Jassi.. Dessa stockholmare..

Det är en läkare som utfört oralsex på en patient i Solna..

Okej.. Vi tar det hela från början..

"det var i slutet av förra året som den manlige patineten sökte vård för misstänkt njursten. vid undersökningen fick patienten stånd vilket läkare uppfattade som en invit. Läkaren gav då patienten oralsex med utlösning som följd . Trots att patienten ångrat det hela efteråt kan tingsrätten inte styrka brott"

Dvs. tingsrätten har "friat" mannen eller hur man ska se på det hela..

Men.. ett par följdfrågor på detta då..

1.  "mannen fick stånd och läkaren uppfattade det som en invit" öööh?? Hej.. Jag pillar dig på snoppen och om du får stånd kommer jag att suga av dig..
Hade det varit en kvinnlig läkare(vilket det av artikeln i sin helhet framkommer att det itne är) så skulle den läkaren förmodligen få sin bestörda del av patienter :) 
Men bara jag som finner det lite.. Udda?

2. "trots att patienten ångrat det hela efteråt kan tingsrätten inte styrka brott" ookkeeej.. Så det spelar ingen roll om man är med på det hela när det händer? Jag menar.. Antingen var denna man som fick "plus-tjänsten" till sitt läkarbesök väldigt sexuellt frustrerad och fick utlösning så fort läkaren förde den i munnen annars vette17.. Vars jag är på väg är ju detta... Om du ska utföra oralsex med någon så hör det väl inte riktigt till "det normala" att man kommer sådär bara.. Det krävs oftast lite arbete för det..  Men tycker hela meningen är lite lustigt formulerad...
Låter lite att så länge man ångrar sig efteråt så är det ett sexuellt brott..

Vad kommer det isf innebära? Hur mågna flickor/kvinnor har inte ångrat att dom haft sex med en man? dom flesta har nog vaknat dagen efter och täntke.. UÄH!!! Vad är det där? Ta bort det! Kan man då anmäla han/henne för sexuellt utnyttjade? Man ångrar sig ju.. Ja just det.. Efteråt

3. Han är olämplig att arbete som läkare efter det här står det även i artikeln. Artikeln publiceras för övrigt i dagens pappersmetro. Här i Borås är den längst upp på sida 4.
"läkare msiter titel - utförde oralsex.
Okej.. Jag kan väl hålla med om att det är inte heelt etiskt korrket(ut min etiska syn med tanke på att man eg. inte kan ha rätt eller fel i moral och etik) att suga av din patient när du undersöker honom.. Men samtidigt.. Det är ju bara bonus tjänster :)
Nästan som om busschauffören skulle tappa sitt körkrot för den stannar 50 m längre fram då det är precis utanför ditt hus.

Men vad som är lite klurigt är just det.. Patienten godkänner att läkaren utför oralsex på patienten.. Såpass länge/mycke/duktigt att det går för han..
Frågan är ju.. Vars gick det fel? Ville han ha mer men fick det itne? Vad är det som han gnäller över?

Ja begrip int!

Här är en annan som har lite tankar om samma nyhet :)
___

En annan intressant grej i dagens tidning är...
"Trebarnspappa pressade SAAB på 16 miljoner"
En 48-åring har alltså krävt SAAB på 16 miljoner som.. tack för att han inte offentliggör han "hemliga handlingar om företagets försvarssystem".

Det intressant i det hela kommer nu..

"Han erkänner att han tagit emot pengar, men nekar till brott"
OKEJ! så SAAB gav han bara massa pengar men han har inte försökt utpressa dom?

"mannen grep i Guldheden vid ett samordnat tillslag av säkerhetspolisen och nationella insatsstyrkan den 10 juni. Vid gripandet var mannen förklädd och bar på en påse med 5 miljoner kronor i sedlar. Pengarna hade överlämnats av en anställd vid SAAB som som en första delbetalning."

Ooookejjj..
1. Saab har inte råd att betala 16 miljoner utan måste.. Avbetala en utpressning? Och han går med på det hela?
Tror inte han hade nån framtid inom yrket ändå så det var kanske like bra han åkte dit direkt?

2. Utklädd och 5 miljoner i en påse..
En fucking påse? Jag ser iaf en ica-kasse framför mig även om det itne rimmligt kan vara det.. Men undra vilka valörer det var på sedlarna.. jämna hundralappar kanske ;)

Iaf så är mannen misstänkt för "grovt företagsspioneri, grov obehörig befattning med hemliga uppgifter  och grov utpressning"

Nu har jag inte mer info eg. men.. Obehörig befattning med hemliga uppgifter? Låter som att han eg. inte skulle pyssla med den informationen som han försökte utpressa dom med.. Isf är det ju sjukt slarvigt av SAAB att låta han få del av uppgifter av sådan karaktär att det kan vara rimmligt värt 16 miloner..

Som slutplädering vill jag bara ställa en fråga...

Vad skulle mannen med 16 miljoner till??
Och om han nu var trebarnspapppa varför skulle han då fly landet?

Den sammalagda frågan är.. Vad ville mannen med sitt liv?

__

Jag älskar metro :D
Man får så mycke trevlig info där :)

_
57% av klagomålen hos den danska jämnställdhetsombundmannen kommer från upprörda män.
Vad är dom upprörda över?
Jo.. " det är prest på telefon träffar och diskoteksinträden dom upprör. Det känns förnedrande att lägga ut 5 kronor i minuten för dejting per telefon när kvnnor får en lägre taxa."
På sätt åvis förstår jag väl dom.. Här i sverige får krogen inte längre bjuda på inträdet till tjejer när det t.ex. är FM-kväll.. På det stora hela så innebär det ju mindre kvinnor.. Mindre utbud..
Ringer man "dejting-linjer" eller vad man nu vill kalla det så får man väl acceptera det för att få kvinnor till luren?

___

Gessle släpper en ny platta.. BLÄ! Tycker han kan gå tillbaka till att inte finnas.. Har väl inget emot han eg. men största problemet är just att det är samma låtar men olika texter..


Åsikter..
Postat av: sonja

"UÄH!!! Vad är det där? Ta bort det!"



Hahaha :D

2008-10-07 @ 12:58:17
URL: http://quietmind.blogg.se/
Postat av: OZZY

Oralsex kan de ge.. men ta halsprov på mig kan de inte.. buhu...

2008-10-07 @ 14:53:31

Lämna din åsikt här:

Vem är du?
Minns mig!

Din epost? (Syns bara av bloggaren själv)

URL/Bloggadress:

Tankar:

Trackback
RSS 2.0