Tänka sig..



Denna dam.. Som jag tycker på den bilden och på den tiden var GRYMT snygg..

Har gått till detta..



Men ursäkta.. Tror du jag bryr mig? Eh ne? tänker du..

Men nej.. Kanske inte om just detta fall.. Men vad jag vill framhäva är hur "kändiskapet" inte alltid är bra.. Jag säger som jag alltid brukar säga

Been there done that..

Sencerly yours..

Kort...

Kom precis hem.. Jobbade över till 19.10 idag. Körde hem med trasigt avgassystem.. BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL..

trött.. Putt... Sova! Efter shark.

Bil.. goda och onda tankar

Min bil.. Min kära bil som jag älskar så mycke bråkar med mig. Nu bråkar avgasröret så jag inte vet vad som är fram å bak på skiten. Den läcker nu men den håller ihop så den puttrar bara lite.. Hoppas jag kan köra så till ihelgen när jag ska få både avgasröret och Damasken bytt..

Idag har varit en kaotisk dag i trafiken.. Dock har jag varit väldigt produktiv på jobbet..

Men en sak i taget.. Jag var ute på ett snabbjobb i mölnal som ligger typ 3 km från jobbet.. Jobbet i sig gick bra. Dock var det inte så smart att göra en felsväng och komma ut på e6An i södergående riktning.

En tankbil tyckte det hade varit en bra ide att få punka och köra in i mitträcke och sen slå hål på tanken så den läckte ut massa diesel.

Det man ska ha klart för sig är att lastbilen var på väg norrut men räddningstjänsten tyckte det var en bra idé att spärra av 2 körfält i södergående riktning så det var ju tvärkört att komma nånvart på den motorvägen. Det tog mig 34 min att komma 1.6 kilometer. Den var ju kul!

Samma sak på vägen hem. Men då var det BRA mycke värre. På e6an var det som mest bara mellan 2 avfarter. Men på söderleden på vägen hem var det SNORtjockt.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=397684

Här står det om lastbilen iaf. Inte så mycke spännande men..

tidigare idag var jag ute på ett jobb på tingsrätten.. (Ja.. Jag vart utsläppt ;) ) däremot så hon som tog emot mig ensisterade att sitta bredivd och kommentera hur värdelös hennes son var.

Han gjorde ju ingenting.. Han hade inte ens ork att resa sig upp för att gå på toaletten... Och han umgås ju inte med någon.. Hennes dotter som är 2 år äldre hade ju massa vänner och umgicks med andra..

Och jag loooovar.. SÅ FRUKTANSVÄRT intresserad jag var...

Over and out...


Ps: Ponanin... Jodå.. Du skulle höra hur han låter när vi sitter på min vent. Där är han väldigt oren i munnen.. Spottar å svär som en.. Jaa.. värre än när min mor drar sina ramsor på mig eller lillebror :D
Och.. Njaa.. Den jag har nu skulle la gå.. Så länge vi pratar om MIN personalchef..

Nkotb

NKOTB

NKOTB (New Kids On the block) gör COMEBACK!!!

Lätt att jag ska fara å se deras premiär!!!!

eller.. Nee..  Köper biljetterna och skickar Ozzy istället.. :D Hon uppskattar så musik.. tror Karin skulle fullständigt älska att få åka till island å se NKOTB

ALDRIG MER!!!!!

Hur länge tror ni mitt bälte höll?

Inte ens 6 fucking timmar!!!

Nog för att affären jag köpte bältet på har ett väldigt tveksamt rykte enligt mig.

Inga kläder jag har handlat där har hållt.. Varför handlar jag där då tänker ni? Tjaa.. JAg täntke så här.. På bälten kan det ändå inte spela någon roll?

Men tydligen.. Okej att jag köpte det för 200 och det var kanske itne det dyraste bälte i stan men jag tyckte det var snyggt..

STÖRANDE!


Hade dom haft öppet skulle jag åkt ner å skällt på odm..  Eller kanske kan skicka L... Hon är duktig på skälla på sånna som förtjänar det :)

Tröja/or

När jag var nere och handla lite mat på knalleland så tänkte jag att jag även skulle köpa 1-2 tröjor. Jag behöver VERKLIGEN mer kläder.. Jag har 3 tröjor som jag med gott samvete kan ha.. Sen nu kommer en sak som ni bara måste hjälpa mig med...

Jag har den här tröjan... Jag har svårt att bestämma mig om den är så ful att den är cool eller om den helt enkelt är bara ful?


Bilden går självklart klicka på för att få större..
Jag kan inte bestämma mig och det här blev en väldigt suddig bild. Om det inte är jag som har suddiga ögon dvs. så det får ni ju ha i åtanke..

Denna tröja hästammar från Jack and Jones så den måste väl vara tuff? Vi ska inte diskutera "inköpsdatum" :D

Köpte dock ett nytt skärp idag. Det fick duga.


Men snälla ni "mode-människor" som är ute i världen och råkar snubbla in här. Hittar ni en snygg tröja så skicka bild url.

Mat

Jag tror det är en dum ide att äta bilar medans man väntar på att man ska orka laga mat!

Men jag är sååå hungrig.. Och har köpt grytbitar och uncle bens



som vanligt är det inte burken på bilden som har skrivigt brevet.

Fredag kväll

Det bidde inget knark igår.. Det bidde ett par öl.. och ett samtal som innebar att jag hamnade på norrby..

Fest där. Min "värd" försvann bara efter typ en timme eller så men han hade ju "mysballe".. Hans ord inte mina.. skyll inte på mig!

