I norrland..

Det har inte hänt så mycke nu och därav lite paus på bloggande.. Upptäcker nya matställen i den underbara staden Umeå, och hinner träffa lite vänner. Umgås seriöst med mor och syskon..

Har det riktigt skönt faktiskt,.
Det är inte för inte man längtar hem när man är här uppe.. Liiiite sugen är man allt på flytta tillbaks..

Filippa är ju underbart söt.. Har fått vara nu nån timme med henne 2 dagar irad och det känns bra.

Imorgon lämnar jag min första anhalt, Umeå. Eller.. Ja.. Finnspång var ju min första eg. men där var jag typ bara å sov så det räknas som inte.. Och det tillhör inte norrland heller .)

Imorgon bär det som sagt av.. Då ska jag åka iväg till Skellefteå och hälsa på vänner.. Mattias, smurf, saga och lite annat löst folk .) Ska klämma in dom på 1½ dag.. Men det är väl inga problem? Då har jag massa tid över!
Bor ni i schtaan å vill säg hej så tveka inte å slå en pling :D

Jag hoppas väl kunna uppdatera bloggen lite på torsdag kväll när jag är hos min syster... Skriva och kanske publicera lite söta bilder på julia, jesper och filippa.

Nu har det hänt lite.. så nu kommer ett långt inlägg igen :)

Okej..

Lördag..
Oj.. Härligt rolig kväll.. Var hembjuden till Ozzy och Jim(hennes pojkvän, btw. när är man pojkvän och när är man särbo?) På lite öl och lite hockeyprat och annat roligt.. Hade en underbar kväll.. Skitkul. :)

Söndagen var itne så mycke att säga om.. Lite ont i huvet och lite seg i kroppen..

måndag.. Mötet.. Ja.. Det gick precis som väntat.. dom sa upp mig och jag förhandlade ner min uppsägningstid så min sista dag blir på torsdag.
Mao blir det arbetsförmedlingen på fredag och säga, "Hej. Jag är arbetslös igen.. " Sen blir det åka till pappa och min underbaraste söta lilla lillasyster jonna. Tror jag ska övertala Far att vi ska äta tacos på¨fredag.

Idag å igår har jag tömt en låååång trailer med sprutisolering.. AJ min kropp.. mina ben värker så jag vet itne hur jag ska kunna gå imorrn..

Sen är det så här.. Jag vill sälja min bil och klippa sönder mitt körkort. gå under jorden och annat skit..
Den strular bara.. JAG HATAR DEN!!!

Sen strular det en massa :( Jag ska gömma mig under en sten eller nått..


Stefan har fått en pojk!! YEAJ! :D tyvärr så gömmer han den från mig.. Tror han rä rädd att pojken ska bli för bra :)

Sista dagen på jobbet...

Sista dagen på jobbet..

Har itne gjort ETT SKIT!

Och som plåster på såret så lossnade jordningen till slutsteget idag. Måste försöka skruva fast den. Hoppas antingen att jag inte behöver verktyg eller att jag har det..

Osäker på vad jag har i bilen å inte men det märker vi väl?

Ikväll ska jag dricka öl.. Det har jag bestämt.. Dock så pratar ozzy om att tvinga mig å bjuda hem dom på lördag.. Tror hon jobbar som spion åt mor :(

Jobb

Okej.. fick veta i tisdags att jag bara jobbar veckan ut sen blir det inget mer på coats..

Sen ringde speed mig i onsdags och vi ska ha möte på måndag, men tack vare att kontakter inom diverse ställen så vet jag att det blir en uppsäning på tisdag med 2 veckors uppsägningstid.

Däremot så funderar jag på försöka lösa det då jag bara behöver jobba 1 vecka inom speed production för att kunna åka med Pappa hem den 17/18 nån ggn och sen ner igen helgen efter för att min farbror firar 40-år på fredagen den 24:e så det vore kul att vara med på den galejen..

Men vi får se.. Vet mer måndag.

Dom kallar mig fantastiske Dan på jobbet.. Och skickar hem mig..

