mercy plus delfiner




Grymme låt..

Jag har kommit fram att jag gillar soul med.. Och rock.. Riktigt rock.. Seether, dio....

sen tycker jag ni ska kika in denna länk..

svenska-delfin-i-människokropp-förbundet



Jag har fått fölängt på Lkpex nu iaf.. Vet dock inte hur länge.. Nackdelen är att jag måste jobba 12 timmar 2 fredagar irad.. Känns sådär..

Dio

Jag tänkte gå på dio i början på juni.. vad gör aset då??? Jo. Ställer in konseren.. flyttar fram stokcholm å åker till köpenhamn när han ska vara i sthlm..

Ologiskt.. Borde ställa in malmö istället!
Konser i malmö och sen i köpenhamn dagen efter är dumt..

Kan iofs bero på biljett trycket men..

Jobb

Happ.. Nu ska jag tydligen jobba imorrn.. Han ringde precis å fråga om jag kan jobba resten av veckan.. fm..

6-14 hela veckan KAn bli 6-18 på fredag med.. Men det måste ju innebär att jag får övertid?  

Bara så ni vet...

Det är tydligen inte bara jag som stört mig på bloggen och att den är så cp att både skriva inlägg och kommentera... Här kommer svaret.


Blogg.se byter bloggplattform

2008-mar-25 13:23

Blogg.se byter bloggplattform

Under den senaste tiden har vi på blogg.se jobbat med att bygga ett helt nytt bloggsystem - något vi nu kommer att lansera. Vi har under en lång tid haft en enorm tillväxt på både bloggläsare och bloggskribenter, något vi givetvis uppskattar (men som tyvärr fått våra servrar och vårt system att knäa av belastningen, framför allt kvällstid).

På torsdag natt (natten till den 28:e mars) denna vecka kommer vi att byta ut programvara samt en del servrar/datorer. När vi bytt till nya systemet kommer du att kunna blogga som vanligt och vi kommer att kunna bygga ut med flera nya funktioner.


Vad innebär detta för dig som bloggare hos oss?

Vårt fokus med den nya versionen har varit stabilitet, dvs att det skall fungera bättre att blogga alla tider på dygnet - något vi hoppas tydligt kommer att märkas efter bytet - men vi har även förberett för en hel del nya funktioner och förbättringar.

Dessa förbättringar kommer till stor del från de kommentarer vi mottagit från alla er användare. Vi uppskattar all feedback vi får och hoppas att ni fortsätter ge oss synpunkter på hur vi kan förbättra tjänsten.

Hur kommer flytten till nya systemet genomföras?

Vi har av säkerhetsskäl valt att göra en s.k. "offline"-flytt som du själv initierar genom att (som vanligt) logga in på vår tjänst. Bloggsystemet kommer inledningsvis att vara avstängt i ca 6 timmar för backup och flytt till nya databasservrar. Bloggarna kommer att kunna läsas som vanligt men kommentarer kommer att vara avstängda ända tills du har flyttat ditt bloggkonto och dina bloggar.

När vi släpper på trafik till bloggadmin igen kommer du att mötas av ett meddelande där du måste bekräftat din flytt. Du får sedan ett mail när flytten av ditt bloggkonto är genomförd. Detta kan ta allt från en minut till en timme beroende på hur många som initierar flytt samtidigt. När du fått flyttmeddelandet skall du kunna logga in på vår tjänst igen.

Vi kommer kontinuerligt uppdatera info.blogg.se med information kring plattformsbytet.

Viktigt: Kontrollera så att du har en fungerade mailadress knuten till inloggningen på ditt bloggkonto annars kommer du inte att få något bekräftelsemalil på flytten. Du kan ändra mailadress för inloggning i funktionen på: Startsidan>Användarinställningar.

/Blogg.se-teamet


Så håll ut.. Det blir bättre snart

__________________

Det gick rätt bra att jobba igår.. Var inte kul öht men va faan..

Sen så var det INTE kul att köra hem igår.. Totalt snökaos och glashalt på vägarna.. Och.. Ja.. jag har fortfarande sommardäck.. UScha.. Men det gick bra.. Tog inte så mycke längre tid.. Jag tror man tjänar typ max 10 minuter på köra som jag brukar mot för att hålla i snitt 70 HELA vägen.. Som igår.. Låg väl i 60 tills jag kom ut på motorvägen sen blev det typ 70..

Jag inser mer och mer att man tjänar INGENTING och förlorar HUUUR mycke som helst på att köra för fort.

Fått mail idag..

från Langballe

Skickat: den 24 mars 2008 16:36

Till: [email protected]

Ämne: Fwd: Itinerary/Receipt from SAS - Internet Booking


System generated e-mail, please do not respond.

Dear Ms Linda X

Attached please find your Itinerary/Receipt.

Please note that on most SAS flights, You can check-in 22 hours prior to departure. For further information please see:

www.sas.no

Have a pleasant flight


Vad var då detta? Jooooo.... En e-biljett på flyget :) hur i hela fridens dagar kom det till mig??

Jaa.. Jag vet itne.. Men efter min arbetsdag idag så har jag rätt i att tycka det var kul.. Skulle nog tycka det ändå :)


Hi mr Langballe.

I think this mail got to the wrong receptive,

Can You please send this mail to Linda again?


Har jag gjort mitt nu?