Var rätt trevligt. Lite väl låg ålder på mina medfestare bara. Dom flesta låg runt 20-21.. Gammal man var då :(

Var en väldigt händelselös fest. Jag tjöta skiten ur alla jag kunde hitta. Dom andra försökte springa undan.. Gick inte så bra :D

Knarka

Man kanske skulle knarka?

Oj så underbart

Började dagen med att jag skulle på rasta utanför Ulricehamn och byta ett tangentbord. Det är ett snabbt jobb.. Dit flytta över alla mappar och sen bara trycka in skiten.. Trodde jag. Tangentbordet jag fick var trasigt det med. Helt andra knappar dock.  Men det fick man självklart ta emot skit för. Men det var inte så farligt. dom var hyffsat vänliga ochbra att ha å göra med.. Men sen kommer nästa H-vete(På ren svenska är det så sant som det är sagt!) Var på H-M mitt på stan och skulle byta deras skyltskrivare. Det roliga är dock detta.. När jag kommer dit och byter den så är min nya skrivare som jag har med mig DOA(Dead on arrival) VÄLDIGT roligt när man varit där för tredje dagen och andra skrivaren man kommer med är trasig den med.

Och då ska man säga så här.. Den är lönehelg.. Hm ska skriva ut massa reklamskyltar. Rasta lär ha väldigt trevligt med tanke på att det är nån mässa i gbg så det lär passera en väldigt massa folk(mer än vad det gör på en vnalig lönehelg iaf.)

JAG VILL INTE TA SKIT NÄR DET INTE ÄR NÅTT JAG KAN GÖRA!!!!!!!!!


Tänk om man fick dricka öl nu :(

Rihanna

Hon har nu "vikit" ut sig i FHM i tyskland..
Eller.. vikit ut sig å vikit ut sig.. Man ser mer av hennes kropp när hon har på sig bikini men det är inte det jag vill ha fram.

JAG tycker inte hon är speciellt snygg.. Men hon har alltid varit lite mer värd i mina ögon än Paris hilton. Men nu.. Nu är hon nere på samma våglängd.. Och jag gillar INTE unge fröken jag måste visa mig så mycke naken som möjligt för att annars glömmer folk bort mig och då vore mitt liv meningslöst hilton.

bla

Hon är helt enkelt inte snygg.. Jag tyckte hon var riktigt läcker i mr dj videon. Var även nån video efter det som jag tyckte hon såg bra ut. Jag vet inte om det är så enkelt att jag räknar henne som en slampa  gör att hon inte blir lika snygg.

Men ärligt..  Har jag fel?

Jobb

Hej! Angående Din ansökan måste vi tyvärr meddela att Du ej kommer att gå vidare i processen eftersom tjänsten nu är tillsatt.

Du är naturligtvis välkommen att söka andra tjänster vi utannonserar.

Vi vill också passa på att önska Dig lycka till i framtiden!

Vänligen Juhler Services AB Catharina Vååg
Rekryterare Tel: +46 33 12 96 00 Fax: +46 33 12 96 07 Mobile: +46 708 58 23 87 E-mail: [email protected]


först.. Tror du jag bryr mig ;) eller nått..

Sen tycker jag det är fint att dom skriver att jag är välkommen att söka andra tjänster.. Beror det på att dom tycker.. Jaa.. sök du det lilla vän.. eller tycker dom.. OJ! Han var BRA!! Men vi har inte plats för han.. Ånej.. Vojne vonje..

Jag tror stenhårt på alt 2. Tror inte ni också det?

Från volvo

Just nu sitter jag på volvo bussar.. Jag.. Öh. Jobbar? sitter å väntar på att alla installation ska slutföras men har nu fått veta att jag kan inte slutföra installationen. Förmodligen inte förns i nästa vecka..

Men det är lite bra för mig. Det innebär att jag får gå hem nu.. Men tänkte skriva om min dag..

eller.. Som NÅGON sa till mig idag.. vilken sörja.. Min blogg är inte uppskattad tydligen! HMPF! Men det skiter jag i! duger det inte så får hon la skit i att läsa den?  Nån J måtta får det va! Hon pratar om att komma ner nu under våren.. Gissa om hon ska få straffstäda.. HEEEELA min lgh!

Var på bolaget i kinna idag.. Och nej.. Jag åkte inte dig för att köpa alkohol.. Även om det givetvis gjordes när jag var där ;)

Men skulle byta en kort-terminal.. enkelt tänkte jag.. tjopp tjopp bara.. Tog mig 1½ timme att lösa. Och felet? En kabel satt i fel uttag.. PÅ DATORN! Mao så har den som var dit förut och bytte skärm åt dom skapat detta fel.

Tänk om alla kunde vara lika bra som mig?

Nu ska jag hem.. Undra hur länge jag jobbat idag? Måste ju räkna med att det skulle tagit 20 min att åka tillbaka till kontoret... jajjemen.. Sluta 17 idag.. Började 8 imorse med..

Bytte en display på en laptop med. Avancerat jobb.. Inte värst.. Men småpilligt.

Igår gjorde jag det lillafelet att vända den åt fel håll.. Vadå? Dom behöver la inte se nått? Dom klagade på att det var för låg upplösning på skärmarna dom hade nu. Undra om dom skulle gilla att inte se nånting då?

Sen imorse tänkte jag att jag skruva ihop skärmen utan skärmkabel..

Nåja.. Orden gör om gör rätt är helt ok när man är ny.. eller hur?

Fyyyyyyy faaaaaaaaan....

Vet ni vad klockan är? 06.40? Jag har alltså stigit upp en timme för tidigt! Hade inte avaktiverat larmet som säger att nu måste du stiga upp för att du ska hinna till gbg..

MEN JAG SKA VARA I BORÅS IDAG!!!!!!!

Suck.. sugen på lägga sig igen är man.. Men somna lär man inte göra..