Aja.. Problem som inte bör finnas struntar vi i så då löser dom sig säkert är resnomanget på detta ställe.. Därför skickar dom hem mig. för problemet jag jobbar med bör inte finnas.

Fruntimmer



Nog är det väl ändå...


Trebarnspappan..

Det har nu framkommit lite mer information angående trebarnspappan..

Nu står det såhär i dagens metro..

"ett utländsk företag erbjöds att köpa företagshemligheter som stuligt från SAAB microwave system. Men istället för att köpa handlingarna kontakta företaget konkurenterna(saab i detta fall. Dans anmärkningar.). Det framfår av utredningen mot den 48-årig konsult som åtalades tidigare iveckan för bland annat grovt företagsspioneri och grov utpressning, Säkerhetspolisen kopplades in som fick mejlkontakt med konmsulten. Vid en bestämd träff greps mannen"

Nu vill jag veta.. Hade han fem fucking miljoner i en påse och var utklädd när han greps?

Att han var utklädd när han greps om han skulle lämna över stulen information köper jag helt å hållet.. Det skulle jag också vara om jag vore han..

MEN..

Hade han fem miljoner på sig vid gripandet som det stod igår som skulle vara en första avbetalning frpn saab så blir jag lite förvirrad..

Visst kan det vara så att pengarna är utlämnade men enligt gårdagen så skulle han ju inte sälja det om han fick pengar? Är det så att han tänkte både behålla kakan och äta upp den?

___

Kate perry som har gjort låten "i kissed a girl" har faktiskt kysst en flicka.. OJOJOJ!! revolutionerande nyheter...
suck..

I övrigt fanns det inte så mycke kul i dagens metro :(

Buffeljord

Jag har fått svaret på varför jag är så smart!

 
En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln.

När hjorden jagas är det de långsammaste och svagaste djuren som dödas först.

Detta naturliga urval är bra för hjorden, eftersom hjorden som helhet blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av de svagaste medlemmarna.

Ungefär på samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabbare än sina långsammaste hjärnceller.

Som alla vet, tar överdriven alkoholkonsumtion kål på hjärnceller men naturligtvis är det de långsammaste och svagaste hjärncellerna som går åt först.

Genom att regelbundet konsumera öl kan man alltså rensa bort de svaga och långsamma hjärncellerna och därigenom göra hjärnan till en snabbare och effektivare maskin.

Det är således därför man alltid känner sig smartare efter ett par öl ...


__________


Ska söka mer jobb..

Detta
och
detta

__


OOH!!!

Jag har köpt en ny bok!!!

Conn iggulden!

Denna!

Youtube!!!

haha.. Säg denna video när jag surfade runt och kollade på lite bloggar...

Jassi.. Dessa stockholmare..

Det är en läkare som utfört oralsex på en patient i Solna..

Okej.. Vi tar det hela från början..

"det var i slutet av förra året som den manlige patineten sökte vård för misstänkt njursten. vid undersökningen fick patienten stånd vilket läkare uppfattade som en invit. Läkaren gav då patienten oralsex med utlösning som följd . Trots att patienten ångrat det hela efteråt kan tingsrätten inte styrka brott"

Dvs. tingsrätten har "friat" mannen eller hur man ska se på det hela..

Men.. ett par följdfrågor på detta då..

1.  "mannen fick stånd och läkaren uppfattade det som en invit" öööh?? Hej.. Jag pillar dig på snoppen och om du får stånd kommer jag att suga av dig..
Hade det varit en kvinnlig läkare(vilket det av artikeln i sin helhet framkommer att det itne är) så skulle den läkaren förmodligen få sin bestörda del av patienter :) 
Men bara jag som finner det lite.. Udda?