___


tydligen inte.. Var tvungen ändra om detta inlägg maaassa ggr för hennes skull.. Nu ger jag upp.

Meck

Pillade dit lite länkar till mina favoritbloggar här på sidan med, tänkte dom stackare som tycker det är intressant att läsa min blogg kanske kan tycka det är lite kul att se vad det är för puckon som har fångat mitt intresse med sin skrift.

Det blev för övrigt ingen promenad. Det blev städning istället.. Städat diskat och tvättar.. Även renbäddat..

Igår

fir hem till henke igår å lira lite god of war och tomprata med lite folk.. Rätt trevligt..
förutom att han har katt och lite annat som jag itne går in på här.

Men på det stora hela så var det en lyckad kväll och jag blev inte stoppad av polisen.. Är livrädd för det nu när jag kör med sommardäck och det faktiskt eg. är vinterföre ute.

Jobb imorrn.. känns la sådär kul? Men samtigt så verkar det bli min sista dag innan jag får en längre ledighet. Beroende på vad hon säger och lite sånt skit så kanske jag bara åker hem till mammsen en sväng. Skulle vara skönt att komma hem.. Hälsa på mamma, lillebror, marina och erika med barn..

Helt enkelt träffa familjen..

Imorrn så verkar det blir våfflor.. GOTT.. Även om jag åt plättar igår och imorse är det inte samma sak..

Underbart väder ute.. Tror jag ska ta mig en liten promenix. Problemet är.. Precis som vanligt.. Att gå ut och gå själv utan mål.. karaktär? Neee.. Inte när de gäller detta..  Jag vill åka skoter och äta klämmackor gjorde över elden och pimpla.. Uppleva norrland igen helt enkelt..

"det är hit man kommer när man kommer hem"

Inte troligt att jag uppdaterar imorrn då jag jobbar 13 timmars pass.

Undra om jag får min pannkaka denna vecka eller om det blir.... Nästa vecka..

fredag+lörda fm

Igår var en slappardag.. Jag spenderade mästa tiden framför hockeyn.. Första matchen lyssnade jag på radion och sen till andra matchen hade Jocke kommit hem och jag gick över till han för att ockupera hans tv. Jag har ju inte tv4 sport.. Tycker det är dumt att han har dey. Jag ska dra en antennsladd från hans lägenhet och hem till mig. Det är inte mer än typ.. 200m fågelvägen.

Efter hockeyn såg vi på en film, Den utvalde.. Dålig(som vanligt) svensk film men den hade dock 2 "kända" skådespelare/erska med. Hon som spelade helena sverskersson i arn filmen och han som har huvudrollen i ondskan. Filmen i sig var rätt ok men tycker man inte fick den där rätta känslan. Plus att den bara tog en tvärsväng för att sammanfatta allt och lista ut vem som var mördaren. Jag gillar när dom bygger upp det hela, inte bara tar nån ur mängden.

Idag blir det og att hålla ett öga på slutspelshockeyn och jag vet inte riktigt vilket lag jag vill ha vidare. Känns lite som det kvittar. Sen håller jocke på steka plättar åt oss.

 funderar på åka upp och dricka lite öl med jocke å några andra på hässleholmen annars är jag bjuden på en fest hos jenzan. Har inte riktigt bestämt mig hur det går till i mitt liv ikävll än :)

Men med lite tur så får ni en update imorgon.

Sen i tisdags?

Jaa... Vad har hänt sen i Måndas.. Rätt mycke.. Har inte haft en lugn stund känns det som.

I tisdas så försökte jag fixa Ozzys bil.. Gick sådär.. Hände ju inte nått.. Var där hela fm sen skjutsade jag upp henne till frissan och åkta på jobbet..
Fattar inte vad det är för fel på hennes bil.. Jag höll väl på pilla på den i typ 2 timmar i tisdags utan resultat.. Jag trodde då det var körreläet..
På vägen hem så får jag toksladd på bilen å åker in i ett staket.. Mindre bra.. Tror dock bilen klarade sig rätt bra.. Måste köpa en ny lyckta till höger fram men det är ändå lindrigt.

I onsdags var det lunch med K.. Riktigt trevligt att få träffa henne igen.. Hon är ju livrädd för mig så det var typ ett halvår sen sit ;) Svårt att hitta en tid som passar oss både ibland känns det som. Men förhoppningsvis så slipper det gå ett halvår till nästa ggn.

I onsdags hade jag även sista dagen på LKpex. Eller.. Sista dagen på kontraktet.. Dom vill ha kvar mig..Men som det är nu så är 2 maskiner trasiga och måste vänta på att dom går igång för att jag ska få börja.. Anne ringde igår å sa allt det där.. Eller.. Vi pratade lite om det i onsdas med men igår morse ringer hon och dessutom frågar om jag kan jobba på måndag.. 9-22,, YIIPPPIII säger jag :( känns sådär att jobba 13 timmar utan ordentlig lunchrast..

Igår var det fix av ozzys bil igen.. Eller.. Försöka igen. Jag har kommit fram till att det är ett elfel.. Den startar inte när vi bogserar.. Den vill inte ens igång.. Ingenting händer.. Iofs så kan det inte vara kör reläet nu heller kom jag på.. För då skulle väl ändå startmotorn driva runt? Och den skulle ivlja igång.. Dvs tända men aldrig kommer upp?
Jaa.. Jag vetti tusan! Hon ska lämna in den nu i början av veckan.. Tror jag ska övertala henne att det blir jag som hämtar ut den så jag får veta exakt vad dom gjort och vad det var för fel.. Jag.. Nyfiken? Nee.. Kan jag aldrig tänka mig :) Jag vill ju lära mig saker! Kunskapstörstig som ett spädbarn känns det som!

