Fotboll..

Japp. Har börjat se på fotboll.. Eller.. "såg" lite halvt samtidigt som jag gjorde lite annat.. Satt å pilla på skolarbete och planerade lite inför "flytten" till Borås över sommarn.. Åker nästa helg!! :D Som sagt, ihelgen blir det mys med storasyster med familj och lillebror samt mamma och hennes sambo.. OCH basta :D som jag har längtat.. Nu blir det säng! Eller sova.. Ligger redan ;) _______________________ Jag har fortfarande ont i min rygg.. Får se om det blir sjukgymnast på fredag.. Mammas spontana kommentar när jag säger att jag haft ont i ryggen i en vecka.. "sluta klaga å jobba mer!" Tror hon tycker jag gjort bort mina läkarbesök :)

Kvalitetsteknik.. Och ryggvärk



Mänsklig kvalitetsutveckling är boken som vi håller på läsa i skolan.. USCH! Kursen heter Kvalitetsteknik och skulle nog kunna göras intressant.. Om den gag lite utmaning.. Eller nånting.. Nu känns den bara seg.

Jag vet iofs inte om det är för att man går och väntar på att LIA(Lärande i arbete) ska börja..

Jag ska vara på ett företag som heter Parker, deras huvudkontor och viss del av tillverklingen ligger i Borås. Ska bli kul att hälsa på alla vänner igen och lite sånt.. Blir att återuppleva "the place to be" så fort jag kommer ner.. Lorina i miss you :D

känns lite som det kommer att bli tajt med tid när man kommer ner tills man börjar.. Menmen.. får se vilken tid jag börjar på måndag den 10e maj.

Tänkte börja blogga lite nu och framförallt berätta vad jag gör på lia och hur jag tänker å känner det :) Jag ska iaf lösa företagets logistikproblem vid godsmottagningen :O Dvs. jag ska göra det som en fullutbildad logstiker egentligen ska göra..


Nåja.. Jag lär återkomma om det :)

_______

Jag har BAJSont i min rygg.. eller.. Den har börjat bli bättre.. Men det var lite besvärligt i helgen..
Åkte på rumpan i onsdag på väg på affärn.. dumt.

___

Väntar på ett samtal.. Seegt..

___

Håller på att försöka förbereda min muntliga presentation som jag ska göra på torsdag :O Usch.. Trodde jag skulle ha helgen på mig att förbereda mig men snacka om min besvikelse när jag fick veta att det är redan på torsdag..

Men det betydet iofs att jag kan ta det lugnt å bara njuta av mina underbara syskonbarn å grilla å allt sånt hos Mairna på lördag.. 

Nu ringde det så jag uppdaterar KANSKE sen.

hm

öööh.. Det är tydligen folk som varit in på den här bloggen på sistone.. MÅSTE vara sökmotorer..

Var tvungen in å kika lite.. får se vad som händer i framtiden.. Imorgon måste jag dock läsa ut min... OEERHÖÖRT spännande bok...

mänsklig kvalitetsutveckling..

RSS 2.0