre koll än dig på det här stället"

HAHAHAHAHA!!!!!!!!

Stackars ställe..

Om någon bor i gbg å läser här så lämna inte in eran dator hos Info-care gbg..

Om jag har bäst koll är det en förvirrad arbetsplats.

Vet inte vad jag mer ska säga eg...


Kan skäna lite tankar om dagens nyheter..

Kosovos självständigt.. Eu vet inte om dom får vara det.. Eu kommer säkert att tycka dom får vara det.. Så länge eu får bestämma hur dom är självständiga..

Val i Palestina.. Lustigt samhälle där nere.. Åldermän har bestämt att det strider mot deras kultur att kvinnan ska få rösta.. Öhm.. Nu har jag dålig koll på Palestina men borde inte deras typ nuvarande regering ha koll på ifall det är mot deras tro att kvinnor ska få rösta å därigenom ha stora möjligheter att få igenom lag på det?

Nu innebär ju inte detta att jag tycker att kvinnor är mindre värda å inte bör få rösträtt.. Fick jag välja skulle jag göra Jenny till ensam härskarinna över världen! Inte för att hon är kvinna utan för att du kanske jag kan få en ny bil :D

Men tycker att det är konstigt att åldermän i en by kan bestämma sånt? Borde inte det bestämmas högre upp? Det landet får tummen ner av mig.. Inte för att kvinnoröstning kan vara emot deras religion. För deras religion har jag ingen koll på och alla får tro på vilken religion dom vill.. Blanda inte in mig bara..
Dom får tummen ner för dom har ingen koll.. Ett land fullt av dan;ar nästan.. huvva..

Rish; som jag sa till dig så vad jag menar med att skapa blod så menar jag ju självklart död.. Att skapa blod kan nog bara du tolka till födsel..

Jenny.. Hahaa.. Jag är på ditt mission!!! Fri kondom till afrikaner!
Skicka alla kondomer ni får över hem till Jenny.. Tror dock inte jag ska skriva hennes adress här.. Det kan vara dumt.. Då blir hon arg.. Å det är dumt att ha universums härskarinna arg på en.. Man vill ligga på Jennys GODA sida..

För att förklara mig efter den protest och risk att karin slutar älska mig ska jag förmedla vad jag menar..
Karin har ju Oscar å jim att ta hand om.. Jenny har inga barn(som jag vet om) så därför är det ju bättre att hon tar den tuffa uppgiften som världshärskarinna.

Uscha.. Måndag morgon

Kapa av mig armarna å tvinga mig att gå på mina icke-existerande armar till paris på motorvägen bakom den smutsigaste lastbil ni kan hitta å det skulle kännas bättre än vad det gör att stiga upp idag..

Tidig kväll ikväll? Funkar fint i teorin. Det var på håret jag tog mig isäng 22 igår å då hade jag sovit typ 5 timmar mellan lördag å söndag. :(



Tankar från melodifestivalen.

Bästa hittils.. Kebabpizza..

eller.. Nej.. Men den var så dålig att jag tror den kan ha chans i europa! Hur kul vore det inte om någon vann hela skiten med en låt om kebabpizza?

Carola gick inte direkt till globen.. Jag vågar inte kommentera.. Varför? Jo.. Läs här.. Min lillasysters blogg..

rångedal? Tjaa.. Det finns en ort utanför brs som heter rångedala..  Och deras fasett är överskattad.. Deras koreografi är bra.. Men nog börjar det väl bli lite väl? 2 karlar som uppträder på scen eg. bara för att dom är lika och kan sjunga som vilken annan kille som helst? ja.. Iaf just efter dom blitt kastrerade..




Denna är dock lite cool.. men en sak är lite lustigt.. Jag har hört att dessa 2 killar spelade först hockey.. Sen vart dom less..

PTS! Jag tvivlar.. Dom vart säkert mobbade..

Nee.. Det var elakt. ;)

Jobbjobbjobb

9 timmar.. Ingen rast.. känns sådär kul.

Nu har jag dock kommit fram till en sak...

Jag tror inte på andar.. Men jag förnekar dom inte..

Jag tror itne på religion.. Men jag förnekar den inte..

religion kan jag en del om.. Och säger på den saken; Om gud eller någonting annat.. Kalla det vad du vill.. anser att h*n vill uttöka sin relgion med mig så får han komma hit.. Jag lovar att jag ska koka kaffe åt han och vi ska sitta ner och resonera..