Och jenny.. Åselemarknaden känns lite avlägsen för mig :) när jag åker upp brukar jag knappt ha tid med min familj. ;(

Ozzy.. Erica besvarade precis din fråga :)

Plastfolie

Var köper man en plastfoliehållare/klippare?  Ni vet en sån där grej man lägger plastfoliet i. Den där kartongen som det ligger i när man köper det är ju heeelt värdelös.


Där jag hittade bilden så gick en sån att köpa.. Men för 250 spänn.. Känns mindre aktuellt.

tilläga

Kan ju bara tilläga att karin är ozzy och en alldeles underbar vän!

Det har hänt

En kvinna har kommit in i mitt liv..
En kvinna vars jag har börjat älska trots att jag itne kännt henne så pass länge.. Vad är det?
2 månader älskling? 3?
Inte är det länge iaf. Måste iofs ha varit i mitten av oktober vi träffades första ggn.
Men trots att vi kännt varran så lite länge så är hon en själsfrände.

Någon att gifta sig med.. Nu har hon redan efter den vägen vandrat och har verkligen inga som helst planer att göra det igen(Yupp.. vi har pratat om det med).


Hon har en "liten" pojk som heter Oscar och en "pojkvän" som heter jim(försöker dölja det för henne så kanske hon glömmer bort det ;) )

Hon skrev ett sms idag.. Har inte hunnit prata med henne idag så hon hännde nog en liten längtan.. Men i det sms;et stod det...

"Har ankor vattentäta arslen?"

Sen ska vi ha klart för oss att detta är kvinnan som ska med å se euskefeurat.. Hon totalälskade låten "Det är hit man kommer när man kommer hem" och gillade även Kwad'n.

Men så fort hon insett att jag är mannen i hennes liv så ska vi förälska oss i varrandras armar för evigt.. Eller hur Ozzy?

Dagen i borås

Oj.. Det är mycke nu..

Var som sagt i borås.. Och först å främst hitta till kontoret var ju lite meckigt. Trodde det låg "längre ner" så jag körde ju heelt galet. Men jag kom fram 8.08 och ska börja 8.10 så jag var itid :D

Blir Borås imorgon med. Skönt.. sovmorgon plus att man slipper komma hem vid typ halv 6 på kvällarna. Idag så jobbade jag ju över en kvart och var ändå hemma en halvtimme tidigare än jag brukar.

I övrigt har det varit en rätt händelselös dag. Bytt en skrivare på HM i stan. Skruvat isär en skrivare på vandrarhemmet..(vilket för övrigt var väldigt spännande.. Massa roliga skruvar som man aldrig skruvat i. Var dessutom lite stressad så jag missade 4 skruvar. Men va faan.. Den skrev ut och den höll ihop. Det är det viktigaste :)

Sen vart det iofs lite spännande.. Var ute på ett jobb vid typ 13. Skulle byta 3 skärmar.. Första skärmen tog typ 1½ timme.. Den andra tog typ en timme.. Men den vart det lite mycke.. Hade en skärm kvar.. Och klockan hade blivit 15.45, Jag var tvungen passera kontoret på druvefors. och fixa en skärm, samt avrapportera 4 jobb och skjuta på ett. sen som plåster på såret så var jag dessutom tvungen köra ut till viared i vad som är värsta föret hittils i vinter.. Mindre kul att köra.. Helt omöjligt att köra.. Starta i backe? Fine.. Om du ska neråt.. Ska du uppåt så lycka till!

Tur man har bra bilförare i hela familjen så man har nått att brås på ;)

I övrigt har jag kommit fram till att jag måste fixa mat.. Och matlådor.. Det är mycke nu :(

Dagens dag.

Har haft 4 jobb idag. Ett jobb som låg i tjotahejti.. Någon har tagit en kvarter från uddevalla och slängt ut det MITT i ödemarken. stället hette Öjersbo. Helt nybyggt så faschinerande att min gps visste vars det var. Jag gillar min gps. Den är fin..


__________________

Efter jag varit i öjersbo så åkte jag ner till varberg. Dit är det ju inte så svårt att hitta. Skulle byta ut en handscanner.. Ni vet en sån här.

bla

Tog mig bara 3 timmar att komma fram till att jag kunde inte laga den. Vet inte alls vad som var fel. Hade provat allt.. Testat på 4 olika datorer och 1 usb-hub. Datorn känner av den och allting är frid å fröjd. Den får ström och den ger ifrån sig "rätt" ljud hela vägen. Sånna scanner ska konfigureras med sträckkoder och det gjorde jag. Det gick rba.. Men den vägrar skicka in det den har läst till datorn. STÖRANDE

Och sen nått ÄNNUMER störande. Jag fick parikeringsböter medans jag satt där :( dock "bara" på 300 men frustrerande iaf! Och dumma företag som inte betalar mina parkeringsböter. Det tycker jag dom ska göra! Jag förtjänar ju det!

Sen åkte jag till varbers lassarett och bytte ett nätagg.. Big buiss..Tog mig typ en kvart.. Dom små söta dellarna är lite jobbiga.. Mer knepiga än en laptop tom.