Igår kväll så fixade jag ozzys sambos dator.. Den var bara död.. tände till när man slog igång den.. Tänkte moderkakan.. Bytte den.. fortfarande samma fel.. suck å stön.. Då var det bara byta nätagget.. Och vips funkar..

Som tur var så hade jag ett nätagg på vinden så han slapp köpa ett nytt.. Han fick det.. Tur att jag är snäll.. här lägger man ner 3 timmars arbete(var ju tvungen formatera om skiten med iom han fick köpa ett nytt moderkort av jocke.. Tack vare det så fick han för 600 spänn 3 ggr så mycke minne och typ dubbelt så snabba) och jag får inte ens en sketen ungspannkaka.. Nu är det så att jag ska få min pannkaka "nästa vecka".. Vettetusan när det kommer att ske..

Nu har jag dock bestämt att som tack för allt slit jag lagt ner på hennes bil och datorn så ska hon få göra Pitepalt åt mig!!

Idag händer absolut ingenting.. Det verkar vara skönt väder ute så då är enda problemet att jag har ont i min fot och dåliga skor.. Funderar dock på köpa ett par vettiga dyra skor som jag kan använda att promenixa i.. Känns dock helt meningslöst att köpa skor för typ en tusenlapp och bara gå i dom.. Men K lyckades nästan övertala mig till 100 att det är värt det.. Även om hon är extrem.. Hon har skor för att 1. gå.. 2. träna. 3 använda. och säkert 10 par på punkt 3.
Men det kanske kan vara värt det? Jag har ju lite problem med min fotled titt som tätt..
Helskumt.. Den funkar oftast hur bra som helst att gå så länge jag inte har foten i vinken när jag går.. Dvs mycke BRANTA backar.. Typ slätter å sånt. och när jag simmar.. När jag simmar så får jag jätteont.. Kan inte förstå det.. Och hade det inte varit för foten skulle jag lätt ha börjat simma.. funderar på göra det ändå.. Det är ju bara ta pauser å låta den vila upp sig lite? Och simma känns väl som den träningsform jag gör bäst om jag nu måste vara själv. ÄÄLLSSKAR vatten.. Tror jag ska bli sjöman :) Fatta vad jag skulle må bra!

Jag har helt underskattat en sån underbar artist som pugh



du kan kyssa din mamma adjö.. aiiaaajjj.. Du kan gömma dig själv i en kö.. aaiiaajj... Simma ut och dö på en ö..



update..

Jobbet har gått helt okej.. Det var dock inte kul att köra med sommardäck..
Däremot så var hemresan värst.. Satt fast på R40an i 2 timmar innan en bekant knackade på rutan till bilen å fråga.. Är du less på sitta här än? Vi tog vägen via tvärred och dannike istället.. Smicksmak.. Tog typ 40 minuter från det vi åkte från 40:an..

Nåja.. Nu sova..  

Sett 2 filmer idag..

Dels jumper..

Den gillade jag.. Kan jag reckomendera att ni ser men tänker inte säga mer :)

Och sen även There will be blood..

Se INTE den.. Låååång (2.5 timmar) och rätt långtråkig..

Uppdate...

Vad har hänt sen i onsdags..

Jaa.. I torsdags började jag ju på ett nytt jobb, även det i Ulricehamn. Jag vet inte exakt vad min jobb-titel är men jag tror det är buntare.

Jag rullar ihop rör till golv-värme och sen tejpar ihop dom.. Slänger in dom i en kartong och sen platsar ihop kartongen..

Krävande arbete? Nej. givande arbete? Nej.. Men samtidigt så betalar det ju hyran.

I fredags var dock en tuuuuuuuuuunnggg dag.. Steg upp fem och jobbade 06-18 utan lunch rast.. vi har inte raster på jobbet utan pauser. Dvs, betald rast. Rätt nice med tanke på att man kapar ju bort en timmes arbetstid och jobbet är inte tillräckligt krävande för att man inte lida så överdrivet av det.  Men jobba 12 timmar.. Mjaa.. Inte kul alls måste jag säga :(

Passerade tommy å hämtade upp ett flak öl som jag fått av han för att jag var fyllechaffis en ggn :) Måste säga att det är hyffsat nice att få ett flak öl bara för att köra typ 2 mil här i stan :)

Nästa vecka blir en bra vecka. jobbar 14-22 mån tis ons...
sen ledig torsdag fredag lördag söndag måndag..

Hade varit lite nice att åka hem.. Hade jag varit rik hade jag lätt bilat hem.. Men det är inte riktigt värt 2500 spänn och vara hemma nån dag..

Är även lite sugen på åka till far och deras stuga.. Dom ska dit över påsk. Men stugan ligger i idre och dit är det ju typ 70 mil.. känns sådär kul.. Kanske åker över karlstad och sen samåker med Farbror R..

Var ute på swing i fredags.. Rätt roligt.. Men var hyyyfsatt trött.. Dock kul att träffa milou å mobba henne.. Fick dock inte chansen att pilla på henne med en pinne.. men jag är övertygad om att den möjligheten kommer.