Relgion har räddat många liv.. Oavsett om du är muslim, kristen eller kör på asatron... Sen finns det ingenting som har skapat lika mycke blod som religion. Sen att "dom högreligösa" använder tron som ursäkt enbart för att dom själva vill ha mer makt.. Det är en annan femma..

men tro på vad du vill.. Kom dock inte hit å försök övertala mig att tro på "din" gud. Jag tror på den gud som kommer hit å hälsar på mig..

Enkel fakta. Jag tror inte på någonting som människor jag aldrig träffat tidigare säger.. Jag har dikskuterat religion med en kompis som är Pingstvän. Han får vara det.. Jag tycker han är en underbar människa iaf. Sen har han lite konstiga resonemang men vilken människa förutom mig (och jenny ;) ) har inte det?

Som slutkommentar från min del angående fadderbarn kan jag väl eg. bara säga en meningen som borde förklara vad jag menar..

"Före du hjälper din granne med rabbattaten, rensa bort ditt eget ogräs".

Mao.. när du har städat ditt eget rum hjälp då din syster...

Eller ta en PP.. Det har jag gjort ikväll :D

Jag var där



När det blev klart.. UTAN tvivel.. Att vi gick upp.. OJ så underbart ögonblck.. ett av mitt livs mest underar ögonblick rent personligen. Sen finns det självklart stunder som betytt mer.. när lillebror föddes.. när syskonbarnen kom till världen.. sånt "dravvel" :P

Men ett underbart ögonblick.. Jag var å såg matchen med min far å farbror.. men dom hade sittplats. Minns att far såg på mig å sgå ut som han tänkte.. Oj vilken glädje.. Han fick nog dubbel glädje.. Passade på att dela med mig :D

Att ha ett fadderbarn

Satt å prata på msn om att en hade sagt vid ett tidigare tillfälle att vid arbete skulle det köpas ett fadderbarn.
Jag tycker sånt är skenheligt och sa det.. Men kunde inte vid det läget motivera vad som jag tycker är bättre.. Har dock kommit fram till denna utläggning..

Den förändringen världen behöver är inte att rädda svältande barn i afrika. Den förändring världen behöver är när någon får stopp på bilen så ska folk stanna för att se om dom kan hjälpa. Om än bara för att ringa ett samtal.


Den förändring världen behöver är när någon ber dig om hjälp att starta bilen för dom har inget batteri och vet inte hur dom ska göra så gör du det istället för att säga nej.. Jag har inga kablar trots att dom ligger i bagaget.

Om någon krockar.. Stanna inte upp å bara titta.. ring 112 å gå fram för att kolla om någon verkar döende..

Den vardagliga "extra" insattsen är jobbigare och betyder mer än att bara skriva på en lista eller köpa sig ett fadderbarn och tro att det är steget mot en bättre värld. Visst.. kanske det är.. Men det finns större å bättre steg att ta.

Okej. Det ena utesluter inte det andra men mågna köper sig rent samvete med ett fadderbarn. Och skiter i det ovannämnda.


crasch



Sammanfattat..

asdfalöskjdlföskajflösdjföalsdjfsda (byt ut mot så många å så hemska svordommar ni kan)

Jag blir vansinning och less på livet när jag blir utskickad på ett jobb med instruktioner.. Kör på.. får du problem ring dom här.. Och sen får jag BARA skit när jag ringer för jag stöter på problem

Ringde helpdesk å sa som.. Nu har jag gjort det.. Som jag har förstått det så ska ni komma nu.. Och sen får jag prata med en kvinna som är bittrare än vad du är när du är som argast.. Och sen frågar hon; Är det första gången du är ute på ett sånt här jobb eller? Jaa.. Säger jag.. Jaha.. Vad heter du? Dan lundmark...(väldigt lågt och fundersamt och i frågande ton) Jaa.. du får ringa din serviceledare.. Han ska se till att du har instruktioner.. KLICK


Spamser? Nejdå. Inte alls.. Sen ringer en kille från sthlm å ifrågarsätter mig..

SUCK! Take me to heaven or hell.. I dont care.. Its better then here!

Ny look

Jenny har varit en vänlig själ i vintermörkret å stilat min blogg :D

"Din blogg är ful, ge mig ditt lösen"

eller.. riktigt så enkelt gick det inte.. Det krävdes en hel del för att jag skulle släppa in henne i min hemliga kammare.

Men jag gillar den :D och spec. bilden och kommentaren på bilden :D

bästa spelet

Hjälp en svältande stjärna..