Och efter jag varit i varberg börnade jag iväg bort på typ västra/östra sidan av stan. så geeeeennooom hela stan. Höll bara på bli påkörd en ggn plus att en panikbromsade framför mig utan någon som helst anledning.. Var ett utrymme på typ 100m framför han som har heeeelt tomt.
Muttermutter

Sen eftersom jag var på andra sidan staden och hon som jag skulle hjälpa inte var hemma förns halv 4. så var det bara att ställa sig på bätterbena och jobba över. Var från henne vid 17.30-isch.. Slutar 16.30 iaf. men som bonus och plåster på såret så får jag vara i Borås å jobba imorrn :D

_________________________

Och Jenny.. 1 gb i ram till vista känns lite.. Det gör det. Kikade lite på din dator och den verkar helt ok. dock så känner jag att hela den här diskutionen är lite för avancerad att ta på blogg.. Men antingen skickar du ett mail till mig annars tar vi det över msn.
[email protected]


Men för övrigt så anser jag väl att 7500 i sommras borde hålla högre kvalite än så. Var köpt vi den? Och att den är seg beror säkert som du säger dels att du kör visa men med tanke på att den är inköpt i sommras så leverades den säkert med vista? Men däremot med lite "konsultering" så går den säkert göra mindre seg.

Och jag håller helt med dig om vista.. Motvilligt så måste man erkänna att det är rätt nice :) Min dator bör eg. köras i Xp med tanke på att det är inte maskin nog för vista men jag kan och då ska jag bannemig!


Och det är klart jag har alla svar.. Jag är störst bäst och vackrast.. så komplett en människa kan bli helt enkelt.

Bomblarm i Göteborg

Bomblarm i Göteborg

Det är det första man ser när man vaknar på morgonen och kollar AB för att se vem som har dött idag..
Det var jag som skulle brevbomba men det verkar som någon hann före.

Plantera högt!!! Plantera djupt!!! OCH PLANTERA HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu när vi licka är inne på norrland och musik.. Måste jag ge lite reklam för ett band från norsjö-trakterna. Inte min musiksmak i normala fall men ack så underbara dom är.

Låtern är fantastisk..
Videon är om möligt ännu grymmare..
Och tillsmamans? Skapar dom perfektion :D



Gruppen heter idiot.. Länk till deras hemsida hittar du här...

Här är deras senaste hit..


Euskefeurat

Jag säger bara en sak... Jag ska se dom live!!!!!!!!!!!




Var? När? Hur?

MUHAHAHA!!!

I skövde.. länk.

Det kommer att avgå en bil från borås... den 29e februari.. 2 platser är tagna.. behöver en chaufför.. Ozzy är inte sugen på köra å jag vägrar ;)

________________________________________________

Jenny.. Asus eller inte.. Det är en smaksak.. så vitt jag vet så finns det inget specciellt märke förutom typ postens hem-pc som ät sämre än andra.

Dell servar jag mycke nu. Allting kan gå sönder. Dell har dock bra garanti.. På platsen service.. Oftast nästa dag.


På det stora hela handlar det om att bäst är det om du bygger allting själv. Del för del. Kan man inte själv så får man ta hjälp av någon som kan. Ett exempel är detta..

Kund har köpt dator av fujitsu-siemens. Kund har moderkort med 2 platser. På dessa platser sitter det ett ljudkort och ett grafikkort. Enligt datanormer så ska det vara minst 2 platser mellan dom korten..

Sånna saker kan hända när man köper färdiga datorer men oftast så har dom bra garainter.

Vad är det du har för strul med din dator?

Måndag

Tydligen så är måndagar ett måste i livet.. Och det köper jag.
För även om man inte skulle jobba på en måndag så blir ju då tisdagen en måndag. Fattar ni? Det är ju inte jobbigt för att det är just en måndag och det är ju jobbigt för att man är trött och inte stigit upp kl. 6 på morgon.

Har dock vaknat tidigt hela helgen. stigit upp vid 9 på morron. I lördags vaknade jag typ 10-15 min över nio och var hur pigg och kry som helst.

Man får så mycke av dagen när man stiger upp så tidigt. Jag har ju hunnit fixa massa saker. Fått till min mobil som jag vill ha den. Fixat min filserver så den är tiptop. Sänder nu även winamp-radio.. Kontakta mig om ni (mot all förmodan ;) ) vill ta del av min musikmapp :)

Dagen på jobbet då?  Jodå.. Kunde vara värre.. Började med att jag gick igenom vad som skulle göra och såg att jag hade 5 grejer att fixa idag. Det slutade dock med att en skulle fixas imorrn och den ena vet jag inte ritkigt hur jag ska göra. Fick tag i henne imorse men hon kunde inte förns på kvällen.. försökt ringa henne under dagen idag men hon har inte svarat så jag har skickat ett sms men det har jag inte fått svar på.

skrev

"hej, jag har försökt nå dig under dagen för att se om vi kan boka in en vid före 16 nån gång under veckan. Men det vore bra om du kunde höra av dig nr. /Dan på Info-care om din dator"

Okej.. Det ska stå tid och inte vid. Men det borde hon fatta.. Hon har dock inte ringt än och tycker att jag bör inte vara tvungen ringa henne vid den här tiden utan jag hoppas helt enkelt att hon ringer mig imorgon.. Jag vill ju inte framställas som värsta stalkern..

Första jobbet jag gjorde idag gick väldigt snabbt å smidigt. Var på Swedband på södra hamnsgatan och bytte ut en dockningsstation till en bärbar dator..

Ni som redan vet vad det är kan skippa detta stycka och ni som itne göra det kan ju läsa om ni vill ;)
Det är en station där man trycker ner laptopen i och då har man Fast t-bord, mus, skärm och nätverkssladd koppad till den så det är smidigt och enkelt att använda den. Tryck ner och det är som en stationär dator. Tryck på en knapp och den är bärbar.