2. "trots att patienten ångrat det hela efteråt kan tingsrätten inte styrka brott" ookkeeej.. Så det spelar ingen roll om man är med på det hela när det händer? Jag menar.. Antingen var denna man som fick "plus-tjänsten" till sitt läkarbesök väldigt sexuellt frustrerad och fick utlösning så fort läkaren förde den i munnen annars vette17.. Vars jag är på väg är ju detta... Om du ska utföra oralsex med någon så hör det väl inte riktigt till "det normala" att man kommer sådär bara.. Det krävs oftast lite arbete för det..  Men tycker hela meningen är lite lustigt formulerad...
Låter lite att så länge man ångrar sig efteråt så är det ett sexuellt brott..

Vad kommer det isf innebära? Hur mågna flickor/kvinnor har inte ångrat att dom haft sex med en man? dom flesta har nog vaknat dagen efter och täntke.. UÄH!!! Vad är det där? Ta bort det! Kan man då anmäla han/henne för sexuellt utnyttjade? Man ångrar sig ju.. Ja just det.. Efteråt

3. Han är olämplig att arbete som läkare efter det här står det även i artikeln. Artikeln publiceras för övrigt i dagens pappersmetro. Här i Borås är den längst upp på sida 4.
"läkare msiter titel - utförde oralsex.
Okej.. Jag kan väl hålla med om att det är inte heelt etiskt korrket(ut min etiska syn med tanke på att man eg. inte kan ha rätt eller fel i moral och etik) att suga av din patient när du undersöker honom.. Men samtidigt.. Det är ju bara bonus tjänster :)
Nästan som om busschauffören skulle tappa sitt körkrot för den stannar 50 m längre fram då det är precis utanför ditt hus.

Men vad som är lite klurigt är just det.. Patienten godkänner att läkaren utför oralsex på patienten.. Såpass länge/mycke/duktigt att det går för han..
Frågan är ju.. Vars gick det fel? Ville han ha mer men fick det itne? Vad är det som han gnäller över?

Ja begrip int!

Här är en annan som har lite tankar om samma nyhet :)
___

En annan intressant grej i dagens tidning är...
"Trebarnspappa pressade SAAB på 16 miljoner"
En 48-åring har alltså krävt SAAB på 16 miljoner som.. tack för att han inte offentliggör han "hemliga handlingar om företagets försvarssystem".

Det intressant i det hela kommer nu..

"Han erkänner att han tagit emot pengar, men nekar till brott"
OKEJ! så SAAB gav han bara massa pengar men han har inte försökt utpressa dom?

"mannen grep i Guldheden vid ett samordnat tillslag av säkerhetspolisen och nationella insatsstyrkan den 10 juni. Vid gripandet var mannen förklädd och bar på en påse med 5 miljoner kronor i sedlar. Pengarna hade överlämnats av en anställd vid SAAB som som en första delbetalning."

Ooookejjj..
1. Saab har inte råd att betala 16 miljoner utan måste.. Avbetala en utpressning? Och han går med på det hela?
Tror inte han hade nån framtid inom yrket ändå så det var kanske like bra han åkte dit direkt?

2. Utklädd och 5 miljoner i en påse..
En fucking påse? Jag ser iaf en ica-kasse framför mig även om det itne rimmligt kan vara det.. Men undra vilka valörer det var på sedlarna.. jämna hundralappar kanske ;)

Iaf så är mannen misstänkt för "grovt företagsspioneri, grov obehörig befattning med hemliga uppgifter  och grov utpressning"

Nu har jag inte mer info eg. men.. Obehörig befattning med hemliga uppgifter? Låter som att han eg. inte skulle pyssla med den informationen som han försökte utpressa dom med.. Isf är det ju sjukt slarvigt av SAAB att låta han få del av uppgifter av sådan karaktär att det kan vara rimmligt värt 16 miloner..

Som slutplädering vill jag bara ställa en fråga...

Vad skulle mannen med 16 miljoner till??
Och om han nu var trebarnspapppa varför skulle han då fly landet?

Den sammalagda frågan är.. Vad ville mannen med sitt liv?