Inlåst på psyket

Jag var på psykavdenlingen i Drottnings sylvias idag.. Vart utslängd å inslägd på akuta avdelning för anorektiska ungdomar.. Å INLÅST DÄR!!!!


Höll inte på ta mig ut :
crybaby

Min vän.....

winkler säger (22:03): borde sitta vid din sida å badda din panna å mata dig med vindruvor

winkler säger (22:04): massera hårbotten å nynna vaggvisor

Detta tycker jag låter som kärlek på hög nivå.. Hon vet hur man tar hand om sina vänner.. Tänk om hon kunde göra det istället.. Dock har hon säkert fullt upp med att ta hand om sin pojkvän.

Dagen

Började ju bra.. Var inte roligt alls att köra imorse. Ögoninfektion är jobbigt på morgon. Sen leverade Dell fel delar.. HATA!!!

Sen lite annat meck. :( Jobbig dag..

Skulle tanka när jag kom hem till borås.. Jag har maxat mitt soppakort :(

Suck..

Dags att kasta in handdukar å bara inse fakta?

Detta var iaf inte jag...

Igen...

Jag blir SÅ J LESS!!!

Ögoninfektion igen.Och det är inte det värsta.
Det värsta är att jag tappat bort receptet som var på 2 omg. Dvs. jag hade en kvar. Hade lagt den i bilen för att;

1. Jag skulle veta vars det var.
2. Jag skulle alltid ha med mig det. Även om jag var i t.ex. norrland.

Sen.. som bonus.. Har jag förlagt mina lappar som gör att jag borde ha frikort nu. *djup suck*

Kommer jag någonsin att lära mig?


Kan dock tilläga att tiden på akuten inte alls var långdragen. Det var 12(?) pers före mig i kön för att komma till läkaren. Ett nummer före mig när jag kom innan för dörrarna. Och jag har på nått sätt för mig att det var ltie billigare än jag först trodde.. Det gick på 200 men visst brukar akuten gå på 300?

Fick vänta typ 40 minuter på att bli insläppt till läkaren och sen tog det kanske 20 min. för han att komma in. Då satt vi å diskuterade min bok i typ 10 min en kvar. Sen prata vi lite lätt om mitt öga.. Han kikade i mitt högra (Jag har problem med vänster) och sa.. Visst.. Nog kan jag väl skriva ut det där receptet åt dig. Åsså frågar han vad det hette.. Jag visar flaskan och vips. Kommer han tibaka med ett recept.

En under.. tor akuten på mindre än 1½ timme..

Dela med mig

Måste bara dela med mig av 2 youtube klipp.. Jag vet att jag skulle kunna göra en blogg med endast youtube men tror inte min "musk" faschinerar så många.



samt


Helgen

Igår drack jag öl.. Det var gott.. Och  hämtade joel.. Köpte lite kassel å chamnpisar samt lök.

MEN!!!

JOEL har rivit sönde min diskmaskin!!!!!  Vad ska jag göra nu har han tänkt?

Idag ska vi dock Se på melodifestivalen.. Käka lite mat..


Jaa.. Vi såg skiten.. Och åt mat före.. Jag diskade när vi kom hem(för HAND!!!!!) och jol wowade lite.

Nu när jag sett den.. Vem har lovat sjögren att existera? Han var ju HEMSK! Tycket "alla mina ex" var helt ok..

Vad hade velvet för kläder på sig? Nog för att jag gillar hennes kropp men det är inte snyggt i sånna kläder!

Amy diamond är rolig att se.. Det märks att hon har lite koll på scen.

En annan rolig sak är att varje ggn varje år är det samma sak..

"Fel låt van" den å den skulle ha vunnit. Nu skulle (enligt ab och dess läsare) amy och velvet gått vidare. Men hade dom ringt å röstat hade det nog blitt så..

Jag ger upp

Världen är död...

I går tog Paris Hilton emot utmärkelsen ?Woman of the year?.

Faschinerande att det finns ingen bättre kvinna.. Och kvnnliga släktet angerar sig i att få visa sina sexuella kroppsdelar offentligt.

Ja.. Jag vet.. Men tycker det är lika illa.. Att "demonstrera" för att få visa sina bröst och att utse Paris hilton tilll årets kvinna är lika J illa!

Fettisdag

Det var igår.. SÅ förvirrad är jag inte...

tänkte göra en ordentlig genomsökning.. som jag gjorde om kanelbullens dag.. Men det får bli ihelgen.

Semeldagen eller fettisdag.