Igår så var jag hos jocke och T för att äta tacos.. Det blev såååå gott.. tacos man gör hemma är såååååååååå mycke godare än att gå på eat express å käka.. Och vist.. Det tar ett tag att göra.. Men så värt det!

Och jag vidhåller.. GE MIG FÄRDIGHACKAD LÖK!!! Någon??? Det måste ju finnas nånstans!     

Blogg

Bloggen har stiltje just nu.. Nytt jobb med nya utmaningar.. Ska försöka uppdatera ordentligt imorrn..


Just nu funderar jag på svita om och åka ner ti stan..
Milou suktar efter kebab och har fått för sig att hon ska få det av mig..

Tror det handlar mest om att hon vill se vad jag är för konstig filur :D           

Tycka illa om.

Jag ogillar verkligen folk som har bestämt sig för en åsikt om en människa och inte kan ge denna någon en chans.

Jag kan inte hur mycket jag än försöker komma fram till nånting annat än att det är det som är felet.

Har dessutom fått veta att det är i torsdags som dom kom fram till att.. "jag inte var riktigt perfekt"

Han gjorde bedömningen på hur jag var som människa på 3 dagar.. känns sådär..
Jag ogillar att misslyckas när jag itne fått chansen att lyckats.

JAG BLIR GALEN!

Vill bara gå dit å visa.. TITTA.. Jag KAN!

Samma sak när jag jobba på hm..

JAg hade 2% ifrån deras mål.. fick 2v extra bara för att dom ville vara snälla.. När jag slutade.. sista veckan.. Vops.. Hade jag vänt och kommit upp i det dom ville. före mina sista 2 veckor låg jag på 23% och när jag var på min sista dag så frågade jag om att få kika på mina procent igen.. Tadaa.. 26%..
Men HM var ett muppföretag.. Deras anställningsvilkor var ju skrämmande.

Stjärntecken plus däck och parkeringsböter

Stjärntecken

Kräftan


22 juni - 22 juli


Dina bästa sidor


Du är bra på att ta hand om andra, du kan lyssna och sätta dig in i känslor. Din lyhördhet gör att förstår även det som är outsagt, och du är mycket beskyddande. Få tecken har lika god intuition som du och lika starka instinkter. Ofta har du affärssinne, är tålmodig, diplomatisk och diskret. Fantasi och gott minne finns också bland dina goda egenskaper. Dessutom är Kräftan berömd för att vara hemkär. Du vårdar och bevarar allt du har omkring dig och har ett fint sinne för traditioner. När det handlar om heminredning, matlagning och liknande, är du verkligen i ditt esse.

Dina sämsta sidor


Bland det värsta med dig är din sentimentala och gråtmilda läggning. Ofta är det dessutom självömkan som får tårefloderna att svämma över. Du tar allt som görs och sägs personligt och har svårt att vara objektiv. Att skilja på sak och person tycks nästan omöjligt. Samtidigt är du dominant utan att veta om det. I all synnerhet vill du styra dina närmaste. Det är också vanligt att du fegt klamrar dig fast vid det förflutna istället för att ta ett steg framåt. Ett annat av dina fel är att du vill leva i en alldeles för liten värld och ofta är rädd för det som är främmande.



Tycker det är lite spännande att när ens föräldrar bestämmer sig för att nuppa och skaffa dig bestämmer en hel del om vem du är.. För jag tycker det stämmer.. kolla själv efter erat Stjärntecken och berättar om det stämmer ;)
testa denna länk

Och nej.. Jag har inte tänkt kommentera hockeyn på min blogg.. JAg kommenderade när vi var klara för es nästa säsong.. Det räcker.. vill ni ha mina åsikter så gärna så vet ni vars jag finns.. Min blogg.. Mina åsikter.. Jag bestämmer.. Vill ni läsa får ni anpassa er efter mig..

skämmes tametusan..

Den meningen har inte samma klang när man inte får svära :(
Och jag tycker man ska få svära när man 1. blir av med jobbet. 2. har bränt sig överallt.. 3. fått parkeringsböter för 450 fucking spänn.. 4. måste balansera däcken för 400 fucking spänn.. BAJS!!!!!(det måste man väl få säga?)

Betong

Happ.. Det tog en vecka för dom att komma underfund med att betong inte riktigt är min grej.. Varför kunde hon inte få ur han..

Dock var hon väldigt intresserad av att behålla mig inom företag så jag blir from torsdag skickad till ett företag som heter LKpex . Det är ett vick till slutet av nästa vecka men funkar det så skulle jag få fortsätta..

Lönen blir lite lägre men jag får börja gå skift. Så på det stora hela blir lönen lite högre.

Lägger ut mina tankar om detta sen.

Dubbelnysning

Jag dubbelnös precis.. Inte 2 efter varran. Det gör jag alltid.. Utan typ.. En nysning mitt i en nysning.. Det var lite spännande.. 3 avsnitt kvar på house.. Sen är det slut..

Nu ska jag snart iväg ner till min chef..  Vill inte dit..

Milou: Jag börjar snart undra.. Sårad kränkt och våldtagen ordentligt nu..

måste nog passera ett apotek på vägen hem.. Köpa huvudvärkstabletter.. Och annat förkylningsdämpande..