__

Jag älskar metro :D
Man får så mycke trevlig info där :)

_
57% av klagomålen hos den danska jämnställdhetsombundmannen kommer från upprörda män.
Vad är dom upprörda över?
Jo.. " det är prest på telefon träffar och diskoteksinträden dom upprör. Det känns förnedrande att lägga ut 5 kronor i minuten för dejting per telefon när kvnnor får en lägre taxa."
På sätt åvis förstår jag väl dom.. Här i sverige får krogen inte längre bjuda på inträdet till tjejer när det t.ex. är FM-kväll.. På det stora hela så innebär det ju mindre kvinnor.. Mindre utbud..
Ringer man "dejting-linjer" eller vad man nu vill kalla det så får man väl acceptera det för att få kvinnor till luren?

___

Gessle släpper en ny platta.. BLÄ! Tycker han kan gå tillbaka till att inte finnas.. Har väl inget emot han eg. men största problemet är just att det är samma låtar men olika texter..


Ensam mamma söker... Koll på livet?

Okej..

jag har nog fördömt programmet "ensam samma söker" lika många ¨gånger som det finns avsnitt.. Men allvarligt talat?

Hur kan man med?

Under första säsongen eller vad det var så siter en av "mammorna" och säger.. Är det här eran nya pappa till barnen och pekar på ett kort..

Min tanke är... WTF???? så kan man väl för bövelen inte säga!?

och nu ska dom här "killarna" som vill åt dom ensamma mammorna flytta in hos dom..

Kan inte någon förklara för mig vad det är för nötter???

Jag blir så less!!

___

Fått smörgåstårta på jobbet idag!!! MUMMA!
Och nu ska jag snart hem :)

Bil bil bil... Och bad..

Igår så gnällde ozzy så man kunde tro att hon var en karl över at hon var.. lite snuvig ;)

Och då man är en snäll. fin och underbart söt människa ställer man upp och tar pojken hennes på simskola..
Jaa... Det var inte roligt..
Inte ens lite

Det var,
varmt, hög volym och uttrötande..

Det finns för många jobbiga ungar är min sammanfattning.. Ungar som inte tas om hand om.. Det fanns en kille där som var väldans besvärlig.. Lyssnade inte på lärarna och gjorde inte ens övningarna. Japp.. Jag satt å titta på han nästintill hela lektionen.. Han behöver en Yvonne sundqvist vid sin sida ;)

Men när jag skulle iväg igår så kommer ja gut till bilen och upptäcker att.. Attans, jag har haft blinkers igång hela helgen så den har tömt mitt batteri :(
MEn det löste sig rätt bra då jag bara behövde ringa jocke så kom han brummandes..

Kruxet kom imorse..
Jag körde ju inte särskilt långt igår och jaa.. Det slutade med att batteri h-vetet var tomt när jag kom ut imorse. Måndag morgon, trött, frysen å arg...

fick iaf hjälp att få igång den.. Hoppas den startar nu när jag ska iväg så det inte är något som ligger å tjuvdrar ström. ISf blir jag tokig..

Ska koppla om jordpunkten på mitt slutsteg med så det funkar.. Får protect på slutsteget nu vilket innebär att den har inte kontakt med jord. och inte funkar..  inte bra mao...

Är tillbaka på mitt gammla nummer nu igen.. Fick låna en telefon av jocke.. Och ikväll ska jag förhoppningsvis tömma min gammla telefon på lite info.. Har tänkt lägge ut lite bilder här på bloggen..


för övrigt så är jag fortfarande missnöjd över mitt arbete.. Det är snart så det är bättre att stämpla än att jobba här.

Bisexuella..

Åtta av 10 tjejer har testat att kyssa en annan tjej..


Jag har ingen aning i vilken åldersintervall eller nånting.. Jag har läst denna artikel och kommit fram till det vi redan visste..

Kvinnor är mer öppna för.. "romantik" mellan könen utan att det betyder nått..

skulle vara intressant att veta hur många heterosexuella pojkar har testat hångla med en annan karl..

Jag har då inte testat.. och har INGA planer på göra det heller..

__________

haha.. stor varning på aftonbladets hemsida..

Ring inte det här nummret...

Och nummret går till somalia..