Nio saker du inte visste om semlan

1. Varje svensk äter i genomsnitt 4-5 semlor varje säsong vilket innebär att vi äter totalt 45 miljoner semlor om året!

2. Det sägs att den forne svenska kungen Adolf Fredrik åt ihjäl sig på bland annat semlor.

3. Den största semla som bakats var 113 cm i diameter och med grädde och mandelmassa vägde den 134 kg.

4. Ordet semla kommer från det latinska ordet simila som betyder ?det finaste mjölet? vilket syftade på vetemjölet man bakade bullarna av.

5. Katolikerna åt semlor innan den 40 dagar långa fastan började för att lägga på sig ett extra fettlager inför den hårda perioden.

6. I Finland är det hallonsylt på semlorna istället för mandelmassa.

7. Det finns fyra olika namn på ?semla?: Fettisdagsbulle, Fastlagsbulle, Hetvägg och just Semla.

8. När man äter en hetvägg äter man en semla nersänkt i kokande mjölk.

9. Den första typen av semla fanns redan under romarriket.

Källor: Wikipedia och Gecko.nu

80-talist

Japp.. Det är jag..

Men däremot så anser jag mig inte vara en slö egoist..

Slö.. Mjaa.. Ibland. Det köper jag. Men inte egoistisk..

Allt enligt Dina pengar..



Läs mer här.

Vet inte vad jag ska säga

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1764903.ab


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1763473.ab

Ang. den sista så vet jag inte om världen har blivit värre eller om den bara är mer exponerad.. Vad jag vet är att det är tragiskt och jaa.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga

skicka knark på vanligt brev.. Tjaa.. Låter som en bra ide.. Ingen som misständer det hela.

Barn..

Dom som kan läsa detta och inte känna att barn vore nog rätt trevligt har inte mycke till känselsprötel i kroppen..

Kanon och Kalkon.

Jag har hissat mig själv..

Här kommer dissningen..

DU BÖR INTE!!!!;
Jaa.. Detta har jag sagt förr.. Har du sår på händerna är det dumt att he tvättmedel i såren.. Om inte några av dessa förhållande är konstanta.. 1. Du är dan lundmark. 2. du är självplågare..

Du bör inte heller tvätta och glömma att tvätta alla underkälder. Hoppas det finns tvätttid imorrn. *muttermutter*

Där är 2 egenskaper som inte bör kopieras från mig!

Så.. världen är återställd.. Jag ligger på minus igen :D

Utan egen vinning..

Undra hur många skulle lägga ner timmar med jobb på någon/någonting som man inte har ett smack av egen vinning? (eller.. Ingen vinning utöver den Jag-gjorde-nått-bra-känslan)

Vad jag pratar om är dels nu när jenny fått massa timmar av mig.. (det kommer hon iofs få betala för :D Fatta vad jag kommer att kräva FEETmat nästa ggn jag åker hem :D) Och dels även att jag vakade natten till nyårsafton bara för att en kompis till mig blitt dumpad å ringer mig just när jag lagt mig.

Nee.. På den biten tycker nog jag fler borde kopiera mig. Kanske inte på så många andra punkter ;)

Uscha vad tråkigt.

Börjar bli inte fullt lika roligt att åka 14 mil tor bara för att jobba.. Men det går fortfarande helt okej..

Min bil är inte riktigt lika rolig att köra nu när jag emotionellt distanserat mig till min stora kärlek.



Och nej.. Jag hann inte förbi och kolla på bilen idag. får se hur det ser ut imorrn. Imorrn och övermorrn så kommer jag dessutom köra själv.. And thats sucks!

Försökte ringa Anne på söder för att höra när jag skulle skriva kontrakt men jag ringde 3 minuter efter 4 å då hade hon gått hem. då gillar vi Emma bättre.. Hon är alltid på jobbet :) Inte avis på hennes sambo för det iaf.

Nee.. Äta.. Kanske tvätta? Behövs verkligen!

OJ.. Vad dålig jag varit

I onsdas åkte jag med Martin till jobbet i hans bil. Så jag slipper köra i brööl.. Hade ju inte riktigt "tid" att fixa den i tisdags med tanke på att jag jobbade över. I torsdags så fick martin jobba i brs men jag hade turen att få åka med en kille som heter nisse på jobbet..