Min chef ringde precis.. Hon tycker inte jag låter helt frisk. Jag tror hon har rätt :(
Uscha.. Får hoppas det blir bättre imorrn.. Känns dock inte som jag är mycke kapabel till att jobba :( Allting går jättebra så länge jag sitter ner.. Men nu när hon ringde så gick jag till köket tittade ut genom fönstret och sen tillbaka..
(Fattar inte varför jag har så svårt att sitta still när jag pratar i telefon, måste alltid göra nånting.. gå omkring.. Peta p+å nått.. Sitetr jag framför datorn så tappar jag fokusen.. Så pratar jag länge med er.. Ta det som en komplimang big time.. Brukar avsluta rätt fort)  Nu när jag sitter vid datorn så känns det som mitt huvud håller på sprängas..
Huvvaligen.

Hon ville dessutom ändra tiden ti 16.30..

då kan jag åka typ tio i 4 å passera apoteket.. skönt.. Slippa stress.

Milou: Får man svära om man är sjuk?

funderar.

"dagens" fråga...

Om man funderar över vem man låtsas vara.. Blir man då klockare över vem man är?

Kan man komma bättre underfund med vem man är som människa om man inte funderar på vem man är eller kan man genom att klura ut vem man försöker vara ta reda på vem man egentligen är?
Den man försöker vara är oftast en liten vriden bild av en själv. Väldigt få som gör till sig försöker göra en helt annan människa..

så jag vill svara Ja på den frågan..

Vad säger ni?        

sjuk.. På riktigt..

Hemma från jobbet idag.. Svinont i huvet.. Och då vill man inte vara på en betongfabrik..

Jag ska träffa min chef idag med.. vi ska "stämma" av.. Säkert det att hon vill gifta sig med mig!

Hon sken upp som en sol när hon såg mig i slutet på förra veckan. kan vara det att jag hade arbetskläder och jobbade.. Och jaa.. Vi vet ju hur fantastiskt sexig jag är i arbetskläder ;)

snuvig med..

Och.. Jag fattar inte.. VARFÖR har jag så ont i handlederna? den ena är ju lite värre än den andra och det kan jag förstå..

Kan bero på att när man skruvar betongen så måste man verkligen ha starka handleder..

this sucks..



Handled

Som plåster på såren har jag ont i min handled :(

Tycka synd om mig!  

blääää!!!!!!

Jag är helt J söndersjuk :(

Jag mår inte bra.. Inte alls :(

Nästan så jag funderar på sjukanmäla mig imorrn..   

Men bara så ni vet varför jag är off i livet..

Jag hatar er inte ;)

Och inte dig heller.  

Stuck in a room

Livet är en serie av rum.. Och vem vi blir fast med i dessa rum blir tillslut vad vårat liv är...

detta i kombination med att problemet med regler är vars man ska dra linjen.. Regler och lagar måste tolkas..
Det har suttit en massa människor och beslutat vad som är rätt och fel i det svenska sammhållet.. Men det kan vara så att grannar som bor 1km ifrån varrandra har inte samma lagar men dom som bor 200 mil ifrån varrandra måste leva efter samma lagar..

Detta med lagar å regler är en lustig sak.. Måste finnas.. men samtidigt så är det lite konstigt med ovanstående tes.

Får klura på detta.. Återkommer kanske med fler tankar om detta ;)

Förövrigt är jag sugen på oboy..

Någon som vill dela med sig?

Bil bil alltid denna bil..

Jag fick punka i torsdag.. Inte så mycke att säga om det.. MEN...

Jag ska kassera mina fälgar efter iår.. ska köpa nya vinterdäck och har mina gamla sommar fälgar i förrådet så jag slipper köra på fälgar som är så rostiga att man funderar på om dom verkligen kommer att hålla när man bromsar...Så jag bara körde typ 3 km med punka.. SKITSAMMA tänkte jag.. Fälgarna är kass å ska byta däck så varför bry sig? Jag kan ju bara slänga på sommardäcken nu så och hoppas det inte blir mer vinter..

Nu börjar det som gjort att jag suttit och muttrat för mig själv hela helgen.

Igår var det strålande sol och det enda som gjorde att det inte var kanonväder var att det blåste lite..
Men jag hissar upp bilen och allting är frid och fröjd. Skruvar ut alla bultar och ska lyfta av däcket från bilen. Jahaja.. Det sitter som fastgjutet..

Sparkar.. Slår med va jag nu kan hitta...

Går in.. Hämtar en hammare.. Slår.. Slår lite till.. Blir arg.. Slår ännu mer.. Händer inte ett nått.. *suck*

Ringer upp min far och farbror.. Får rådet.. Tja.. Hitta nått större att slå med.. Ta nått tungt. Typ.. Slägga.. yxa.. En större sten..

Åker ner på EKO och köper en mejselhammare som väger typ 2kg. Ställer mig å bankar å bankar.. Händer ingenting..

Och vi ska ha klart för oss att vädret i borås har inte varit bra idag. Rengat å det är äckligt blött ute.. Man vill inte lägga sig ner på marken under bilen..