Som ni förstår så är det itne så avancerat. Åkte sen ut till tjottaheiti och skulle bara lämna en dator som jag hämtade upp i fredags.
Hade varit där i fredags och bytt grafikkort men hade samma problem som innan.. vid upplösning över 640*480 så går skärmen i energisparläge. Det är precis som att den inte pallar digitala upplösningar mer än så då jag provade ansluta den monologt och den funkade. Jag vet itne.. Men vi får la se.. Det är lite lösningar ute som testas ;)

Känndes ju sådär att lämna igen en dator som inte funka när en tekniker hade varit där i torsdags och sen jag i fredags å då tog jag med mig datorn för att få den att funka.. Störande!

_________________________________________________

Nu till en sensation.

Hellomagazine.com har gjort listor.

Most Attractive Woman
1. Britney Spears
2. Delta Goodrem
3. Melanie Chisholm & Athina Onassis
4. Angelina Jolie


Most Attractive Man
1. Sean Bean
2. Hugh Laurie
3. David Tennant
4. Nick Carter & Brad Pitt

Most Elegant Woman
1. Madonna
2. Christina Aguilera
3. Sarah Michelle Gellar
4. Princess Mary of Denmark

Har vissa.. Synpunkter på denna lista.. Eller listor som det eg. är.

Först.. Mest attraktiva kvinna? Brittan? Kanske år 1982

Attraktivaste man? Inge kommentarer men Nick carter? Är inte det han från BSB?


Mest eleganta kvinna? Madonna? Tjaa.. Ok.. till viss del.. Men nog finns det la bättre?

Sen nr. 3. Sarah michelle geller? Hon har la inte varit på tapeten sen Buffy? Okej att den serien är så pass bra att man verkligen vill att hon ska leva för evigt i bara minnen därifrån men.. Elegant?

Nej.. FY Världen! Säkert bara amerikaner som röstat med! dom är inte kloka ändå!

Våldtagen på en kyrkogård

Våldtogs på kyrkogård Norsk kvinna smet in på kyrkogården för att kissa Överfölls mellan gravstenarna.

Okej.. först..

Det är jättehemskt att bli våldtagen och det är på tok för lite straff på det.
Eller.. Jag har iofs inte provat men ändå.

Men sen hur ofta går man in på en kyrkogård och ska kissa?

Och sen kan man fundera lite på vad det är för sorts människor som fjuppar på kyrkogårdar.
men med tanke på att den mannen våldtog så tycker jag att vi kan bara klacificera det som en psyk-skada.


skönt+annat

Det är så oerhört skönt att få tvättmedel i sår.. Ni som inte fått det råder jag att gå till köket skära er med en kniv och sen gå å hälla lite tvättmedel i.


Ren njutning!

not.

_______________________

NTF vill sänka hastigheterna vid obevakade övergångsställen till 30 för att gångare blir oftare överkörda nu när dom alltid har rätt att bara traska ut.

Det är inte så konstigt att det är fler.. Nu under veckan när jag komme hem där vid 17.30-18 nån ggn och passerar knallelands övergångsställe så är det mörkt och regn. Vad skymtar jag.. Jo.. en mörklädd människa som bara stiger ut på övergångsstället utan att varken se sig för eller fundera om jag bromsar in. Jag får ställe mig och pallnita med tanke på jag ser ju inte "karln" innan det är för sent! Det är sånna tillfällen som det är så fel att gångare alltid ha företräde.
Problemet är ju lite det att om vi bilister har företräde så blåser dom flesta bara...

Någon som har en lösning på detta? Jag har löst världssvälten och har snart hittat en löning som ger värdlsfred men tänkte presentera dom samtidigt.

________________________________________

I övrigt så har jobbet i veckan gått riktigt bra. Jag har fått skruva i 3 laptops. Och ni som känner mig vet att min fingerfärdighet är inte den bästa med tanke på finmotoriken. Kan ju itne ens skriva. ;( Men det går bra.. Klarar nu av att byta moderkort på en liten bärbar dell på cirkus 30 minuter. Utan stress och med lite strul. Såsom tappade skruvar å lite sånt.  Men jag tycker det är rätt trevligt att träffa folk och dom är trevliga så..
__________________________________

Våran kära jan björklund hotar med att göra a-kassan statlig.. tycker jag är en bra ide..

Om det ska vara tvång och den ska icke vara vinstdrivande så är det väl bara göra skiten statlig? Lär inte bli nån skillnad ändå.

En sak till

Nästa person som skickar mail om att msn ska börja kosta den 1a july till mig kommer jag att brevbomba..

Inte med mail.. Nejnej.. Oroa er inte..  Jag ska GÖRA en bomb.. Gå till posten.. Och säga.. Hej.. Skicka det här paketet till den som skickade mail till mig..

Och iom hela världen känner mig så räcker det att jag säger så!

Jobb, besiktning, jobb..

Började som sagt jobba i måndas. Åker tor västra frölunda varje dag. Det är 7 mil enkel väg. Mindre kul med tanke på dett ar närmare timmen. Jag har hittils bara haft tur att få ressälskap en dag. Det är en annan kille som också jobbar där som kommer från samma företag men han är i borås numera :( Lyx. Vill jag med vara..

Jobba på easy-care i borås skulle jag kunna tänka mig.

Vad gör jag på jobbet då?

Jaadu.. tjötar skit ;)

Och lagar lite datorer.. Byter ut hårdvara.. Typ grafikkort och moderkort och annat som är INNNE i datorn.. Åker runt till företag och privatpersoner i göteborg.. Tack för att jag har en mobil med gps.

Jag besikta min bil idag.. Den gick igenom! YEJ!!!!
Fick en liten typ.. Var uppmärksam och byt den vid tid. Vänster damask. Måste kolla vad det kostar för det är den yttre och det är inget kan fixar att göra själv.

Var även ute på UBAB idag.. Ulricehamns betong AB. Dom kommer att erbjuda mig jobb.. Måste dock bestämma mig.. Vill jag ha det? Kan jag tacka nej till det?