DOCK.. Torsdagen var en lite spännande dag.. Blåsigt, regningt och annat tjafs :( Iom min egen privata bil funkar sådär så har jag kört firmabilen på jobbet, Det som var så spännande var att på onsdagen så gick vindrutetorkarna sönder.. Dvs motorn var paj.. dom stod i uppläge och vägrade röra på sig. Inte ens manuellt.. föröskte trycka ner dom men icket sa nicket.

Så hela torsdagen och fredagen körde jag utan vindrutetorkare. Gick sådärbra måste jag säga.. Man kör på känn och här är det väldigt bra att man köra i stadstrafik då man till 99.5% av alla ggr har en bil framför sig. Då kör man ju bara så man ser lamporna.

På torsdagen fick jag dessutom ta med mig firmabilen hem då jag var på landvetter sista jobbet.. Känndes la litesådär om jag var tvungen åka till västra frölunda/sisjön för att ta mig hem till borås när jag är på landvetter.. Men hela den dagen var lite väl stressat..

Förmiddagen var iofs lugn med tanke på att jag gjorde inte så mycke.. Skruvade lite i en Compaq.(ojojoj.. Vilken skillnad.. I vanliga fall skruvar jag i Dells datorer. Och nu vart jag satt på en compaq. ;( Tar mig MAX en timme att byta moderkort på en dell och det är med en hel del tjafs. På den där J********* compaqen tog det typ 4 timmar.. 4 fucking ggr så lång tid att göra samma sak.. HATA COMPAQ!!!) och hade världens trevligaste lunch med lollo(min gammla kollega från tiden på Mcd. En av dom få)

Vi diskuterade allt mellan himmel och gord.. Kom fram till att ingen av oss ska iaf bli mördare :)

Fredagen var väldigt händelselös.  Fick vänta till halv1 på att mina delar från dell skulle komma och det var ett mycket otrevligt väder ute. Åkte ut på ett snabbjobb på hissingen bara.. Sen var det kaffe igen.. men denna ggn var det TÅRTA till.. en på jobbet fyllde 50. sånt gillar vi :D Att äta tårta då.. Inte fylla 50. Det är roligare när andra gör.. då får jag äta tårta utan att ha åldersnåja! Asbra!

Sen när jag kom hem så for jag förbi jocke för att hämta grejerna till min bil.. Byte av damask och fixning av avgasrör är vad som skulle göras.. dock var jag mycket upprörd för den enda tiden min mekaniker kunde var på lördagen och kl. 12. Min hockey match började 15.. KAN gå.. Men knappast.. Hade gett upp iden att få se den. Men sen så händer sånt där som aldrig händer när det ska hända. Eh.. Nu ska vi ta det här systematiskt..

DAN! Gör klart fredagen först! Så här går det när du inte bloggat på massa dagar! SKÄMMES TAMEFAAN!

När jag var å skulle hämta skiten hos jocke så var itne han hemma utan hans sambo var där å släppte in mig.. Pekade på hatthyllan å sa fundersamt.. HAN sa hatthyllan.. Fråga inte mig..

Jag å T är inte världens bundisar numera, men vi småprata lite sen fråga hon om jag ville ha kaffe.. Jag var la överdrivet social å hon insåg att.. Nee.. Han blir jag aldrig av med.. JAg behöver en styrketår för att klara mer.. Så vi drack lite kaffe.. sen bjöd hon på en öl.. Det var trevligt.. Sen bidde det mat.. Nudlar.. Hon laga. :)

Hela kvällen var faktiskt riktigt trevlig. Bara sitta å tomprata om totalt ointressant saker för oss bägge.. Eller.. Vi diskuterade lite hur vi skulle lägga upp vårdnaden för "vårat barn" jocke :D

Det som hände som aldrig händer är att en polare ringer och säger.. Du.. Jag har 2 biljetter till matchen idag.. Vill du ha dom? Suck! tror du jag kunde gå? Nej! :(
Var klar i östra frölunda 15.30.. menmen.. vi torska ju.. sånt som händer.

dock så funkar min bil! yej!!! Me like! men ska sälja den.. Och köpa en nyare.. När jag blir rik ska jag köpa en 00 audi A4 tänkte jag.

denna ska jag kika på imorrn tänkte jag.

Idag har jag inte gjort ett skit! Eller.. Joo.. Jag var nere på knalleland och käka med joel å jocke.. Länge sen vi satt sammlade vi 3 och mobba varrandra!

Har även fixat min mekanikers dator..

Avslutar med ett reportage...

ref="http://www.theonion.com/content/node/68967?utm_source=embedded_video">Ninja Parade Slips Through Town Unnoticed Once Again

RSS 2.0