Men va fasiken..(titta.. Jag svär fortfarande inte! DUKTIG! *klappa på huvet *:D) det måste ju fixas.. Lägger mig under bilen å slår.. bankar för brinnande livet.. Men händer ingenting..
Slår för allt jag är värd för nu är jag riktigt fruktansvärt förbannad..
Händer fortfarande ingenting..
Men då.. Precis när jag gett upp och bara slår en sista gång.. Då händer det nått.. Sen var det bara poffpoff..
skönt att det löste sig..

Men kan ge mig faan på att det kommer att vara SNORHALT imorrn bitti..

För övrigt så har jag dessutom sett förbi tv:ns houseavsnitt.. Jag hade precis sett fram till det avsnitt tidigare..

imorgon så är det måndag... havla första provtiden klar..

Jag jobbar först 2v. Sen får jag förhoppningsvis förlängt..


En sak det här med att inte svära.. Prova.. Det är svårare än man tror.. Nu är det inte så att svordommar är av ondo helt igenom men däremot är det en utmaning att inte svära.. Jag har ju alltid tyckt att svära är fult och försöker att inte svära alltför mycke.. Både erica och min lillebror är rätt duktig på använda "fula ord" men jag försöker hålla nere det.. Får se hur länge det går innan man inte längre behöver tänka på det.

En dag som denna....

Då lider man med min syster...

Du vet att livet går vidare.. Carola är inte livet!              

MF.. Och annat...

Sibel vill jag ha i globen.. Hon sjugner så fantastiskt..

Sen vill jag ha suzzie med.. Gillar hennes låt..

Min bil har behagat att rosta fast mitt frammdäck.. Jag har dränkt skiten i fem femtisex och hoppas på det bästa... Funkar inte det så bränner jag fasiken upp bilen..


________________

Ozzy.. Du tycker jag är vackrast som jag är.. Alltid! ;)

Milou/ozzy; Det är inte standard uppfostran.. Det handlar helt enkelt om att ni är inte riiiiktigt som ni borde vara.

Ny människa..

Det bästa med att jobba med kroppen är att det går så enkelt att komma igång igen.. Släng in dig i duschen å raka dig så är du på gång igen! Raka sig ger det ju INGENTING att du gör på veckorna.. du måste ju ändå isäng nästan direkt du kommer hem.. Jag brukar vara hemma vid typ 16.15..



Titta.. Jag är MYCKE snyggare utan glasögon än med..

Sen så måste jag väl säga att det ser ju lite bättre ut när man har rakat sig med..

Och om ni funderar varför jag kisar.. JAg har stått i en J betongfabrik hela veckan.. Plus att jag var utan glasögon.. Testa sjäva om ni tror det är så lätt :(

Alla bara skäller å skäller på mig...

MEEEEN DAAAN!!!
(tror det var min mors vanligaste kommentar när jag växte upp :) )
Hon var även duktig på räkna.. Eller.. Hon slutade alltid på 2.. Jag lärde mig räkna till 2 VÄLDIGT fort.. Min mor brukar säga hon ska räkna till 3 när hon är arg..

KJELL DAN LUNDMARK! Nu kommer du hit! Vettu.. Satan i gatan jävlar i hellvete.. Jag räknar till 3.. Nu kommer du hit.. ANNARS......

DÅ.. DÅ var mor min ARG!!! Typ som när hon kom på att jag brännt upp passagerarsätet på hennes nya saab 900..

Trött.. Fryser..

Har gått å blitt förkyld.. Var ute på en promenix igår medans jag väntade på joel skulle komma å hämta mig.. Var nog rätt dumt.. Hade inte riktigt klätt mig för det..

Men vadå! Det är ju fredag.. ska för fasiken sova hela helgen!
Kan bli nån öl ikväll.. Men blir iaf bara hemma.. Sen imorrn vet man aldrig vad som kan tänkas hända.
Förmodligen sover jag väl från fredakväll till söndamorron..

FyFASIKEN vad det inte är kul att stiga upp 05..

För övrigt är det faktiskt dumt å svära.. Brukar inte svära så mycke.. Tror jag?

Frisör

Jag har vart hos frissan idag.. Måste nog byta frisör däremot..
Han är billig.. Han är bra..

eller vad säger ni?

Måste ju fortsätta modeblogga.. Så här ska man alltså klippa sig om man går till frissan idag.




Vi ska vara själva på jobbet imorrn.. Våran "förman" är ledig på fredagar.. Skumt.. men va faan.. Jag är ju bäst!

haha.. Min granne i Lidlund heter halvdan i andra namn.. Tyckte jag var kul ;)


Irriterad

Fattar inte varför jag har så svårt att ha fokus när jag är irriterad..
Kan iofs bero på att jag sällan blir arg på andra än mig själv och.. Jaa.. Det är en dålig matte..

Men hmm.. Borde jag erkänna detta? Det innebär ju att jag itne är komplett!

För övrigt är jag nog den enda som har lyckas skära sönder fingret på en vanlig bordkniv.. ONT! Inte i vecket eller så.. Utan rent i huden!

våga vägra rubrik!

Igår vart jag utbildningsansvarig.. IDag har jag varit och tittat på vida världen... Dvs. den vida betongvärlden... Rätt intressant att inte gjuta pelare.. Det är sååå tråkigt... eller.. Enformigt iaf. Speciellt. när dom där JJJJ brädorna inte är raka åt nått håll!! så ska man limma dom så dom är fasta mot golvet. dvs det får inte glappa mer än en halvmillimeter på sin höjd!
Och felmarginalen på brädans "rakhet" får inte understiga en exakthet på 2 millimeter.. Dvs. 2,5 meter får inte diffa från ena sidan till den andra mer än 2 mm.. Det är dumt..