Mjaa.. Kanske på fråga ett..

Nej.. Egentligen inte på fråga 2.

För så vill jag byta till sommardäck snart.. Mina vinterdäck gör att bilen drar så mycke soppa :( Ganska exakt litern milen :(
Och det blir dyrt när man åker 14 mil per dag.. Drygt .(

Nåja.. Nu vet ni att jag lever och att jag jobbar så jag är trött :) Björn har varit lite dålig på skälla på mig.. Han verkar ha fått någon inre stimulans då han aldrig tidigare varit sen på få en ursäkt att skälla på mig..

SKÄRPNING!

Imorrn gäller det.

Idag är det sista lediga dagen. Och det kommer att kosta mig 150 fucking spänn per dag :(

Men jag kan nog få avdrag på skatten.. Men jag menar.. Hallå.. tjena.. Det är 1½ år tills jag får dom pengarna :( Och som att jag får ränta? svar neeee..

Det kan gå undan

Vart nerringd på ytterligare en intervju igår. Och idag vill dom jag ska börja

Det är lite sista minuten och det är i göteborg. Och jag måste ha egen bil. Det är lite surt annars hade det ju gått åka tåget.

Men jag ska jobba som servicetekniker på ett företag som heter infocare.

Ska bli intressant att se hur jag ska hitta i gbg och hur jag ska hitta dit på måndag :( Men va faan.. Det löser jag säkert.

Kön

Det finns dom som verkligen satsar på total jämnlikhet..

Det tycker jag låter tråkigt..

Jag anser att en kvinna är och ska förebli en kvinna..

och män ska få vara män..

"Bara bröst" kampanjen som är igång nu ang. att kvinnor också ska få bada topless.. Vi karlar gör ju det..

Det tycker jag är SMÖRJA!


En kvinnas bröst är en sexuell kroppsdel.. Om kvinnan ska få visa brösten i offenliga badhus så ska nudister vara välkommna!

Semlor

Jag vill ha semlor.



Semla

Tankar efter intervjun

Jag tror jag pratade för mycke.. Och pratade för mycke om typ allting.. Men det var ändå inte babbel..

Nåja..

Jag tyckte att det fick bra och som det lät på hon var det så gott som klart..
Hon skulle smälta det hela och kolla referenserna..

Men hon lät VÄLDIGT VÄÄÄÄÄÄLDIGT positiv..

Får jag itne jobb som betongarbetare så blir det nog som montör iaf.

Betongarbetare

Tog tag i mitt liv och ringde till aktiebolaget söder o co för att höra vad som händer eg.

Företaget är då ett bemanningsföretag eller om dom bara har hand om intervjuer jag vet inte riktigt. Men denna ska iaf gå till så att jag ska först fara på intervjue hos dom sen om dom är nöjd ska jag ut till ulricehman och prata med företaget och kika lite där..

SEN kan jag få jobbet.

Men betongfirman hade iaf sagt att dom kan inte ta emot så väldigt många människor åt gången så hon kunde ta hand om intervjuerna själv.

Men hon vill träffa mig.. Jag skulle vara där 15.30 så det är bara hoppas.

Svart på vitt... Björn tycker jag är perfekt..

Rishmar säger (02:19):
så en perfekt människa kan göra fel.. och vara klumpig.. du har en helt ny defenition på perfekt.

Nu har han erkänt det!!


Och cicci... Får jag gifta mig med dig :D

Ni ska inte klaga på mig..

Ni ska itne klaga på mina förkortningar.. När en mening kan se ut så här..

"Amen när d ser mj kmr d inte å tro dj f ja ser så oskyldig ut.. "

Hillary swank

"Hilary Swank platsade inte i "Beverly Hills 902 10"

Påverkade självförtroendet
- Du tänker ju, "Är jag inte bra nog för den här serien?", säger stjärnan till Femalefirst."

Hmm.. Jaa.. asså.. Okej att bevvan är nog grunden till alla fina ungdoms såpar öht men jag såg den.. Tyckte den var bra.. Nog för att jag tvivlar att jag skulle tycka det idag men det är en annan femma..


SKIT! Vad jag är hungrig.. Skulle ha köpt lite fil å flinger eller nått..

Kajsa bergqvist lägger av..

Synd.. Men väntat.. Hon hade potential att ta världsrekordet som är omöjligt.. Menmen..Nu får vi vänta på nästa stora.. Tror inte emma green kommer att bli nått spec.

____________________


Jag har seriöst svinont i min häl!!!! Kan inte gå, inte ens från sängen och min daoitr.. Det blir att haolta sig fram och hur kul är det på en skal? Nee.. Fixa!

Allt är aftonbladets fel.

Häl

Jag har seriöst skadat min häl.. Typ slitet av hälsenan.. Den gör SKITONT.. Och jag har inte gjort nått :( FIXA!

Det är aftonbladets fel!

Nyhetstorka.

Läser på aftonbladet.

Rånad ? av en Europamästare


Sen om man går in å läser aritkeln.. så ser man att.. OOpps.. det var i maj 2005..

Och artikeln var på ab:s första sida..

Känns lite.. Ood!! Aka. Out of days,

en annan sak som är så underbart med aftonbladet.. I förrgår var den 3e viktigaste nyhet i världen om brittan.. Känns rätt bra. Det innebär att världssvälten har upphört och dom har lyssnat på mitt råd om hur vi löste all krig här i världen..
Suck!

Allting är aftonbladets fel.


Just nu sitter jag och ser på JEFF_DUNHAM_SPARK_OF_INSANITY

HEEEEEEEEEEEEEEEEEELT underbar.. Ni som -inte- sysslar med.. sånt här.. kan kolla här.. Ni andra.. Ser här eller första länken.



pip, pip där det slut.