Nu ska jag väl inte vara sådan men.. JAG ringer iaf inte upp ett nummer till utlandet utan att jag vet vem det är till


Visste du att...

Visste du att...

Om du skriker I 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?
(Är knappast värt det...)Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?
(Nu börjar det likna något!)


Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?
(Oh My God!)


En gris orgasm varar i 30 minuter?
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)
En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör?
(Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud?
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')


En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)


Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)


Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?
(Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)


Fjärilar smakar med fötterna?
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)


Den starkaste muskel i kroppen är tungan?
(Hmmmmmm....)


Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(!)


Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
(OK, det är nog bra.....)

En katts urin lyser under svart ljus?
(Svart ljus.... ?)


En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem...)


Sjöstjärnor har ingen hjärna!
(Sådana människor känner jag också!)


Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)


Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?
(Men grisen då?)


Nytt nummer

Nytt nummer ett tag  0738-400225


Jag kommer inte att kunna köra mitt gammla nummer på den telefonen som jag har fått låna.. Har grävt fram ett gammalt telia kort.

Får försöka kolla av det nån ggn emelllan åt å se.. Kommer att få tillbaka mitt gammla nummer typ den 13e.

Min mobil är sönder :(((

Min telefon har havererat.. Jag kan inte ladda den längre.. VANVETTIGT!!!!

Dock är det bara typ 10 dagar kvar innan min nya mobil kommer.. Måndagen den 13:e finns den på marknaden.. Och då ska jag ha den!

Ska få låna en telefon av en kompis ikväll så om ni försökt få fatt i mig så vet niv arför min telefon för en ggns skull är avslagen..



Igårkväll kom jag fram till en undersökning som jag tänkte vi skulle skapa.. Det var bara ja/nej fråga men nu kommer jag itne på vad den var :(


Än är inte den sista idioten född...

En 55-årige vårdaren dömdes på onsdagen för att ha våldtagit en kvinna och sexuellt utnyttjat en annan på ett gruppboende i Borås.

Detta enligt Expressen.. Artikeln får läsa här.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det..

Dock är jag tyvärr inte förvånad..

Jag har mer å mer på senare tid upptäckt hur hemskt livet kan vara för vissa..

t.ex. så hörde jag om en som blitt våldtagen upprepade ggr och blivit sexuellt utnyttjad som barn. Bara för att skaffa en pojkvän som sparkar och spottar på henne när han bidde arg.. Och säger att hon förtjänar det..

En annan som bor hos en mor som dricker varje kväll, har försökt ta sitt liv och andra saker. Och är mer mogen och vettigare än många andra människor jag träffat.
Modern har försökt ta sitt liv inte personen i fråga.


Och det får mig osökt att tänka.. Vad är det som händer med det mänskliga psyket? Vad är det som styr hur och vad man blir?


Självklart har uppväxt med saken att göra men förklara för mig hur vissa människor som haft en fullt "normal" uppväxt kan bli "rikspuckon" och vissa med en uppväxt som ovanstående blir lika vettig som.. Jag höll på säga jag där men ändrade mig snabbt så jag skriver "vilken annan som helst" istället..


Men blir sjukt imponerad över personer som har riktigt hemska uppväxter och blir vettiga människor.

___


gör ett tvärkast i ämnen här och säger att jag haft en bra dag på jobbet.. Har fått göra det jag gjorde innan, dvs något som jag faktiskt märker att det händer någonting och inte bara att ändra färger och siffror på ett excel-dokument. Och det är lite roligare med tanke på att det ger mig en utmaning för jag stöter på problem som jag inte riktigt begriper hur jag ska göra så då försöker jag på lite alla möjliga sätt, hittar en lösning och Johanna(min chef som desperat vill ha mig ;) blir alldeles jätteglad och förklara sin ändlösa kärlek till mig.


Skönt med uppskattning för vad man gör tycker jag.

_____

ska simma efter jobbet idag.. Hade tänkt göra det igår men det blev inte av då jag hade glömt mitt kortetui hemma.. Men idag blir det av iaf. :)


RSS 2.0