Och det jobbigaste är när man måste bända in och trycka ner.. Och man måste trycka ner för allt vad kroppen väger!!

Huuvvaa!!!

Brände mig gjorde jag idag med.. S* vad ont det gjorde.. Limpistoler ska inte sättas mot fingrar.. Bara ett tips..

Ett annat tips är att äta vettig frukost. Man blir så hungrig annars när man inte har lunch förns vid 12.30-13 nån ggn.. Idag vart det inte förns 13.15. Det varierar lite beroende på vad vi anser oss orka med innan lunch.

Fick förövrigt världens gulligaste sms häromdagen..

först detta på msn:

Ozzy: du Dan....
Dan : ja!
Ozzy: 1000 miljoner gånger tack för att du är en sån fin å go vän!!! glad att jag har dig!!!

Hur gulligt är inte det? Sånt hör man inte ofta! Men ack så fina ord!

Fick även ett fint sms på kvällen..
"Den kvinnan som du får kommer aldrig sakna vackra ord. Hon kommer aldrig att behöva söka bekräftelse. Å för hennes skull hoppas jag att hon dyrkar marken du går på!" Också från min kära underbara Ozzy!!

Okej.. Först å färmst så hade hon nog värsta pms dagen :D Så kärleksvänlig brukar hon inte riktigt vara :) vi är rätt duktigt på "lförta" på skoj men sånna ord menar hon ju varje stavelse!

sen så tror jag hon hotar min blivande med kompanistryk om hon inte uppför sig..
Eller vad säger du ozzy :)

Nu har hon värsta nackspärran.. Kan inte ens vrida nacken. :( Har erbjudit mig att massera men hon är lite rädd. Tror inte hon litar tillräckligt på mig.. Antingen det eller att det gör ont så fort någon kommer närmare än 2m från hennes nacke.

Och på tal om ozzy.. När får jag min pannkaka?

Caracola

Jag tycker det är rätt illa att så fort ett tjejband slår igenom (som caracoal gjorde nu med MF) så blir det 70% fokus på att dom ser bra ut och inte på att dom är duktiga som band..

Sen är det självklart bättre att vi ger pengar till Olle i afrika än och behåller den ytliga synen i samhället så Lisa 13 år måste svälta för hon har ju inte en mage som är lika platt som en bräda!

Detta är dock länkat till detta inlägg..

Nu är jag inte emot att ge U-länder pengar direkt.. men anser att det fokuseras för lite på att fixa till "väst-världen".

Kriget!

Betongen för krig mot rygg.. Eller kropp helt igenom..

Betongen är.. Större.. starkare, mer teknisk.
Nackdelar med betongen.. Otympligare.. kräver mer teknik.. Och den går att vänta ut!

fördelar med min rygg.. Hmm.. Den är nära mitt huvud som är smartare än betongen. (hoppas jag ;) )
nackdelar.. Den kan gå av.. Före betongen..  Och det låter som det gör ont..

Jag tror jag är ungkarl.. HAHAHA

Idag var jag å handla för drygt 200..

Vad köpte jag?

10 burkar tonfisk (ett måste att ha hemma jue! ;) )
4 burkar champisar.. Kan man ta som nattamacka! Konserverade champisar :D
1 burk jordnötssmör.. (lovat milou att jag skulle smaka!)
2 ketchup! (billigt! Köp 2 för vad det nu var)
1 limpa!

så handlar en ungkarl :D

"Vågade" ringa milou på vägen hem med.. Tycker det var lite imponerande att hon hade så pass mycke fokus på mig trots att hon var upptagen med att både vara död.. sitta i fängelset och gudars vet vad.

Mor mor kära mor

Det finns bara en som dig!!

Satt och prata med na i telefon och pratar om hur dagen varit och jag berättar att jag hade ont i tummen när jag ansträngde den.. känndes ungefär som när jag tog bort gipset när jag bröt båtbenet.. Ni som läser detta.. Kroka inte med bilen.. Det gör ONT! Både i plånboken och på kroppen..

men iaf.. Hon säger att jag får testa hålla på ett annat sätt.. "Du får inte ha runkgrepp utan du måste hålla såhär.. " Men snälla mamma.. Jag pratar med dig i telefon och bor 120 mil ifrån dig.. jag KAN inte se hur du håller!!!


Men jag älskar dig mamma!

Händerna på täcket

flickor.. För här kommer en riktigt karl ;)

Så här ser jag alltså ut numera när jag går omkring där på ubab och funderar på livet.

HAHAHAH!!!

Nej, nej och åter nej..

Jag har nu tittat på kortet.. Och NEJ! huvva!!!!

Nåja..

Jag kan beskriva det åt er istället :)

Jag är sketen och har verktyg över allt :) Nästan iaf :)

Snygg som faan är jag..

Gör inte så JJ ont efter första dagen som jag trodde.. Men däremot så lär jag nog känna det imorrn istället. Både när kroppen har vilat så varje led i kroppen värker.. och sen imorrn efter jobbet när jag måstat jobba med den smärtan :(

Har redan hittat några att samåka med.. Får se hur många vi är.. Tänkte att då kan man ju göra så att man kör en vecka var.