Uscha mig! Respekt hos ungdomarna bara försvinner mer och mer.. Nu blir det mer och mer populärt att dumpa din partner via comunity eller sms.. Suck! Om man inte vill vara tillsammans med någon längre så ska man ha tillräcklig respekt att säga det upfront.

Tänk er att vakna på morgon av ett sms från din partner.. Tänker va gulligt... Ett kärleksms.. Sen står det.. "Vi passar inte riktigt ihop.. Vi bör nog inte träffas mer." DÅLIGA UNGDOMAR!

Källa finns här.

Glömde.. Jobb..

Har ju faktiskt sökt lite jobb nu under tiden jag varit borta med. Bla annat som betongarbetare på ett bemmaningsföretag som heter Aktiebolaget Söder & co som betongarbetare..

Vad gör en sån och det kan väl inte du säger hela min familj i kör! Svar nej... Det gör jag inte.. Men.. Vad dom gör, det kan man läsa på på arbetsförmedlingen. Där står bla.

"Betongarbetarens uppgifter är bland annat att armera och gjuta betongkonstruktioner som till exempel husgrunder, golv och broar"

Vill ni veta mer kan ni klicka på denna länk.

Dom ringde mig efter 5(!!!!) minuter.. Dvs. jag hann typ nästan bara logga ut och gå från datorn.. Hann faktiskt tom sätta mig ner för att dricka kaffe och äta en kaka med min kusin.. eller.. Hällde upp kaffet.. Hon ringde.. Verkade sugen.. ville att jag skulle komma på intervju dagen efter.. Dvs. i fredags. Tyckte att.. njaa..Jag är utanför skellefte.. Tror inte jag hinner..

Så en av hennes kollegor skulle ringa mig.

Såååå bra...

Läser på aftonbladet..

" Kanalbyte nitlott för alla Spaniensvenska Bingolotto-fans "Vi ska göra uppror?. "

Detta är alltså ang att bingolotto flyttar från 4:an till 4+. Ett logiskt byte.. Väldigt många får in 4+ men det lockar inte tillräckligt många för att ha det på en vettig tid på vanliga 4an.

Vad jag tycker var så roligt är hur man väljer att skriva rubriker.. Och hur det kan vara en nyhet vettig nog för aftobladets hemsida.. Okej.. Det var bara en notis men jag tycker inte det är tillräckligt vettigt för att öht skrivas om. Men.. Spaniensvenskar ska göra uppror? Hmm.. Undra hur dom har tänkte göra det..

EY!! Vi stormar spanska regeringshuset och kräver att dom ser till att bingolotto ska sändas på 4an igen!

BAH! sök hjälp.. ser man på bingolotto behöver man göra något konkret.. Då har man nog nått rock bottom i livet... Värre än i min dröm iaf! tur att jag aldrig var där.

sen om man går in och läser artikeln så står det,

?Alla spelar? ? Ja, vi kan se TV 4 här nere. Vi är säkert 100 000 Bingolotto-spelare i Spanien.
Jag är ordförande i en boule-klubb ? alla spelar Bingolotto, säger Lennart Bernhardsson, 74.

Jo TJENA! Under tiden 12-18 november så låg alltså bingo lotto här..

56 TV4 71118 BINGOLOTTO 730

56e plats i antal tittare.. Och då är alla nyhetsprogram inräknade. Inte sammanslagna förstås men t.ex. nyheternas bästa tittarsiffra under veckan som vi pratar om..

Så jag synar lennart stenhårt.. Även om han överdriver ORDENTLIGT.. asså.. På en sådan basis att tom jag verkar lugn på den fronten och den verkligen siffran skulle vara 73,000 så skulle alltså en tiondel av alla bingolottotittare vara bosatta i spanien. Det synar jag skarpt!

Källa? Jodå.. Den hittar ni här.
_________________________________________

Ibland funderar jag på mitt mentala tillstånd.. Är det riktigt friskt att hålla på att syna en spansksvensk för hans uttalande i skvallertindningen aftonbladet om bingolott? Att dessutom googla fram tittarsiffror för det hela midnatt mellan 2 och 3 januari?

En drömtolkning

Björn har kommit fram till vad min dröm betyder...

Rishmar säger (13:13): du, jag vet vad din dröm betyder
Dan säger (13:14): ?
Rishmar säger (13:14): det har att göra med livskvalite!
Dan säger (13:14): Ööööhh
Rishmar säger (13:15):
du förstår.. du har varit nere i en svacka! aka mc D.
och är orolig hur du vill gå därifrån. du vill uppåt i livet! mot sibylla (suveränt gatukök),
men hur mycket du än försöker passa in där så kommer du inte in förrän du kan ta på dig rätt kepa!
dvs.. tja.. ehm.. fixa betong jobbet?
Så när du fått betongjobbet får du jobba där och sätta på din gamla chef..

_________________

Jag passar inte in i mitt liv... Tack Björn!

Förflutna

Man ska inte ha ångest över det som har hänt.. Och inte ångest över det som kommer att hända heller..

Kom ihåg.. Det som har hänt kan du inte göra något åt och då är det bara lära sig av det. Och det som kommer att hända kan man göra nått åt..

Det är ett motto man ska försöka leva efter. dock är det inte alltid så lätt..Jag kan oroa mig över mycke.. Men försöker hela tiden bli lite bättre.. Men va faan.. Sen inser jag.. Jag är bäst och då kan man inte bli bättre! ;)

Dröm

Jag har drömt en jättekonstig dröm inatt..


Jag jobbade på ett snabbköksställe.. sen började jag på ett annat.. Och då fick jag tydligen välja ut typ hur många jag ville som skulle följa med och börja på det andra ställe.. Det vart precis som en fotbollslags uttagning när man var liten. Dom som jag alltid vart vald sist på.. Jag har aldrig haft världens bästa bollsinne..
Men.. När jag valt "mitt" lag och började på andra stället så kommer jag fram till att det är en sibylla..

Jag är inte överdrivet  förtjust i sibylla så det är inte det.. Men sen kommer nått ännu mer lustigt. Den som var restaurangchef på sibylla var hon som var det när jag började jobba på Mcd i ume. Och jag minns även att jag sprang runt och letade en keps frenetiskt.

Och varje gång jag hittade nån så sa en kvinna jag frågade om jag fick använda den att nejnej.. Det var ditt och datt.. Sen när jag frågade fia så hade hon en hel sopsäck full med kepsar. Och det var McD M på kepsarna. Min var lite unik.. Stod en text som jag tyvärr redan glömt bort :(

Men tolka den drömmen.. Börjar jobba på sibylla med McD kepsar.

Nyårsafton

Jag åkte in till göteborg för att fira nyårs med Jol och Mai hemma hos Fredrik. Självklart var även Fredrik där. Första tanken var att vi skulle vara lite otraditionella och käka en pizza. Problemet är bara att alla pizzerior var ju stängda!! Vad är detta.. Och klockan vara bara 19.

DÅLIGA pizzerior.

Men vi drog in på willys och köpte micropizza istället. Funkade lika bra. Drack öl.. Grogg och käkade.. Spelade lite tv-spel.. tog det bara lugnt..

Sen skulle mai och joel nödvändigtvis ut på krogen. Jag och Fredrik gick till järntorget och kikade på fyrverkerier. Efter det var det eg. tänkt vi skulle följa efter Jol och Mai in på Respekt men vi sket i det.. Bara 12-åringar ute.. alla i vettig ålder är ju hemma.. Så vi gjorde samma sak.. Åkte spårvagnen tillbaka till fredrik å spelade Assassin's Creed. Ganska coolt spel men tror jag skulle bli less på den "sega" farten i det..

Träffade Hans sambo när vi återvände till han.. eller.. Hon kom en liten stund senare men det var trevligt att träffa henne.. Värkar rätt vettig.

Åkte hem runt 3-snåret.. Måttligt pigg.. Alkohol har ju en effekt som gör att man blir trött.. Konsitgt nog. Somnade kanske vid halv 5 men då ringer ett pucko mig vid 10.. Mycke roligt.. Somnade sedan om och nästa pucko ringer.. nu hade kl. blitt elva och då hann jag prata klart  tele och sätta mig vid datorn. Vad ser jag när jag kollar vad som är på tv?? JO!!1 Ronnja!!! Jag gillar ronnja.. Sveriges i särklass bästa film!


Lite update

Nu har jag äntligen kommit hem från allting.. Varit över hela sverige snart tror jag.

Julen: Hade en lugn och fin julafton hemma hos mor med min lillebror. Käkade julmat, öppnade julklappar och mobbade lillebror.. Allt var precis som det ska vara :)

Juldagen hade jag först tänkt tillbringa hos min storasyster igen men denna gång skulle alla vi syskon vara där. En härlig syskonmiddag med mor.. Men.. så vart inte fallet.. Jonna och marina ek hade magsjuka och jag var inte mycke sugen på åka till magsjukan. Så då åkte jag direkt till min Farbror i Strömfors där det var en annan syskongalej. Då var det min fars bröder. Hade en supertrevlig kväll där jag passade på att dricka upp min fars öl och min farbrors sprit :) Precis som det ska vara jue :)

Sen vart det lite farmor besök. Farmor är gammal :( Varför kan inte farmor och farfar få leva för evigt? Jag räds den dagen dom går bort :(

Oj! Jag höll ju på glömma.. På fredagen före julafton hade vi en hemmakväll hos mor. Det var jag lillasyster Erica och hennes familj, Micke och Filippa. Det var första gågnen jag träffade micke. Trevligt trevligt.
Även min lillebror och hans pappa var där. Var en RIKTIGT trevlig kväll.. glögg öl och whiskey.. Tompratade en hel del minnen.. typ som när vi bodde på brännvägen.. Då delade jag och lillasyster på källarvåningen.. Mellan bottenvåningen och källarn var den en typ U-trapp.. Och dom trodde inte jag hade gått ner för hela trappen nån gång :) Utan det lät alltid DUNK DUNK DUNK Drunkdunkdrunk... tystnad.. aj.. Och sen kilade jag iväg in på mitt rum :) En liten klant har jag alltid varit, men nån måste ju vara det med :()

I fredags åkte jag med Farbror Rickard till Mora för att se skellefteå Vinna.. Underbart kul att få se matchen. Riktigt kul att få vinna över Mora med.. Mora som hockeylag är så långt ifrån min favvo som det kan bli.

I söndags vart det lite jobbigt.. Min far ringer och säger att han är magsjuk så nyårsafton är inställd.. ringer runt lite polare och vips har jag fixat galej med allt vad det innebär.. Så hem på söndagen.. Tåg från Karlstad till Hallsberg och sen 2h väntetid där. Sen tåg från Hallsberg till Herrljunga. Där behövde jag bara vänta typ 20 min. Hämtning på tåget och sen hem.. SKÖNT att få komma hem efter att ha varit borta så länge.

Igår var det nyårsafton.. Kanske uppdaterar om vad som hände igår senare idag.. Annars kommer Björn garanterat se till att jag gör det imorrn.. Han bara skäller på mig :( Eller.. Björnar ryter kanske mer? Dom skäller iaf inte!

RSS 2.0