Lagomt trött.. Tröttare idag än första dagen i göteborg.. Inte så konstigt.. Jag har jobbat fysiskt.. känns skönt faktiskt!

I övrigt är jobbet än så länge som jag trodde.. Inte mycke till hjärngympa.. Men det behöver jag inte.. Diskuterar rätt flitigt med jenny istället.. Just nu diskuterar vi dåtidens finkultur motför nutidens populärkultur(typ?)
och leavisismen, samhällssyn, Gramsci (aka. MR G!) Han var nutidscool på sin tid.. Körde hiphop stilen på sitt "handle ;) ) tradition och mycke mycket mer.. så jag har hjärnan okuperad på kvällarna när jag läser min mail(för avancerat för att ta på msn :D ) och dagarna med att vara en macho man!


Okej.. Nu har jag varvat ner.. Nu har jag druckit en öl.. så nu kan jag med att publicera bilden på coolingen :D



Nu ska ni ha i åtanke att jag är ungkarl å då får man ta sånna här kort själv.. Och digitalkamera är overkill när jag har 5 MP kamera och gps å hela fadderuttan i mobben...


Jag ska dessutom "snart" byta.. Det är så fint för jag kan förlänga mitt abbonemang ganska precis när "min" mobil släpps.

Kommer för övrigt ta varje läsning utan kommentar som ett hån mot hela mitt väsen :(

Fyfaan

05.10 ringde min klocka imorse..

Och nu ska man alltså upp å jobba? Ursäkta?

Jag funderar på ringa å väcka milou.. Men är lite rädd för na..

image23

Fasst jag ska stå på en fabrika.. Och jag är trött :/

Skor skor skor skor skor....

Jag behöver köpa skor.. Var nere på knalleland idag.. Kikade överallt.. Det finns ju inte :( Jag är desperat!!!


Kom dessutom på nu att.. Jag har inte fixat matlåda till imorrn.. Känns som jag måste göra det...

Bada

Jag vill krypa ner i ett varmt badkar och läsa min braiga bok..

VARFÖR vill alla hyresvärdar ta bort mina badkar. Inte för att det rymms något på min toa men ändå! Dåligt! Jag hade LÄTT offra 3 kvm av mitt sovrum för att få ett badkar.



skryt..

eller hur man ska se det hela.

Jag gillar verkligen mitt arbetsbetyg..
"Dan har under tiden hos oss skött sina uppdrag med gott omdöme, stor nogrannhet och en stor portion av lojalitet till våran fulla belåtenhet.
Han har flexibelt anpassat sig sig till sina uppdrag till såval sina arbetskamrater som till kunderna."

asså.. GILLART!!!!!!

Dom var nog nöjda med mig :) Det låter väldigt fancy iaf. KUL att få såpass bra vitsord!

Hockey

Okej.. Jag hade tänkt att inte skriva om hockey..

MEN!!!!!

Jag måste verkligen bara få säga.....




JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skellefteå är helt klara för nästa års eliteserie!

Melodifestivalen

Okej.. Tankar..

1. tjaa.. Inte säst i tävligen iaf.  Typisk han..

2. gillar den!  Den var bra!

3. Ursäkta? Vad gör han i denna tävling? Han hör hemma i del 1.

4. Linda.. Linda.. Linda.. Du är snyggare än sådär.. du har bättre låtar än så där.. Synd

5. NORDMAN!!! COOOL!! ÄLSKA!!!

6. Sibel.. Gillar henne.. Hennes röst är magnefic..

7. fronda.. Helt okej..

8. Mjaa.. Håller hon favorittrycket? Blir säkert globen men.. Mjaaa... tveksam

He bidde godis.

Var på willys och handla mitt godis.. GUUUD så skönt det är att köra min bil när den är TYST. Å FUNKAR!!!!

Jag älskar min bil!!!!!



dock så hatar jag den verkligen när den inte funkar som jag vill!!!

avslutar dagen med 2 youtube länkar.

En till låten jag hörde när jag kom hem från willys.. Skööönt med hela mp3-samlingen i winampen :D





och en som "påminner" om Melodifestivalen men kanske mer på premiären av ett riktigt bra porgram igår...



Karra..

Funderar på åka å köpa godis..

Det var länge sen jag köpte plockgodis.. Och det är ju lördag.. Jonna (ni måste läsa hennes blogg.. Helt fantastisk. Det är hennes förtjänst jag började blogga igen. Så tacka där :D) kör på lördagsgodis.. Jag har inte åtit godis i veckan(förutom den jappen jag tog på jobbet i fredags..

så jag borde ju få äta godis då?

Dumle vore gott!


Mekaniker..

Jag borde bli mekaniker! Jag är ju bäst!

Eller.. Ja iaf..

Jocke kom och hjälpte mig byta rutan.. Trode det skulle bli lite meck. Men var ju pissenkelt. Tog typ en timme.. Och man behövde verkligen vara två.

som tack för att jocke hjälpte mig att byta ruta bjöd han mig på tacos.. Jag gillar mina vänner :)

image19

gott!

På måndag börjar man jobba igen.. I timmele.. Känns.. sådär.. Spännande.. Nervöst.. Oroväckande.. Jag har ju ingen aning om vad jag ger mig in i.. 

Bidde ingen hemlig gäst igår.. Synd.. Hade vart kul..

RSS 2.0